Oferta a fost vanduta/inchiriata

INCHIRIERE 2 CAMERE CARTIER BRANCUSI DRUMUL TABEREI

324 afisari
Actualizat la: 22 Iulie 2023
ID Oferta: GLX118B07241 de inchiriat Exclusivitate Salveaza in favorite Fa o oferta
Drumul Taberei, Bucuresti 324 afisari
Actualizat la: 22 Iulie 2023
340 EUR

Tur Virtual

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
apartament
Tip Operatiune:
de inchiriat
Anul constructiei:
2005
Suprafata Utila (mp):
55
Suprafata Totala (mp):
62
Confort:
1
Compartimentare:
semidecomandat
Nr. Camere:
2
Nr. Bai:
1
Nr. Balcoane:
1
Etaj:
4
Nr. Etaje:
4
Parcare:
Perimetral
Incalzire:
Centrala de imobil

Harta

Descriere proprietate

INCHRIERE APARTAMENT 2 CAMERE DRUMUL TABEREI CARTIER BRANCUSI

METROU VALEA IALOMITEI!
NOU TUR VIRTUAL!
EXCLUSIVITATE GALAXYIMOB AVEM CHEIILE!

Incep acest text cu rugamintea de a avea rabdare si a parcurge toate randurile, deoarece acestea contin informatiile de care ai nevoie pentru a fi sigur ca acest apartament este ce iti doresti.
Nu iti voi face capul calendar cu detalii tehnice, in schimb vei avea parte de cel mai frumos preambul in viitoare ta casuta.

Ce iti doresti de la locul care sa iti fie casa in urmatoarea perioada?
Sa fie relativ aproape de orice ai nevoie?
Parc?
Metrou?
Statie STB?
Piata?
Magazine alimentare?
Scoala, Gradinta?

Ei bine ai nimerit unde trebuie.
Te afli in zona Drumul Taberei, mai exact in cartierul BRANCUSI pe strada Aleea Pupaza cu Mot 89, bl. C1-11 la distanta de aproximativ 10 minute de Statia de Mtrou Valea Ialomitei, 2 minute de Parcul Constantin Brancusi, 11 minute de Kaufland Brancusi, daca vrei sa iti faci cumparaturi rapide poti merge la Profi-ul ce se afla la 2 minute de mers pe jos.
Ne vom intalni in fata blocului si vom urca impreuna la etajul 4 (pe scari).

Apartamentul are o suprafata de aproximativ 55 mp si este format din 2 camere, 1 hol, 1 baie, 1 bucatarie open space cu livingul si 1 balcon. Compartimentarea de tip semidecomandat face din spatiul acesta un spatiu intim care emana de cum intri vibe-ul acela "casa dulce casa". In holul de la intrare exista un pantofar si un dulap mare ce poate fi perfect pentru hainele de iarna, in partea stanga a holului avem BAIA care este cu cada, maricica as zice (am vazut baii mult mai mici in viata mea crede-ma pe cuvant ca asta este o baie mare), ne intpoarcem in hol si ne indreptam pasi sper DORMITOR, unde gasim un pat matrimonial cu saltea, un dulap mare precum si o comoda TV, sigur v-a utila pentru tv-ul ce il ai, facem stanga imprejur si ne intoarcem in hol pentru a merge catre LIVING ROOM acesta este mobilat cu mobilier media pe care este deja un TV, canapea extensibila si masuta de cafea. Din Living ne inreptam catre BUCATARIA ce este asa cum spuneam mai sus OPEN SPACE dar delimitata de zidul ce poate fi folosit ca masa, aceasta este mobilata si utilata cu ARAGAZ, HOTA, FRIGIDER, CUPTOR CU MICROUNDE si MASINA DE SPALAT RUFE.
Apartamentul a fost recent ZUGRAVIT!

Nu as vrea sa uit de cele 2 aparate de AER CONDITIONAT ce iti vor face serile de vara racoroase si de faptul ca INCALZIREA pe timp de iarna iti v-a fi asigurata de CENTRALA DE BLOC (nu agentul de termoficare publica).
Nu vei avea stresul vizitelor inopinante ce vor avea ca scuza "eram in zona si ma gandeam sa va fac o vizita", nu, nu vizitele se vor face anuntat si doar in prezenta ta si asta deoarece proprietarul stie foarte bine ce inseamna sa fi chirias.
Ce isi doreste proprietarul de la tine? Ei bine sa fi chiriasul care are grija de acest loc si cacre isi plateste la timp chiria si utilitatile.
Pe scurt ce iti propun este un apartament format din 2 camere cu o compartimentare SEMIDECOMANDATA, desfasurat pe o suprafata de aproximativ 55 mp, mobilat si utilat, pozitionat la etajul 4 al unui imobil cu 4 nivele.

In imediata vecinatate vei avea acces facil catre orice zona cu ajutorul numeroaselor mijloace de transport in comun STB LINIA 168 la 2 minute de mers pe jos sau statia METROU VALEA IALOMITEI la distanta de aproximativ 10 minute de mers pe jos.

Inainte de a apela numarul de telefon te invit sa mai arunci o privire pe TURUL VIRTUAL acesta a fost facut pentru ati usura decizia si pentru ati scurta listele apartamentelor pe care doresti sa le vizionezi.
Recomand ca viziualizarea TURULUI sa o faci pe un ecran desktop sau laptop asa vei avea o imagine clara a acestui apartament.

Pentru a putea viziona TURUL VIRTUAL apasa butonul 360 tur virtual ce se afla in coltul din partea stanga a pozelor daca esti pe imobiliare.ro sau butonul "priveste filmarea" daca esti pe alte site-uri.
Daca ti-am trezit interesul atunci ce mai stai formeaza numarul de telefon si hai sa programam o vizionare.


PRET: 340 euro/luna
Modalitate de inchiriere: 1 lun AVANS + 1 luna GARANTIE + COMISION



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Dotari

Acces internet:
Cablu, Fibra optica
Amenajare strazi:
Asfaltate, Betonate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Bucatarie:
Utilata, Mobilata
Climatizare:
Aer conditionat
Contorizare:
Contor curent electric, Apometre, Contor gaz
Dotari imobil:
Interfon
Electrocasnice:
Aragaz, Aspirator, Cuptor microunde, Frigider, Masina de spalat rufe, TV
Izolatii termice:
Exterior
Mobilat:
Complet
Pereti:
Faianta, Vinarom
Podele:
Parchet, Gresie
Servicii imobil:
Administrare
Sistem incalzire:
Calorifere
Stare interior:
Buna
Usa intrare:
Metal
Usi interior:
Lemn, Celulare
Utilitati generale:
Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Internet

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email