Oferta a fost vanduta/inchiriata

INCHIRIERE APARTAMENT 2 CAMERE DRUMUL TABEREI

167152 afisari
Actualizat la: 6 Ianuarie 2021
ID Oferta: GLX118B0591 de inchiriat Exclusivitate Salveaza in favorite Fa o oferta
Drumul Taberei, Bucuresti 167152 afisari
Actualizat la: 6 Ianuarie 2021
250 EUR

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
apartament
Tip Operatiune:
de inchiriat
Anul constructiei:
1980
Suprafata Utila (mp):
50
Suprafata Totala (mp):
53
Confort:
1
Compartimentare:
decomandat
Nr. Camere:
2
Nr. Bai:
1
Nr. Balcoane:
1
Etaj:
4
Nr. Etaje:
10
Parcare:
Perimetral
Incalzire:
Termoficare

Harta

Descriere proprietate

Inchiriere APARTAMENT 2 CAMERE DRUMUL TABEREI

AVEM CHEILE PROPRIETATI

Daca ar fi sa ii fac si acestui apartament o poveste bazata pe fapte reale, nu ar fi o poveste ci un roman si nu as sti cum sa il incep. Dar pot sa spun doar atat ca a avut parte de chiriasi care nu au stiut sa aprecieze nici apartamentul si nici proprietarul. Incep prin ati spune ca acest apartament va avea viata doar daca TU vei sti sa ai grija de el, nu iti cere nimeni sa stai in el ca la hotel dar poti sa te ingrijesti de el,ca perioada pe care o vei petrece aici sa fie cat mai placuta.
Sa iti povestesc putin si despre cei carora le vei platii chiria lunara, sunt 2 oameni care iti vor accorda suta la suta incredere atata timp cat vei corect si iti vei plati la timp toate indatoririle tale de chirias, nu vei fi deranjat de proprietar la ore inutile pentru a verifica apartamentul, acesta verificare se face cu acordul tau intr-o zi stabilita de comun acord la o ora convenabila pentru amandoi, stim ca timpul este pretios pentru toti si nu vrem sa il irosim inutil, pentru ca TU vei chiriasul pe care EU personal imi doresc sa il fac fericit cand va inchiria acest apartament.
Daca ai rabdare si citesti tot textul, iti vei da seama ca este ce a ce cauti si cand ma vei suna, nu vei pune intrebari la care ai raspunsul il gasesti aici.

Deci, apartamentul are o compartimentare de tip CIRCULAR, se afla la etajul 4 al unui imobil cu 10 nivele si o suprafata de aproximativ 50 mp cu balcon si este pozitionat pe strada Valea lui Mihai, in cartierul Drumul Taberei.
Nu sti ce inseamna compartimentare de tip CIRCULAR?! Ei bine ai multe USI :) mai exact doua usi la Living, doua usi la bucatarie practic daca intri in living pe o usa poti sa ajungi la bucatarie pe alta usa :)).
Fotografiile sunt in ordinea intrarii tale in aparatment cu putina imaginatie te vei vedea fix in el :).
De cum intri vei pasi intr-un HOL in forma de L in care ai 2 spatii de depozitare pe stilul vechi 2 debarale care sunt convinsa ca iti vor fi foarte utile.
In fata usi de la intrare ai prima intrare in LIVING ROOM, acesta este mobiat cu MOBILIER MEDIA care are o multitudine de spatii de depozitare (utile asai?!), CANAPEA exetensibila, 1 FOTOLIU si sa nu uit de BIROUL din colt la care poti lucra in timpul liber (nu iti doresc asta, iti doresc ca atunci cand vi acasa sa te relaxezi nu sa lucrezi :) ). De aici iesi pe BALCON, care este inchis cu TAPLARIE PVC si GEAM TERMOPAN, da vezi bine si aici ai o DEBARA.
Hai sa iesim din living pe cea de a doua usa si sa mergem in DORMITOR prin HOLUL numarul doi micut. DORMITORUL suficient de spatios as zice eu in care ai un PAT MATRIMONIAL, 1 COMODA TV si un DULAP le poti invartii cum iti place si pentru ca e suficiet spatiu si daca ai si un bebe iti poti aduce si un PATUT :).
Ne intoarcem pe HOLUL micut si intram in BAIE, o da, baia asta are GEAM nu aerisire pe care sa o acoperi ca iti intra in casa mirosuri de la vecini :),
Hai inapoi pe holul mic sa intram in BUCATARIE, aceasta este mobilata si utilata cu ARAGAZ, HOTA, MASINA DE SPALAT RUFE si FRIGIDER CU COMBINA FRIGORIGICA, iesim de aici pe cea de a doua usa direct in holul de la intrare.
Daca ai inteles micuta mea descriere intoarcete la poze si mai arunca o privire pe ele.

STAI STAI ca am uita sa iti spun ceva foarte important, apartamentul se afla in proces de ZUGRAVIRE :))) ce credeai ca voi spune ?!

Hai sa iti mai zic ceva, imobilul se afla intr-o zona plina de verdeata, inconjurat de pomi si spatii verzi foarte bine ingrijite de asociatiile de proprietari.
In imediata apropiere ai 2 gradinte (Gradinita 279 si 273), Liceul Teoretic Eugen Lovinescu.
In 3 minute ajungi la statia RATB Allea Vlasiei (69, 90, 93, 173 si 368. Iti poti face cumparaturile urgent de la MEGA IMAGE care este la 1 MINUT de mers pe jos de blocul in care vei locui, sau poti alege sa mergi la CARREFOUR (5 minute) sau AUCHAN (15 min de mers pe jos sau 4 minute cu masina personala).

PRET 250 euro/luna
Modalitate de inchiriere 1 luna Avans + 1 luna Garantie

Multumesc pentru rabdarea de a parcurge tot textul in speranta ca te-am convins si iti doresti sa vezi apartamentul te invit sa apelezi numarul de telefon si hai sa prgramam o vizionare.



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica:
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Vecinatati

In imediata apropiere ai 2 gradinte (Gradinita 279 si 273), Liceul Teoretic Eugen Lovinescu.
In 3 minute ajungi la statia RATB Allea Vlasiei (69, 90, 93, 173 si 368. Iti poti face cumparaturile urgent de la MEGA IMAGE care este la 1 MINUT de mers pe jos de blocul in care vei locui, sau poti alege sa mergi la CARREFOUR (5 minute) sau AUCHAN (15 min de mers pe jos sau 4 minute cu masina personala).

Dotari

Acces internet:
Fibra optica, Cablu
Alte spatii utile:
Anexe
Amenajare strazi:
Asfaltate, Betonate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Bucatarie:
Utilata, Mobilata
Contorizare:
Contor gaz, Contor curent electric, Repartitoare, Apometre
Dotari imobil:
Interfon, Lift
Electrocasnice:
Aragaz, Frigider, Hota, Masina de spalat rufe, TV
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Mobilat:
Complet
Pereti:
Faianta, Vopsea lavabila
Podele:
Parchet, Gresie
Servicii imobil:
Administrare
Sistem incalzire:
Termoficare, Calorifere
Stare interior:
Buna
Usa intrare:
Metal
Usi interior:
Lemn
Utilitati generale:
Curent, Apa, Canalizare, Fosa septica, Gaz, CATV, Internet

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email