Despre agent imobiliar Adi Piciu

GLX190B.Adi Piciu

GLX190B.Adi Piciu

    Mi-am început cariera în anul  2006 la una dintre cele mai cunoscute companii din România,  Professional Cleaning Services în divizia Vânzări, unde m-am format ca agent, specializat în vânzarea de produse şi echipamente profesionale de curaţenie, lucru pentru care le sunt recunoscător.În toţi aceşti ani, am avut  posibilitatea să capăt o experienţă vastă în domeniul vânzarilor.Drept dovada a calităţii serviciilor pe care le oferă este faptul că  această firmă a rămas pe piaţă în perioada grea de criză, care a început în 2008, în timp ce alti colaboratori de-ai noştri şi-au încetat activitatea.Am învăţat în toţi aceşti ani ce este important atât pentru cumpărător cât şi pentru vânzător, să le ofer acestora ceea ce au nevoie cu adevărat, şi nu ceea ce cred cei din jur că ar avea nevoie. Am învăţat să respect personalitatea fiecăruia dintre oamenii cu care vorbesc şi să tratez cu acelaşi respect fiecare persoană cu care intru în contact.Acest lucru mi-a dat şi mai multă încredere în mine şi m-a format pentru a începe să lucrez într-un segment cu totul nou pentru mine, Imobiliare.

    Colaborarea mea cu Galaxy Imob a început ăn anul 2014, deci pot spune că sunt încă începator într-ale imobiliarelor, dar cu o mare dorinţă de a învăţa,pentru a mă putea număra printre profesioniştii din acest domeniu.

   Consider că un bun agent imobiliar este acela care este atent la nevoile clienţilor săi şi care îşi doreşte ca prin serviciile sale de calitate să satisfaca nevoile şi celui mai exigent dintre clienţi.

   Îmi place perfecţiunea, iar standardele serviciilor mele au fost şi vor fi întotdeauna ridicate.

   Voi urmări întotdeauna să am o relaţie amicală, cât mai destinsă cu clienţii mei, astfel incât să îi ajut pe aceştia să îşi îndeplinească visul imobiliar.

   Sunt de părere că vârsta nu reprezintă un impediment în a-ţi descoperi noi pasiuni, iar imobiliarele asta reprezintă pentru mine: O mare pasiune!

Sus Afiseaza Telefon Email