Oferta a fost vanduta/inchiriata

Inchiriere apartament 2 camere Militari Apusului Pacii Metrou

489 afisari
Actualizat la: 6 Ianuarie 2021
ID Oferta: GLX118B02162 de inchiriat Exclusivitate Salveaza in favorite Fa o oferta
Militari, Bucuresti 489 afisari
Actualizat la: 6 Ianuarie 2021
310 EUR

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
apartament
Tip Operatiune:
de inchiriat
Anul constructiei:
1978
Suprafata Utila (mp):
54
Suprafata Totala (mp):
62
Confort:
1
Compartimentare:
semidecomandat
Nr. Camere:
2
Nr. Bai:
1
Nr. Balcoane:
1
Etaj:
1
Nr. Etaje:
4
Parcare:
Perimetral
Incalzire:
Termoficare

Harta

Descriere proprietate

Inchiriere apartament 2 camere Militari Apusului Pacii Metrou

Exclusivitate avem cheile proprietatii!

Apartamentul pe care il cauti sunt convinsa ca trebuie sa indeplineasca cateva criterii importante precum pretul, distanta pana la metrou si nu in ultimul rand sa fie curat.
Ei bine ai nimerit unde trebuie.
Consider ca acesta indeplineste toate aceste cerinte, ba mai mult cred ca are si ceva in plus. Te rog sa citesti pana la capat si o sa vezi de ce spun asta.
Cu o suprafata de aproximativ 54 mp, compartimentare de tip semidecomandata, pozitionat la etajul 1 al unui imobil cu 4 nivele, imobilul este situat la cateva minute de Complexul Comercial Apusului si la 7-8 minute de mers pe jos de statia de metrou Pacii. La capitolul mijloace de transport in comun, pot spune ca ai cateva legaturi cu zona centrala, datorita faptului ca la fix 3 minute, in fata Complexului Apusului este capatul de linie al autobuzului 336 si statia pentru 178.
Dar hai sa urcam in apartament... Am sa incercat sa iti descriu in cateva cuvinte pozitionarea fiecarei incaperi, ca sa iti poti da seama cam cum este acest apartament.
Cum vei intra in apartament, pe partea dreapta este bucataria si o debara care sunt sigura ca iti va fi utila, mai ales ca in ziua de azi cand sunt foarte multi proprietari care, din dorinta de a mari spatiul, elimina spatiile de depozitare. Pe partea stanga a holului este montat un cuier cu un mic dulapior care are rol de pantofar. In continuarea holului avem living roomul care face trecerea printr-un alt hol micut catre baie si dormitor, dar ajungem si acolo... Sa terminam cu aceasta camera care vine mobilata si utilata cu mobilier media, canapea extensibila, si o multime de spatii depozitare, cu TV (da, stiu ca nu este cel mai performant TV dar tu oricum ai TV si atunci pe acesta il poti folosi in dormitor), aparat de aer conditionat si balcon. Sa continuam zic... Iesim din living si intram intr-un al doilea hol micut. Pe partea stanga ai o alta debara, iar pe partea dreapta ai dormitorul care este mobilat cu pat matrimonial caruia i-a fost schimbata salteaua (deci vei avea o saltea noua), o comoda pe care vei pune TV-ul din living :) si un dulap marisor. Facem stanga imprejur si ne orientam atentia catre baie. BAIA este micuta dar draguta. Aici a fost montata masina de spalat rufe (nou nouta), si exista si un mic dulapior deasupara acesteia.
Nu ti-am spus ca bucataria este mobilat si utilata asa este? Ei bine, la capitolul utilare avem: aragaz, hota, frigider cu combina frigorifica, expresor, toaster, aspirator, msa de calcat, fier de calcat, (acestea nu fac parte din bucatarie dar sunt tot la capitolul dotari :)).
Hai sa facem o recapitulare a apartamentului: aveam 1 Bucatarie, 2 debarale, 1 baie, 1 living room, 1 balcon, 2 holuri si 1 dormitor.
Iti reamintesc ca imobilul este situat la aproximativ 7-8 minute de mers pe jos de Metroul Pacii si la doar 3 minute de statiile RATB 336 si 178.
Tot la aproximativ 3 minute de imobil iti poti face cumparaturile de la Complexul Comercial Apusului, atat din Piata Agroalimentara cat si de la magazinele alimentare existente acolo. In apropiere exista unitati bancare, farmacii, scolii, gradinite etc.

PRET: 310 EURO
Modalitate de inchiriere 1 luna AVANS + 1 luna GARANTIE



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica:
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Vecinatati

7-8 minute de mers pe jos de Metroul Pacii si la doar 3 minute de statiile RATB 336 si 178.
Tot la aproximativ 3 minute de imobil iti poti face cumparaturile de la Complexul Comercial Apusului, atat din Piata Agroalimentara cat si de la magazinele alimentare existente acolo. In apropiere exista unitati bancare, farmacii, scolii, gradinite etc.

Dotari

Acces internet:
Cablu, Wireless
Alte spatii utile:
Anexe
Amenajare strazi:
Asfaltate, Betonate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Bucatarie:
Utilata, Mobilata
Climatizare:
Aer conditionat
Contorizare:
Contor curent electric, Apometre
Dotari imobil:
Interfon
Electrocasnice:
Aragaz, Aspirator, Cafetiera, Fier de calcat, Frigider, Hota, Masina de spalat rufe, Toaster, TV
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Mobilat:
Complet
Pereti:
Vinarom, Faianta
Podele:
Parchet, Gresie
Servicii imobil:
Administrare
Sistem incalzire:
Termoficare, Calorifere
Stare interior:
Buna, Renovat
Usa intrare:
Metal
Usi interior:
Lemn
Utilitati generale:
Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Internet

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email