Oferta a fost vanduta/inchiriata

INCHIRIERE APARTAMENT 2 CAMERE PIPERA SCOALA AMERICANA

366 afisari
Actualizat la: 22 Februarie 2024
ID Oferta: GLX118B02245 de inchiriat Exclusivitate Salveaza in favorite Fa o oferta
Pipera, Bucuresti 366 afisari
Actualizat la: 22 Februarie 2024
550 EUR

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
apartament
Tip Operatiune:
de inchiriat
Anul constructiei:
2010
Suprafata Utila (mp):
78
Suprafata Totala (mp):
89
Confort:
1
Compartimentare:
semidecomandat
Nr. Camere:
2
Nr. Bai:
1
Nr. Balcoane:
1
Etaj:
Parter
Nr. Etaje:
7
Parcare:
Subterana
Locuri de parcare:
1
Incalzire:
Centrala de imobil

Harta

Descriere proprietate

Inchiriere apartament 2 camere VITA BELLA PIPERA SCOALA AMERICANA + LOC DE PARCARE SUBTERAN

PREZENTAREA IN TUR VIRTUAL TE VA AJUTA SA NU PIERZI TIMPUL!
POTI VIZITA PROPRIETATEA DIN CONFORTUL CASEI TALE

AVEM CHEILE PROPRIETATII!!!
PROPRIETATEA ARE LOC PARCARE SUBTERAN.

Bine ai venit in locul care iti va fi casa pentru urmatoarea perioada.

De ce te-ai muta aici?

De ce ai apela numarul de telefon?
Pentru inceput fiindca o sa iti placa pozele si TURUL VIRTUAL, am sa incep prin ati spune ca amenajarea acestui apartament a fost facuta cu toata daruirea si cu gandul ca cel ce va locui aici va avea parte de tot confortul necesar dupa o zi petrecuta la birou. Cu o suprafata de 95.65 mp (terasa de 19.95 mp inclusa), compartimentare de tip semidecomandata, dispune de 2 camere: Living room open space cu Bucataria, Dormitor, Baie si Terasa.
Pozitionat la PARTERUL unui imobil cu 8 nivele, imobil finalizat in 2017 si dotat cu lift, supraveghere video interioara si exterioara.
Fiind un apartament open space hol+bucatarie+living room vei avea senzatia de cum vei pasi de "mama ce mare" ceea ce nu e rau de deloc, personal prefer spatiile deschise pentru a nu avea senzatia de inghesuiala data de pereti si mobilier.
Pe hol vei gasi un dulap cu usi glisante ce este perfect pentru incaltaminte si hainele ce trebuie sa stea pe umerase.
Ce cauti cu preponderenta la apartamentele pe care le vizionezi? Sa aiba spatii de depozitare pentru haine si o bucatarie la fel, incapatoare si dotata. Ei bine bucataria asta este ce trebuie, dotata cu PLITA ELECTRICA, CUPTOR ELECTRIC, HOTA TELESCOPICA, FRIGIDER, MASINA DE SPALAT VASE, CANA FIERBATOR, MASINA DE SPALAT RUFE (incorporate) la care se adauga spatii de depozitare suspendate si zona de dinning cu 4 locuri. Partea de living room a fost amenajata cu mobilier media, coltar extensibil si masuta de cafea perfecta pentru serile de Netflix cu prietenii.
Incalzirea iarna iti va fi asigurata de CENTRALA BLOCULUI, iar vara te vei racori cu ajutorul AC-ului montat deasupra geamului.
In dormitor vei gasi un pat matrimonial cu saltea iar pentru depozitarea haine ai un dressing imediat cum intrii in dormitor.
Baia, aici nu am ce sa iti zic prea multe, pentru ca e o baie, cu cada si pun pariu, iti cauti un apartament cu o baie care are cada.

Inainte de ati face o prezentare a complexului as vrea sa reamintesc in 2 randuri facilitatile oferite de aceast apartament CENTRALA TERMICA A BLOCULUI (costuri mici la incalzire iarna), termopane cu 5 camere SALAMANDER, usa metalica DIERRE, gresie si fainta marca PORCELANASA , frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, plita pe gaz, cuptor electric, cuptor cu microunde, hota telescopica, 1 TV, aer conditionat

Pret: 550 euro/luna
Modalitate de inchiriere 1 luna avans + 1 luna Garantie + COMISION

In cazul in care te afli pe un site ce nu suporta optiunea de TUR VIRTUAL tot ce trebuie sa faci este sa imi dai un mesaj cu textul "apartament vita bella" si iti voi trimite link-ul baza.

Va multumesc pentru interesul acordat ofertei prezentate.



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Vecinatati

PREZENTARE COMPLEX
LOCALIZARE:

Complexul Vita Bella este un proiect maret si ambitios din nordul capitalei, format din 3 cladiri a cate 8 etaje fiecare, cu un numar de 185 apartamente unite intr-o comunitate moderna si dinamica!
Toate apartamentele dispun de suprafete generoase cu mult peste medie, ceea ce aduce un mare plus de confort familiei tale. Apreciate sunt si parcarile subterane, lobby-urile elegante, spatiul de joaca pentru copii, si terasele ultra spatioase. Toate apartamentele Vita Bella sunt legate la reteaua publica de gaze, electricitate, canalizare, cablu TV si internet.
In interiorul complexului Vita Bella veti avea acces la Inspire Wellness oferindu-vă servicii de pilates (echipamente Basi Systems), clase de pilates, yoga, workout și ședințe de masaj. De asemenea, ?n apropriere se află și WorldClass Atlantis, ambele facilități reprezent?nd un avantaj pentru pasionații de sport.
Scoala Americana si Olga Gudynn Int?l School se află la o distanță de 2 minunte de mers pe jos. La parterul primului imobil iti poti face cumparaturile de urgenta deoarece ai un carrefur expres, sti la ce ma refer (ai ramas afara zahar pt cafea etc.), acele cumparaturi uitate cand ai fost la Baneasa Shopping Center sau la Promenada Mall.

Daca ai ajuns aici inseamna ca ai parcurs randurile de mai sus si esti convins ca acest apartament este locul tau, atunci apeleaza numarul de telefon si hai sa programam o VIZIONARE.

Dotari

Acces internet:
Cablu, Fibra optica
Alte spatii utile:
Dressing, Auto in interiorul cladirii, Parcare proprie, Locatie imprejmuita cu gard
Amenajare strazi:
Asfaltate, Betonate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Bucatarie:
Mobilata, Utilata
Climatizare:
Aer conditionat
Contorizare:
Contor curent electric, Contor caldura, Apometre
Dotari imobil:
Gradina, Curte, Curte comuna, Interfon, Lift
Electrocasnice:
Aragaz, Aspirator, Frigider, HI-FI, Hota, Masina de spalat vase, TV, Masina de spalat rufe
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Izolatii termice:
Interior, Exterior
Mobilat:
Complet
Pereti:
Faianta, Vinarom
Podele:
Parchet, Gresie
Servicii imobil:
Administrare, Menaj, Supraveghere video, Paza
Sistem incalzire:
Centrala proprie, Calorifere
Stare interior:
Buna
Usa intrare:
Metal
Usi interior:
Celulare
Utilitati generale:
Curent, Apa, Gaz, CATV, Internet, Canalizare, Centrala imobil

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email