Despre agent imobiliar Andreea Stegaru

GLX1552B.Andreea Stegaru

GLX1552B.Andreea Stegaru

Numele meu este Stegaru Andreea, am 25 ani, am absolvit Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, specialitatea Marketing si Comunicare in afaceri.

Am o experienta de 2 ani in domeniul financiar bancar, 1 an in audit financiar, iar de 3 ani activez in domeniul imobiliar, la Galaxy Imob Bucuresti.

Am ales domeniul imobiliar, intrucat am simtit ca meseria de broker imobiliar ma reprezinta. Galaxy Imob, o companie cu capital romanesc 100%, care a reusit de-a lungul timpului prin intermediul seriozitatii si a orientarii permanente catre clienti, sa devina asociatia imobiliara cu cea mai numeroasa echipa de agenti, peste 200 in Bucuresti si in toata tara, mi-a oferit sansa de a comunica si de a crea legaturi durabile cu clientii mei.

Zona in care imi desfasor mare parte din activitatea de zi cu zi este Cartierul Militari si  ansamblurile rezidentiale ce sunt situate la periferia Bucurestiului, in judetul Ilfov.

Ma ocup atat de inchirieri, cat si de vanzari apartamente, vile, spatii comerciale/industriale si terenuri.

Pe parcursul celor 3 ani in imobiliare, am ajuns la concluzia ca cel mai important lucru este acela de a te axa in principal pe cererea clientului.  

Imi place sa studiez cu atentie orice solicitare, fara a neglija detaliile. Relatiile cu clientii mei, bazandu-se in totalitate pe onestitate si transparenta, acestia obtinand intotdeauna informatii complete.

 Asadar, daca aveti o proprietate la inchiriere sau la vanzare sau aveti nevoie sa inchiriati sau sa cumparati o proprietate, va rog nu ezitati sa ma contactati.

Sus Afiseaza Telefon Email