Oferta a fost vanduta/inchiriata

INCHIRIERE APARTAMENT 2 CAMERE DELTA CITY VACARESTI

123 afisari
Actualizat la: 9 August 2022
ID Oferta: GLX118B07227 de inchiriat Exclusivitate Salveaza in favorite Fa o oferta
Vacaresti, Bucuresti 123 afisari
Actualizat la: 9 August 2022
550 EUR

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
apartament
Tip Operatiune:
de inchiriat
Anul constructiei:
2021
Suprafata Utila (mp):
68.38
Suprafata Totala (mp):
72
Confort:
1
Compartimentare:
semidecomandat
Nr. Camere:
2
Nr. Bai:
1
Nr. Balcoane:
1
Etaj:
1
Nr. Etaje:
10
Parcare:
Subterana
Locuri de parcare:
1
Incalzire:
Centrala proprie

Harta

Descriere proprietate

Apartament 2 camere de inchiriat DELTA CITY - Vacaresti + LOC DE PARCARE SUBTERAN

NOU TUR VIRTUAL DISPONIBIL
Oferta exclusiva GALAXYIMOB
Avem cheile proprietatii!

Nu as vrea sa rezum descrierea acestui apartament la 3 randuri, si asta deoarece nu ma caracterizeaza descrierile scurte si seci.
Nu as incepe nici cu clasica fraza "se ofera apartament de inchiriat" pentru ca asta mi se pare si mai seaca decat 3 randuri.

Incep prin a-ti spune tie viitorule chirias ca povestea acestui loc poate continua cu tine, si tu poti fi PRIMUL CHIRIAS care va utiliza tot ce are acest apartament de oferit. Stii, fiecare casa/apartament are OMUL EI, asa si acest apartament isi cauta OMUL LUI, acel om care sa se ingrijeasca de el ca si cum ar insasi proprietarul, sa il faca CASA DULCE CASA.
Daca iti doresti sa fi aproape de unul din cele mai salbatice locuri din Bucuresti, atunci acest apartament este ce a ce cauti, de ce spun asta? Pai este foarte simplu, ansamblul in care se afla apartamentul este pozitionat langa Delta Vacaresti si poate fi considerat mixul ideal dintre natura si urban, acesta cuprinde 3 cladiri, cu regim de inaltime S+Ds+P+10E dotate cu parcare subterana pe 2 nivele si supraterana in jurul celor3 cladiri, lifturi perfomante marca OTIS, scarile si spatiile comune sunt placate cu palci de ceramica marca Porcelanosa rezistenta la uzura ce confera spatiului un aspect elegant.

Pozitionat la etajul 1, cu o compartimentare de tip semidecomandat, suprafata de aproximativ 69 mp (balcon inclus), apartamentul are in componenta sa un living room spatios cu bucatarie open space, spatiu de dinning, dormitor, baie, hol si balcon ce are iesire din living room. UTILAT cu 2 aparate de AER CONDITIONAT si CENTRALA TERMICA PROPRIE. Amenajarea interioara a apartamentului este una de inalta calitate: usa de la intrare si cele de interior poarta amprenta PINUM, gresia si fainta marca Porcelanosa, parchet Balterio, obiecte sanitare Dabiel Rubinetterie si tamplarie Salamander cu geam tripan.
Living room - mobilat cu mobilier media, masuta de cafea, canapea (NU este extensibila) si masa de dinning cu 4 scaune.
Dormitor - mobilat cu pat matrimonial, noptiere, dulap incapator cu usi glisante si comoda cu 3 sertare.
Bucatarie - asa cum spuneam este open space si este mobilata, dotata cu plita, cuptor electric, hota telescopica, combina frigorifica si masina de spalat vase.
Masina de spalat rufe va fi "ascunsa" cu ajutorul unui dulapior ce a fost deja comandat dar dureaza in jur de 3 saptamani pana va fi montat.

Sa iti dau un pont, vei scapa de stresul dezapezirii masini iarna asta si iarna ce va urma (daca va ninge tare) deoarece ai asigurat un LOC DE PARCARE SUBTERAN.

Descriere complex
Delta City este un complex rezidential in Bucuresti, pozitionat pe Calea Vacaresti, Statie STB COSTACHE STAMATE in fata complexului la doar 1 minut de mers pe jos, Metrou Mihai Bravu (13 min de mers pe jos) si Piata Sudului (21 de minute de mers pe jos), Parcul Tineretului, Parcul Natural Vacaresti, Mall Sun Plazza, Piata Agroalimetara, Centrul comercial Big Berceni, numeroase unitati bancare, farmacii, centre de infrumusetare etc.

Multumesc pentru rabdarea cu care ai citit textul de mai sus, daca doresti informatii suplimetare pe care cumva le-am omis eu te invit sa apelezi numarul de telefon afisat.
Daca te afli pe un site care nu suporta optiunea de TUR VIRTUAL imi poti trimite un mesaj pe whatsapp cu textul "apartament DELTA CITY" si iti voi trimite linkul baza pentru vizionarea TURULUI VIRTUAL.

Pret 550 euro/luna
Modalitate de inchiriere 1 luna avans + 1 luna garantie + comision.



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica: A
:

Vecinatati

Descriere complex
Delta City este un complex rezidential in Bucuresti, pozitionat pe Calea Vacaresti, Statie STB COSTACHE STAMATE in fata complexului la doar 1 minut de mers pe jos, Metrou Mihai Bravu (13 min de mers pe jos) si Piata Sudului (21 de minute de mers pe jos), Parcul Tineretului, Parcul Natural Vacaresti, Mall Sun Plazza, Piata Agroalimetara, Centrul comercial Big Berceni, numeroase unitati bancare, farmacii, centre de infrumusetare etc.

Dotari

Acces internet:
Cablu, Fibra optica
Alte spatii utile:
Parcare proprie
Amenajare strazi:
Asfaltate, Betonate, Iluminat stradal
Bucatarie:
Mobilata, Utilata
Climatizare:
Aer conditionat
Contorizare:
Contor curent electric, Contor gaz, Apometre
Dotari imobil:
Lift, Interfon
Electrocasnice:
Masina de spalat vase, Masina de spalat rufe, Aragaz, Frigider, TV
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Izolatii termice:
Exterior, Interior
Mobilat:
Complet
Pereti:
Vinarom, Faianta
Podele:
Gresie, Parchet
Servicii imobil:
Administrare, Paza, Supraveghere video
Sistem incalzire:
Centrala proprie, Calorifere
Stare interior:
Buna
Usa intrare:
Metal
Usi interior:
Celulare, Lemn
Utilitati generale:
Canalizare, Internet, CATV, Gaz, Apa, Curent

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email