Oferta a fost vanduta/inchiriata

Vanzare vila 4 camere finisata Metrou Brancoveanu / Oraselul copiilor

370 afisari
Actualizat la: 1 August 2021
ID Oferta: GLX10A236 de vanzare Salveaza in favorite Fa o oferta
Brancoveanu, Bucuresti 370 afisari
Actualizat la: 1 August 2021
350,000 EUR  

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
de vanzare
Deschidere:
14,8
Numar Fronturi:
1
Anul constructiei:
2009
Suprafata Utila (mp):
155
Suprafata Totala (mp):
170
Suprafata Teren (mp):
197
Confort:
1
Compartimentare:
decomandat
Nr. Camere:
4
Nr. Bai:
3
Nr. Balcoane:
1
Nr. Etaje:
1
Parcare:
Perimetral
Incalzire:
Centrala proprie

Harta

Descriere proprietate

Vanzare vila cu un potential extrem de bun, amplasata in zona Martisor, langa Oraselul copiilor si metrou Brancoveanu, singur curte, compusa din 4 camere si dependinte, ce se desfasoara pe parter si etajul 1, avand o amprenta de 80 mp - la etaj 90 mp - iesire in consola, edificata pe un teren de 198 mp.
Imobilul a fost achizitionat in 2009 cand a fost finalizat si receptionat - fiind o constructie la rosu ce data din 2005. Interiorul este aproape gata, urmeaza a se reface fatada si a se amenaja curtea/gardul. In conditiile in care casa se vinde fara lucrrile exterioare executate, pretul se diminueaza cu 10.000 euro.
La parter exista un living de 38 mp, o bucatarie de 23 mp, hol si baie. La etaj sunt 3 dormitoare, 2 bai, balcon, hol, dressing. Sunt trase traseele de apa si scurgere pana in pod, in doua laturi ale vilei, deasupra celor doua bai de la etaj, la fel circuite de curent. Au fost lasate mustati de fier beton pentru posibilitatea de a construi etajul 2 si mansarda. Curtea libera este foarte compacta, motiv pentru care pare mult mai mare decat este in realitate si are bucatarie de vara, cu apa si scurgere trase, baie, magazie pentru depozitare. Exista in curte un traseu de apa gandit pentru montare aspersoare in gradina sau pentru montarea unui jacuzzi exterior, este cismea si o bolta metalica, ce poate fi sau nu pastrata, pentru vita de vie, gradina de legume. O bucata de curte, circa 65 m, este pavata. Adancimea terenului este de 13,3 ml. Deschiderea la drumstrada este mai mare decat adancimea si forma terenului este dreptunghiulara.
Ca si dotari, mentionam centrala termica, boiler, calorifere, parchet de trafic intens, alarma, videointerfon, camere video - traseele sunt realizate, trebuie doar montate echipamentele, tamplarie exterioara Rehau stejar inchis cu geam termopan fumuriu, tip oglinda si argon intre foile de sticla. Vila este izolata la exterior cu polistiren de 10cm si la etaj pe interior cu vata de 10 mm cu folie de aluminiu. Podul este izolat cu vata. Dispune de curent trifazat 380w, exista si pivnita.
De la locatie se coboara imediat in Parcul Tineretului, se acceseaza cel mai usor metrou Brancoveanu dar si Piata Sudului.
Nu veti regasi fotografii interioare, pentru pastrarea intimitatii, insa oricand proprietatea poate fi vizionata fizic. Pretul nu suporta negociere, decat in situatia mentionata mai sus, in care nu se mai produc lucrarile de amenajare curte si fatada.



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica: A

Dotari

Acces internet:
Cablu
Alte spatii utile:
Pivnita, Persoane, Locatie imprejmuita cu gard, WC Serviciu, Dependinte, Dressing, Spatiu depozitare
Amenajare strazi:
Asfaltate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Contorizare:
Contor curent electric, Contor gaz, Contor caldura, Apometre
Diverse:
Scara interioara
Dotari imobil:
Spatii agrement, Gradina, Curte, Acoperis
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Izolatii termice:
Interior, Exterior
Mobilat:
Nemobilat
Pereti:
Vopsea lavabila, Tapet, Faianta
Podele:
Gresie, Parchet
Sistem incalzire:
Calorifere, Centrala proprie
Stare interior:
Renovat
Teren:
Acces auto, Teren imprejmuit
Usa intrare:
PVC
Utilitati generale:
Curent, Apa, Internet, CATV, Gaz, Canalizare, Curent trifazic

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email