Despre agent imobiliar Beatrice Stan

GLX10.Beatrice Stan

GLX10.Beatrice Stan
      Nu vreau sa incadrez propria descriere intr-un tipar plictisitor, mai ales ca sunt de parere ca e dificil sa te autocaracterizezi, pentru ca asta presupune sa ai capacitatea de a te privi din exterior cu un ochi obiectiv. Cu toate acestea, exista cateva certitudini in ceea ce ma priveste, care sunt irevocabile, sau "iremediabile", cum ar zice un foarte bun prieten.
      M-am nascut pe 26 iulie 1974, si, desi am visat dintotdeauna sa fi trait in alte timpuri, ma straduiesc sa fac fata cu brio vremurilor pe care le traim. Iubesc perioada interbelica si sistemul de valori care functiona atunci. Probabil ca acesta este motivul pentru care segmentul pe care activez de mai bine de 10 ani cuprinde vanzari si inchirieri case-vile si birouri in zona Ultracentrala - Unirii - Tineretului - Parcul Carol, majoritatea datand din acea perioada, care pastreaza un farmec aparte, unic. Nu inseamna ca lipsesc din portofoliul meu constructiile rezidentiale noi amplasate in zonele specificate, la care adaug si arealul Eroii Revolutiei - Brancoveanu - Oltenitei.

      Profesia mea de baza este aceea de economist. S-ar zice ca nu exista o legatura pregnanta cu activitatea de intermediere si consultanta privind tranzactiile imobiliare, dar, surprinzator, am constatat ca am inceput sa aprofundez si sa adaptez in practica notiunile de marketing si management invatate, tocmai in activitatea mea in acest domeniu, mult dincolo de momentul absolvirii Facultatii de marketing si comert exterior.
     
      Exista, anterior demararii acestei activitati, o experienta de aproximativ 7 ani in sfera vanzarilor de servicii, unde am activat ca si Director vanzari si Director comercial. A fost o perioada care m-a calit, as putea spune, si mi-a dezvoltat apetitul pentru a continua specializarea in real estate. Am concluzionat ca un bun vanzator nu trebuie sa fie neaparat un maestru al manuirii cuvintelor, daca acestea nu sunt obiective si nu puncteaza valoric, ci sa fie capabil sa le detecteze nevoile, ascultand, punand intrebari deschise si ciulind urechile la ceea ce spune clientul, vorbind si actionand numai atunci cand are toate informatiile necesare in vederea indeplinirii scopului vanzarii.

     Cheia succesului in vanzari este, in opinia mea, sa-ti placa ceea ce faci. Daca nu agreezi domeniul acesta, daca nu lucrezi cu placere, nu cred ca poti reusi in vanzari. Consider ca a construi o echipa performanta intr-o companie de succes implica dedicatie, multa munca si resurse mari de timp. Ma simt mandra ca mi-am gasit locul intr-o astfel de echipa, in care seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea sunt caracteristici de baza, fara de care nu ai nici cea mai mica sansa sa razbati in aceasta piata imobiliara si sa te mai si remarci pe deasupra. Mi-am atribuit aceste calitati, le-am conservat si le-am accentuat, adaugand implicit obiectivitate, punctualitate, perseverenta, m-am racordat la realitatile din piata, astfel ca va ofer disponibilitatea pentru orice fel de nevoie imobiliara cu care va confruntati, garantandu-va abordarea si implementarea unei solutii optime.

     Asadar, cu o atitudine cat se poate de pozitiva, cu gandirea setata strict spre inovativ, plina de initiativa, cu un portofoliu de oferte cuprinzator, completat de notorietatea asigurata de Galaxy Imob, sunt pregatita in orice moment sa va ofer o calitate exemplara a serviciilor.

     Prin abordarea beneficiilor FRANCIZEI GALAXY IMOB, am desavarsit anii de experienta, primind oportunitatea de a-mi asuma rolul de manager al propriei vieti profesionale, completand lista de avantaje personale cu flexibilitatea in privinta deciziilor, gestionarea si promovarea portofoliului intr-o maniera personala, sustinuta de notorietatea brand-ului pe care-l reprezint, precum si o dozare eficienta a timpului si resurselor care-mi sunt puse la dispozitie, in calitate de Director Vanzari - PARTENER GALAXY IMOB.

Sus Afiseaza Telefon Email