Oferta a fost vanduta/inchiriata

Teren cu priveliste superba Sinaia Ideal investitie pensiune

384 afisari
Actualizat la: 2 Iulie 2021
ID Oferta: GLX1080 de vanzare Salveaza in favorite Fa o oferta
Central, Sinaia 384 afisari
Actualizat la: 2 Iulie 2021
80,000 EUR  

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
teren
Tip Operatiune:
de vanzare
Tip Teren:
Intravilan
Deschidere:
13
Numar Fronturi:
1
Suprafata Teren (mp):
495.01
Orientare:
Est

Harta

Descriere proprietate

Vanzare teren intravilan in apropiere de centrul orasului Sinaia, perfect pentru constructie pensiune, ideal pentru achizitie in scopul investitiei, beneficiind de toate utilitatile - apa, curent electric, gaze, internet sunt la limita proprietatii (canalizarea este in plan).
Terenul este insorit, se situeaza in planul intai fata de strada, are panta mica si se afla intre pensiuni si case de vacanta, perfect fiind pentru aceasta destinatie. Privelistea este superba, zona de amplasament extrem de linistita, strada asfaltata.
Indicii urbanistici de construire sunt P.O.T. 40% si C.U.T. 1,2, astfel incat se poate edifica o constructie demisol, parter, 2 etaje si mansarda, cu o suprafata construita de circa 200 m pe nivel.
Forma terenului este trapezoidala, avand un front stradal de 13 metri liniari, deschidere care se largeste spre spate pana la 17 metri liniari.
Centrul orasului se acceseaza imediat, cu toate acestea pozitionarea terenului este pe ultimul rand de vile, ferit de trafic, avand padurea in spate si liniste deplina, pentru maximum de confort si relaxare.

Dotari

Alte spatii utile:
Persoane
Amenajare strazi:
Asfaltate, Iluminat stradal
Teren:
Oportunitate de investitie, Acces auto, Teren imprejmuit
Utilitati generale:
Curent, Apa, Gaz, Internet
Sus Afiseaza Telefon Email