Despre agent imobiliar Aurelian Chirtes

GLX309TGM.Aurelian Chirtes

GLX309TGM.Aurelian Chirtes
    Sunt o persoana foarte ambitioasa si pozitiva care nu renunta niciodata la visele si obiectivele sale.
    Am inceput sa lucrez in acest domeniu in anul 2008 cand in imobiliare a avut loc cea mai mare criza economica din ultimii ani! Ca sa intelegeti ce inseamna sa fii pozitiv cu adevarat am reusit " performanta " de a face prima tranzactie abia dupa 6 luni!
   Acel moment a fost cheia succesului meu, pentru ca increderea in mine a atins cote maxime si am inceput constant sa finalizez tranzactii, pana cand firma de imobiliare s-a inchis, dupa alte 6 luni, nereusind sa faca fata crizei economice. Am facut o pauza de 1 an dar in acest timp eram inca cautat permanent de clienti, ca apoi sa fiu contactat de Galaxy Imobiliare pentru un nou inceput in imobiliare. Am fost convins cu greu sa merg la interviu pentru mai multe detalii, pentru ca in acel moment eram Manager la Allianz Tiriac Asigurari si eram multumit.In cele din urma am fost, mi-a placut modul lor de lucru si am acceptat sa lucrez in paralel.
  In cateva luni totul s-a schimbat, am trecut in sistem franciza, sistem care a facut sa raman singurul in Companie din cei 7 colegi existenti.
  Acest lucru m-a motivat si mai tare, reusind sa am tot mai multi clienti si dorind sa trec la nivelul urmator: - Sa imi infiintez propria mea Firma de Imobiliarele si sa renunt la postul de manager.
  Dupa experienta avuta in acesti ani pot afirma ca Imobiliare sunt un domeniu care in permanenta te obliga sa evoluezi, sa te adaptezi noilor conditii de piata, sa fii inovativ constant si sa te dezvolti personal continuu ca sa poti tine ritmul cu piata imobiliara.
   Succesul in acest domeniu este dat de recomandarile clientilor, de aceea fiecare client il tratez cu mare atentie si responsabilitate.
  
Sus Afiseaza Telefon Email