Vanzare vila P+1+Mansarda,zona Bulevardul Ferdinand

1536 afisari
Actualizat la: 24 Aprilie 2024
ID Oferta: GLX379B03132 de vanzare Salveaza in favorite Fa o oferta
Ferdinand - Dimitrov, Bucuresti 1536 afisari
Actualizat la: 24 Aprilie 2024
327,000 EUR  

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
de vanzare
Deschidere:
4X 18 mp
Anul constructiei:
1940
Suprafata Utila (mp):
220
Suprafata Totala (mp):
257
Suprafata Teren (mp):
223
Confort:
1
Compartimentare:
decomandat
Nr. Camere:
9
Nr. Bai:
3
Nr. Balcoane:
2
Nr. Etaje:
3
Orientare:
Sud Vest
Parcare:
Perimetral
Locuri de parcare:
2
Numar Terase:
1
Suprafata Terase:
122
Incalzire:
Soba gaz

Harta

Descriere proprietate

Vanzare vila P+1+Mansarda ,zona Bulevardul Ferdinand

Esti in cautarea unei proprietati cu o oarecare unicitate si dintotdeauna ai fost atras de cladirile construite in perioada interbelica? Preferi o zona incarcata de istorie si iti doresti sa gasesti o vila care sa pastreze farmecul perioadei interbelice, dar sa iti lase libera imaginatia de a o renova conform propriilor gusturi si preferinte?.
Ocazia pe care o cauti este aici! Va prezentam o vila spatioasa, solida si plina de istorie, construita in perioada interbelica, care pastreaza cu gratie farmecul si parfumul vremurilor apuse. Aceasta impresionanta proprietate poate avea multiple destinatii, poate fi resedinta unei singure familii sau mai multe, sau poate fi si resedinta si birou pentru afacerea ta.
Situata in zona Foisor cu Ferdinand, aceasta vila aduce cu ea povesti si amintiri ce te vor purta in calatorie prin trecut.
Vila este compartimentata ingenios in 3 apartamente elegante, fiecare cu 3 camere, pe fiecare etaj avand intrari separate. Este construita din caramida si stalpi de beton, cu plansee de beton pe fiecare nivel, poarta amprenta arhitecturii de alta data, aducand cu ea parfumul si eleganta perioadei interbelice. Cu un teren in proprietate de 222 mp, ai la dispozitie o curte libera de 123 mp, un spatiu generos ce te invita sa te relaxezi intr-un cadru istoric incantator.
Fiecare nivel al vilei pastreaza arhitectura autentica si frumusetea de altadata, insa necesita renovare pentru a-i reda stralucirea de odinioara. Demisolul util de 27 mp si parterul spatios de 78 mp te vor cuceri cu detaliile arhitecturale de epoca, oferindu-ti un sentiment cald de apartenenta la istorie. Etajul 1 cu suprafata de 80 mp, din caramida, gazduieste incaperi care pastreaza atmosfera traditionala, completate de balconul care iti ofera o priveliste frumoasa asupra zonei si aer proaspat.

Etajul 2, cu un spatiu compus din 2 camere, baie si bucatarie, ofera posibilitatea de a amenaja un living intim in podul vilei, un colt istoric ce poate deveni o mica oaza de relaxare si evadare din agitatia urbana.
Cu acoperisul sau tip sarpanta din lemn si invelitoarea din tabla, aceasta cladire are povestea sa de spus, adaugand valoare si autenticitate fiecarei incaperi.
Proprietatea este inconjurata de facilitati care iti vor usura viata de zi cu zi - ai la dispozitie piata Obor pentru cumparaturi proaspete, Mega Image pentru nevoile zilnice si diverse gradinite, scoli (Liceul Mihai Viteazul, Iulia Hasdeu), restaurante pentru momente de relaxare culinara, banci si chiar facultati pentru educatia superioara.
Mai mult decat atat, locatia sa in apropierea mijloacelor de transport in comun va permite sa ajungeti rapid in alte zone ale orasului, iar atmosfera istorica si pitoreasca a zonei va transforma viata de zi cu zi intr-o calatorie continua in timp.
Aceasta vila spatioasa si cu parfum istoric este o adevarata oportunitate pentru cei care cauta un camin cu caracter autentic, dar si pentru investitori interesati de un imobil cu multiple unitati locative.

Ce spui, iti suna bine pana aici? Ti-ai dori-o pentru tine si familia, poate si pentru afacerea ta?
Hai sa o vezi!
Contacteaza-ne astazi pentru a programa o vizionare si pentru a afla mai multe detalii despre aceasta proprietate unica. Fiind una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti, o astfel de oportunitate nu va fi disponibila pentru mult timp. Te asteptam cu mare drag !


ACTE IN REGULA
E



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica:
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Dotari

Acces internet:
Cablu
Alte spatii utile:
Anexe
Amenajare strazi:
Asfaltate, Betonate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Climatizare:
Aer conditionat
Contorizare:
Apometre, Contor gaz, Contor curent electric
Dotari imobil:
Acoperis, Curte, Gradina
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Pereti:
Faianta, Vopsea lavabila
Podele:
Parchet, Gresie, Dusumea
Rulouri/Obloane:
Lemn
Sistem incalzire:
Centrala proprie
Stare interior:
Necesita renovare
Utilitati generale:
Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Sus Afiseaza Telefon Email