Servicii agent imobiliar Beatrice Stan

GLX10.Beatrice Stan

GLX10.Beatrice Stan
     Stimati clienti, accesand contactul meu, in cadrul FRANCIZA GALAXY IMOB BUCURESTI - Departamentul Rezidential case-vile-terenuri-spatii birouri, veti putea beneficia de servicii complexe in ceea ce priveste INTERMEDIEREA si CONSULTANTA de SPECIALITATE in domeniul TRANZACTIILOR IMOBILIARE, REPREZENTARE EXCLUSIVA a PROPRIETATILOR, ASISTENTA JURIDICA pana la perfectarea actelor in forma finala/autentica, EVALUARI SI STUDII DE PIATA privind caracteristicile si cotatia de pret real pentru IMOBILELE ce urmeaza a fi preluate in portofoliu si expuse in vederea tranzactionarii.

     Pe parcursul celor 8 ani de activitate in cadrul companiei GALAXY IMOB, am interactionat cu mari companii, care mi-au devenit clienti si care mi-au generat continuu, in mod constant, recomandari de o foarte buna calitate, adaugand satisfactie deplina contractelor intermediate, prin maniera in care am reusit sa obtin multumiri si aprecieri din partea beneficiarilor acestora si care inca apeleaza la serviciile companiei, contactandu-ma ori de cate ori au o nevoie imobiliara.
       Dintre acestia, imi face o deosebita placere sa enumar COLEGIUL MEDICILOR DENTISTI DIN ROMANIA, prin d-na Prof. Dr. Ecaterina Ionescu, ALICE DESIGN, UNISAT ENERGY, FLOWER DECOR, Compania PETROM, BANCA COMERCIALA ROMANA, Restaurant DINES, HIDROELECTRICA, Clinica MEDICOVER, ORACLE ROMANIA, SOFTWIN GRUP, PRIME ADVERTISING, Grupul de firme RADACINI si multi altii. 
      Am convingerea ca am reusit sa devenim perfectionisti si sa ne indeplinim sarciniile de serviciu in mod profesionist, astfel incat sa ne ridicam la standardele asteptarilor oricarui client de prestigiu, care-si doreste o colaborare eficienta, transparenta si obiectiva, optimizand la maximum toti factorii care contribuie la realizarea pe deplin a unei tranzactii imobiliare de succes.
    
Sus Afiseaza Telefon Email