Parerea clientilor Adi Piciu (12 pareri)

Adauga parerea ta
14.06.2020

Georgiana

Recomand cu incredere :) Un real suport in tot procesul de mutare, multa implicare si dedicare in tot ceea ce face.

24.05.2020

Robert

Colaborarea a fost încheiata cu succes datorita seriozitatii si profesionalismului de care domnul Piciu a dat dovada.

06.12.2019

Adriana Șunda

Recomand cu încredere, pentru profesionalism, seriozitate și corectitudine. Un excelent comunicator.

30.11.2019

Mihai coman

F.buna

30.11.2019

Mihalache Ion

Dl .Adi Piciu este recomandat de familia noastră pentru profesionalismul de care a dat dovadă in multe rânduri, pentru seriozitate, promptitudine si comportament ales. A fost o plăcere si un succes sa il cunoaștem!!

30.11.2019

Narcis

Narcis O persoana serioasa , deschisa , promta un adevarat profesionist . Il recomand cu incredere

13.08.2018

Cristian Popa

Fara nici o retinere, va recomand cu incredere serviciile domnului Adi Piciu. Am fost extrem de placut impresionat, nu doar de promptitudine si profesionalism, dar si de comunicarea exceptionala, abordarea deschisa si prietenoasa.

31.01.2018

Popa Teodora

Bună seara. Popa mă numesc ,ați fost luni la casa noastră și ați făcut poze și nici astăzi nu o văd pe siteul dumneavoastră. Ce se întâmplă că nu știu ce să cred . Casa cumnatei este pe site iar a mea nu . Nu pricep . Mai trebuia făcut ceva? Vreau sa aflu motivul.

26.02.2017

Laura

Recomand cu incredere oricarei persoane aflate in cautarea unui agent imobiliar, datorita gradului ridicat de profesionalism si dedicare. Adi mi-a prezentat cu obiectivitate atat plusurile cat si minusurile apartamentului, apoi m-a lasat pe mine sa decid, fara sa puna presiune in luarea unei decizii. A fost prompt de fiecare data cand am avut nevoie, mi-a aratat apartamentul de cate ori a fost nevoie, s-a ocupat de tot ce a insemnat programari la notariat si intalniri cu proprietarii , astfel incat efortul depus de mine sa fie minim. Sunt foarte multumita de colaborare si de apartamentul achizitionat in urma colaborarii cu Adi.

10.02.2017

Ramona Ghioalda

Adi Piciu a fost foarte amabil cu noi, și a făcut tot ce i-a stat in putința sa negocieze cât mai bine pentru noi și sa ii arate proprietarei ca suntem de încredere. Apreciez modul in care citește oamenii, carisma lui și profesionalismul.

14.10.2015

Monica Costea

Buna ziua. Pot spune foarte multe despre modul de lucru al agentiei dar cel mai important persoana care conduce aceasta agentiei (Winner Group - Partener Galaxy Imob), Adi Piciu. Foarte organizat, profesional si de incredere. Sunt extrem de multumita de serviciile lui. Eu nu locuiesc in tara si am avut incredere sa las chile de la garsoniera pe mainile lui in vederea inchirierii, in cel mai mare interes pentru ambele parti (atat chirias cat si proprietar). Il recomand cu toata increderea si stima.

14.10.2015

0722561575

Atunci cand ai un apartament de vanzare, te gandesti cum sa faci sa-l vinzi in conditii cat mai avantajoase. Conditii avantajoase nu inseamna numai pretul obtinut pe apartament, ci si tot procesul de la evaluare, publicitate, calificarea clientilor, prezentare si negociere, pana la tranzactia finala. Tot acest proces nu este simplu si nu se deruleaza intotdeauna asa cum te astepti, iar fiecare etapa trebuie tratata cu maxima seriozitate si profesionalism. Daca nu ai experienta in imobiliare, nu ai de unde sa stii cum se fac toate astea (ca la carte) si mai bine apelezi la un profesionist. Suntem de parere ca fiecare trebuie sa faca ceea ce se pricepe mai bine si Adi la asta se pricepe cel mai bine. Noi suntem multumiti de colaborarea cu Adi si-l recomandam oricui are nevoie de expertiza lui in vanzari.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email