Conacul dintre livezi, SU 800 mp, 12 camere, teren 10000 mp

617 afisari
Actualizat la: 18 Aprilie 2024
ID Oferta: GLX1821B0681 de vanzare Exclusivitate Salveaza in favorite Fa o oferta
, Voinesti 617 afisari
Actualizat la: 18 Aprilie 2024
550,000 EUR  

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
de vanzare
Deschidere:
16
Anul constructiei:
2002
Suprafata Utila (mp):
1000
Suprafata Totala (mp):
960
Suprafata Teren (mp):
10000
Confort:
Lux
Compartimentare:
decomandat
Nr. Camere:
12
Nr. Bai:
6
Nr. Balcoane:
1
Nr. Etaje:
1
Parcare:
Garaj
Locuri de parcare:
8
Numar Terase:
1
Suprafata Terase:
80
Incalzire:
Centrala proprie

Harta

Descriere proprietate

Conacul dintre livezi, situat in comuna Candesti, judetul Dambovita, in apropiere de cunoscuta comuna Voinesti, 115 km de Bucuresti si 32 km de orasul Targoviste, cu acces pe DN 72A ce face legatura intre orasele Targoviste si Campulung, aceasta locatie reprezinta o oaza de relaxare in mijlocul naturii.
Pe valea raului Dambovita, strajuita de poarta muntilor Bucegi la Nord-est si muntii Iezer-Papusa la Nord-vest, se afla comuna Candesti, un loc in care timpul se opreste aducandu-ne aminte de maretia naturii prin peisajele sale ce pot taia rasuflarea la fiecare rasarit sau apus. Aceasta zona in care livezile de meri, pruni, ciresi si alti pomi fructiferi pot oricand sa reprezinte taramul de basm ce aduce aminte de povestirile marelui Ion Creanga totodata demonstrand ca natura poate sa vindece prin frumusetile acesteia ranile provocate de cotidianul poluant din marile aglomerari urbane.
Pe un teren cu o suprafata de 10000 mp, asteapta zambind soarele, o vila maiestuoasa. Cu un regim de inaltime S+P+1+M, o suprafata utila de 800 mp, 12 camere ce isi asteapta oaspetii, terasa cu vedere la valea Dambovitei si la muntii mai sus amintiti, aceasta locuinta imbie la relaxare si vacanta. Cuvintele sunt de prisos cand vine vorba de maretia acestui loc, dar mai jos vom enumera pe scurt compunerea pe fiecare etaj, avand astfel:
La subsol, cu intrare pe usa garajului controlata electronic prin telecomanda, dar si pe scara imbracata in lemn de stejar ce uneste toate etajele, gasim 3 locuri de parcare, crama si spatii de depozitare.
La parter, pasind pe scarile de marmura ale intrarii principale, suntem intampinati de vestibul ce face accesul catre holul lung ce imparte atat pe stanga, cat si pe dreapta, camerele, living-ul spatios, intrand in capatul acestuia catre zona de dining, ce are amenajate 2 bucatarii utilate cu absolut tot ce este necesar. Din zona de dining se poate face accesul catre curtea inchisa din spatele imobilului si livada.
Etajul 1 este accesat pe scara superba din stejar, avand aici un dressing spatios, 5 dormitoare, 2 bai si accesul catre terasa de 80 mp cu bucatarie proprie, ce ofera privelisti minunate catre munti, livada proprie, fiind locul ideal pentru relaxare si organizarea de petreceri.
Mansarda inalta, compusa din 2 camere extrem de generoase, aici fiind amenajata zona de relaxare cu masa de biliard, tenis de masa, avand inclusiv grup sanitar.
Cand vine vorba de finisajele de la interior, totul este de calitate superioara, scara din lemn de stejar, podele cu parchet din lemn masiv, gresie si faianta de calitate superioara, geamuri termopan, mobila din lemn de calitate, avand totul mobilat si utilat la standarde moderne.
Incalzirea se face cu centrala pe gaz, canalizarea fiind prezenta avand si fosa cu decantor ce are o capacitate de 120 mcubi, sistem de supraveghere CCTV, alarma, senzor pentru incendiu si porti cu deschidere automata.
Curtea ce are foisor, fiind pavata, avand inclusiv cuptor pe vatra, numeroase flori ce creeaza un ambient extraordinar, livada cu pomi fructiferi si peisajele extraordinare creeaza locul ideal pentru relaxare.
Cuvintele nu pot reda maretia acestei locatii, pretandu-se atat pentru casa de vacanta, cat si pentru pensiune sau pension pentru ingrijire a batranilor avand posibilitati numeroase de recompartimentare.
O locatie ce merita vazuta, asteptandu-va cu drag la vizionare.



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica: B
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Dotari

Acces internet:
Cablu, Fibra optica, Wireless
Alte spatii utile:
Pivnita, Crama, Spatiu depozitare, Dressing, WC Serviciu, Anexe, Dependinte, Camera Securizata, Auto in interiorul cladirii, Parcare proprie, Posibilitate compartimentare, Locatie imprejmuita cu gard
Amenajare strazi:
Asfaltate, Iluminat stradal
Bucatarie:
Mobilata, Utilata
Climatizare:
Aer conditionat, Sistem climatizare
Contorizare:
Contor curent electric
Diverse:
Semineu, Scara interioara, Telecomanda poarta garaj, Telecomanda poarta acces auto, Sistem de alarma, Senzor de fum
Dotari imobil:
Spatii agrement, Gradina, Curte, Acoperis
Electrocasnice:
Fier de calcat, DVD, Frigider, HI-FI, Hota, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Sandwich-maker, Aragaz, Toaster, TV, Robot bucatarie, Aspirator, Cuptor microunde, Cafetiera, Uscator par
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Izolatii termice:
Exterior
Mobilat:
Lux, Complet
Pereti:
Lambriu, Vopsea lavabila, Faianta
Podele:
Parchet, Gresie, Ciment, Mocheta
Rulouri/Obloane:
Aluminiu, PVC
Servicii imobil:
Supraveghere video, Paza
Sistem incalzire:
Centrala proprie, Calorifere
Stare interior:
Buna
Teren:
Teren imprejmuit, La sosea, Oportunitate de investitie, Acces auto
Usa intrare:
Lemn, Metal, PVC
Usi interior:
Celulare, PVC, Lemn
Utilitati generale:
Curent trifazic, Telefon, CATV, Centrala imobil, Internet, Gaz, Fosa septica, Canalizare, Apa, Curent
Sus Afiseaza Telefon Email