Oferta a fost vanduta/inchiriata

Vanzare apartament excelent pozitionat in vila noua COTROCENI

673 afisari
Actualizat la: 21 Mai 2020
ID Oferta: GLX10-63 de vanzare Salveaza in favorite Fa o oferta
Cotroceni, Bucuresti 673 afisari
Actualizat la: 21 Mai 2020
275,000 EUR   1,399 EUR

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
apartament
Tip Operatiune:
Vanzare-Inchiriere
Anul constructiei:
2005
Suprafata Utila (mp):
109.31
Suprafata Totala (mp):
138.23
Confort:
lux
Compartimentare:
decomandat
Nr. Camere:
2
Nr. Bai:
2
Nr. Balcoane:
0
Etaj:
Parter
Nr. Etaje:
3
Parcare:
Subterana
Locuri de parcare:
1
Incalzire:
Centrala proprie

Harta

Descriere proprietate

Va oferim in exclusivitate oportunitatea realizarii unei achizitii de exceptie, in cartierul COTROCENI, langa PARCUL ROMNICEANU si ACADEMIA MILITARA.
Este vorba despre un apartament foarte cochet, situat la hochparterul unei vile edificate in anul 2005, excelent pozitionata, cu dubla deschidere, un imobil intens vitrat si cu vederea deloc obstructionata.
Intregul imobil este structurat pe demisol inalt, hochparter si 3 etaje, existand doar un singur apartament pe fiecare nivel, iar la demisol 2 locuri de parcare subterana, dintre care unul se afla in proprietatea vanzatorului. Accesul in garaj se face cu telecomanda.
Suprafata utila a apartamentului este de 109,31 mp, in acest moment este compatimentat in 2 camere ample, insa in orice moment poate fi reorganizat, simplu, ieftin si in scurt timp, fiindca peretii despartitori sunt din rigips. Impartirea actuala a fost alegerea proprietarului, la momentul achizitiei, cand stadiul in care a cumparat a fost la gri. Se pot obtine lejer 3 dormitoare si living, pentru cine doreste acest lucru. Este important de mentionat faptul ca instalatiile sanitare sunt in asa fel gandite incat baile pot fi amplasate in orice latura a apartamentului. Structura cladirii este foarte solida, exista documente in acest sens, are o multime de particularitati care reprezinta atu-uri pentru oricine va locui acolo.
Finisajele si amenajarile sunt de calitate superioara, se poate specifica faptul ca parchetul este masiv din lemn de esenta exotica - Merbau Argentina, in sufrageria generoasa exista un semineu cu flacara naturala si aprindere cu telecomanda, produs in Olanda, cumparat de la Fedo seminee Romania, cada incorporata in dormitor este marca Villeroy&Boch, baile sunt utilate cu wc, chiuvete Grohe, dus cu termostat - tot Villeroy&Boch, toate fiind in stare foarte buna si avand posibilitatea de a fi mutate in orice alt loc.
Bucataria este complet mobilata pe comanda si utilata cu masina de spalat vase, cuptor electric touch screen, frigider recent achizitionat (maxim 2 ani), hota Hotpoint din gama lux foarte performanta, puternica, plita Hotpoint, centrala termica noua Viessmann (2 ani), un perete incastrat alb Ikea cu electrocasnicele amintite mai sus incorporate. Doar blatul din bucatarie ar putea fi inlocuit, in rest totul este in stare excelenta.
Ferestrele sunt din lemn Pizzolon, cu geamuri termopan, de o calitate deosebita. Usile interioare - Casa Bambus si usi din sticla securizata.
Exista sistem de alarma si videointerfon color, iar usa exterioara este marca Pizzolon, ranforsata cu metal si inchizatori antiefractie.
Toti peretii sunt foarte bine izolati termic. Garajul subteran are circa 30 m, rampa este cu degivrare automata.
Apartamentul reprezinta resedinta ideala pentru orice familie cu copii, avand inca un avantaj esential - parcul, cat si proximitatea a doua scoli de prestigiu, aflate in top 10.

Dotari

Acces internet:
Fibra optica, Wireless
Alte spatii utile:
Auto, Parcare proprie, Posibilitate compartimentare, Locatie imprejmuita cu gard, Spatiu depozitare, Dressing, WC Serviciu, Dependinte, Auto in interiorul cladirii, Persoane
Amenajare strazi:
Asfaltate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Bucatarie:
Utilata, Mobilata
Climatizare:
Aer conditionat
Contorizare:
Contor curent electric, Contor gaz, Contor caldura, Apometre
Diverse:
Telecomanda poarta garaj, Telecomanda poarta acces auto, Semineu
Dotari imobil:
Acoperis, Lift, Interfon, Gradina amenajata, Gradina, Curte comuna, Curte
Electrocasnice:
Frigider, Masina de spalat rufe, Hota, Aragaz
Ferestre cu geam termopan:
Lemn
Izolatii termice:
Exterior
Mobilat:
Nemobilat, Complet, Partial
Pereti:
Faianta, Vopsea lavabila, Tapet
Podele:
Gresie, Parchet
Sistem incalzire:
Calorifere, Centrala proprie
Stare interior:
Buna
Teren:
Oportunitate de investitie, Acces auto, Teren imprejmuit
Usa intrare:
Lemn, Metal
Usi interior:
Lemn
Utilitati generale:
CATV, Internet, Gaz, Canalizare, Apa, Curent

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email