Despre agent imobiliar Antonio Popescu

GLX60PH.Antonio Popescu

GLX60PH.Antonio Popescu

Ma numesc Antonio Popescu, sunt nascut la data de 07.08.1988 si domiciliez in Ploiesti.

Am absolvit Colegiul National Mihai Viteazul in anul 2007, am urmat cursurile academice la Facultatea de Administratie Publica din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) si am obtinut masterul universitar in „Studii Administrative Europene” in cadrul aceleiasi facultati.

In timpul studiilor universitare am administrat o firma de arhitectura si design interior, care mi-a permis primul contact cu mecanismele pietei de profil: identificarea si calificarea clientilor in functie de cerere, exigente, mediul profesional si cultural din care provin; rigorile negocierii contractelor; surmontarea problematicii, uneori de detaliu, care intervenea in perioada executarii acestora; prezentarea etapizata a drafturilor de proiect si oferirea solutiei finale integrate si agreate.

            Ulterior (2011-2013), am raspuns provocarii de a administra un local de alimentatie publica, care incumba: negocierea contractelor, acte de gestiune, activitati de aprovizionare, operatiuni de contabilitate primara etc.

Perioada 2013-2015 a reprezentat prima orientare efectiva catre domeniul imobiliar, ocupandu-ma efectiv de tot ceea ce presupune activitatea de inchiriere a unor spatii proprietatea membrilor familiei mele (de prezentare / descriere, punere la dispozitie a documentatiei tehnice, evocarea avantajelor si avertizarea pentru evitarea potentialelor dezavantaje, negocierea tranzactiilor sub toate aspectele cu potentialii chiriasi, operatiuni de mentenanta post-contractuala).

Fata de un astfel de parcurs formativ teoretic si practic, am convingerea ca identificarea recenta a oportunitatii de a lucra in echipa Galaxyimob Ploiesti a venit cumva firesc, ca o prelungire naturala a trendului ascendent in cariera, in deplina concordanta cu aptitudinile si competentele mele sociale: persoana responsabila, dinamica si motivata, cu bune abilitati de comunicare bazate pe o inteligenta sociala exersata in timp, in scoala si activitate.

In speranta ca unele din ofertele mele corespund cautarilor dv. in domeniul imobiliar, asigurandu-va de o relationare principiala, serioasa si cu maxim de eficienta in gestionarea timpului dedicat selectarii solutiilor adaptate exigentelor expuse, va invit sa identificam impreuna oportunitati de afaceri vizionand pe site intregul portofoliu oferit, divers sub aspectul segmentelor de piata (apartamente, case, terenuri, pensiuni, spatii birouri) .

Vorbesc fluent limba engleza, detinand diploma de Cambridge, First Certificate.

Imi exprim disponibilitatea de raspunde interesului manifestat de dv., putand fi contactat la sediul firmei din Ploiesti, Bulevardul Independentei, nr. 23 bis sau la nr. de telefon 0758. 098.383.

 

 

 

Sus Afiseaza Telefon Email