Oferta a fost vanduta/inchiriata

Vanzare Apartament 2 camere METALURGIEI PARK METROU + LOC PARCARE

1827 afisari
Actualizat la: 26 Ianuarie 2022
ID Oferta: GLX118B1277 de vanzare Exclusivitate Salveaza in favorite Fa o oferta
Metalurgiei, Bucuresti 1827 afisari
Actualizat la: 26 Ianuarie 2022
78,000 EUR  

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
apartament
Tip Operatiune:
de vanzare
Anul constructiei:
2018
Suprafata Utila (mp):
74
Suprafata Totala (mp):
80
Confort:
1
Compartimentare:
decomandat
Nr. Camere:
2
Nr. Bai:
1
Nr. Balcoane:
1
Etaj:
5
Nr. Etaje:
5
Parcare:
Perimetral
Locuri de parcare:
1
Incalzire:
Centrala proprie

Harta

Descriere proprietate

NOU! VANZARE apartament 2 camere decomandat - Berceni - Aparatorii Patriei metrou VIVA Residence Metalurgiei Park - LOC DE PARCARE

TUR VIRTUAL!

OFERTA EXCLUSIVA GALAXYIMOB
AVEM CHEILE PROPRIETATII!
VIZIONARE ORICAND!

Bine ai venit!

De ce ai veni sa vezi apartamentul asta?! Pai e simplu, mai arunca o privire pe poze si in turul virtual.
SE VINDE EXACT ASA CUM ESTE MOBILAT UTILAT SI CU LOC DE PARCARE.
VEI AVEA: 2 camere DECOMANDATE cu o suprafata de aproximativ 75 mp si terasa la care se adauga LOCUL DE PARCARE care este foarte important!
Facem un exercitiu de imaginatie?
Te afli in cel mai nou cartier ce este pozitionat in zona Metalurgiei sau fostele sere din Berceni, ansamblu de blocuri in care este apartamentul se numeste VIVA RESIDENCE si este format din 8 imobile cu un regim de inaltime P/5, constructie finalizata 2018, fiecare dotat cu LIFT, acoperis LINDAB.

Asa cum spuneam mai sus apartamentul are o suprafata de aproximativ 75 mp (terasa inclusa), compus din: 1 living room, 1 dormitor, 1 bucatarie, 1 baie, o camera dressing, 1 terasa pe toata lungimea apartamentului cu iesire din fiecare incapere.

LIVING ROOM: Mobilat, dotat si utilat cu mobilier modern, coltar canapea extensibila in living room, mobilier media pe care troneaza un TV, tot aici ai amenajata zona de dinnig cu o masa si 4 scaune confortabile (nu vezi in poze, dar sa sti ca exista si un AC montat deasupra coltarului).
DORMITOR: MOBILAT cu pat matrimonial, 2 noptiere si o comoda TV pe care o poti folosi cum vrei tu, fie iti pui TV-ul personal, fie o poate folosi ea ca masuta de machiaj si aparat AC.
BAIE: de asemenea vei gasi si aici cateva spatii de depozitare, lovoarul fiind incastrat intr-u dulapior, oglinda de asemenea are si ea un mic dulapior atasat.
HOL aici ai montat un pantofar cu cuier si oglinda.
CAMERA DRESSING in care sunt montate rafturi cu polite. Langa aceasta camera mai este un dulap incastrat in perete care gazduieste MASINA DE SPALAT RUFE si la fel sunt montate polite de depozitare.
BUCATARIE iti doreai o bucatarie inchisa, asai? Ei bine ai gasito. MOBILATA si DOTATA cu PLITA PE GAZ, CUPTOR ELECTRIC, HOTA, FRIGIDER (nu se vede inca poze dar fost adus intre timp, CENTRALA TERMICA.
TERASA ai vazut pozele, da? Ai vazut ca fiecare camera are cate o usa, deci poti iesi pe unde vrei tu pe terasa. Ce avantaj are terasa asta? si de ce nu ii spun simplu BALCON, pai in partea de livig room aceasta este mai lata ceea ce iti va permite ca vara sa iti pui aici o masuta cu 2 scaune.
Ansamblu VISTA RESIDENCE este situat pe Strada Drumul Binelui si face parte din cadrul proiectului METALURGIEI PARK RESIDENCE, in Sectorul 4, avand acces dinspre Bulevardul Metalurgiei, fiind convenabil plasat in apropierea marilor centre si galerii comerciale ce deservesc zona de Sud a Capitalei: Metro, Auchan, Lidl, Jumbo, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena Mall, Sun Plaza Shopping Mall.
Acces facil catre METROU APARATORII PATRIEI (aproximativ 15 min. de mers pe jos) Mijoalcele de transport in comun RATB (aproximativ 4 min. de mers pe jos).

PRET: 78000 EURO

Daca din intamplare te afli pe un site care nu suporta optiunea de Tur Virtual, tot ce trebuie sa faci este apelezi numarul de telefon si iti voi trimite link-ul baza.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa apelatii numarul de telefon afisat.



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica: A

Vecinatati

Ansamblu VISA RESIDENCE este situat pe Strada Drumul Binelui si face parte din cadrul proiectului METALURGIEI PARK RESIDENCE, in Sectorul 4, avand acces dinspre Bulevardul Metalurgiei, fiind convenabil plasat in apropierea marilor centre si galerii comerciale ce deservesc zona de Sud a Capitalei: Metro, Auchan, Lidl, Jumbo, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena Mall, Sun Plaza Shopping Mall.
Acces facil catre METROU APARATORII PATRIEI (aproximativ 15 min. de mers pe jos) Mijoalcele de transport in comun RATB (aproximativ 4 min. de mers pe jos).

Dotari

Acces internet:
Cablu, Fibra optica
Alte spatii utile:
Anexe, Dressing
Amenajare strazi:
Asfaltate, Betonate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Bucatarie:
Utilata, Mobilata
Contorizare:
Contor gaz, Contor curent electric, Apometre
Dotari imobil:
Acoperis, Lift, Video interfon
Electrocasnice:
Aragaz, Frigider, Hota, Masina de spalat rufe, TV
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Izolatii termice:
Interior, Exterior
Mobilat:
Complet
Pereti:
Faianta, Vinarom
Podele:
Parchet, Gresie
Sistem incalzire:
Centrala proprie, Calorifere
Stare interior:
Buna
Usa intrare:
Metal
Usi interior:
Celulare, Lemn
Utilitati generale:
Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Internet

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email