Oferta a fost vanduta/inchiriata

INCHIRIERE AP. 3 CAMERE DRUMUL TABEREI ALEEA ISTRU

358 afisari
Actualizat la: 11 Ianuarie 2021
ID Oferta: GLX118B01167 Prezentare Video de inchiriat Exclusivitate Salveaza in favorite Fa o oferta
Drumul Taberei, Bucuresti 358 afisari
Actualizat la: 11 Ianuarie 2021
300 EUR

Tur Virtual

Prezentare video

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
apartament
Tip Operatiune:
de inchiriat
Anul constructiei:
1979
Suprafata Utila (mp):
68
Suprafata Totala (mp):
78
Confort:
1
Compartimentare:
semidecomandat
Nr. Camere:
3
Nr. Bai:
1
Nr. Balcoane:
1
Etaj:
4
Nr. Etaje:
4
Parcare:
Perimetral
Locuri de parcare:
1
Incalzire:
Termoficare

Harta

Descriere proprietate

Inchiriere apartament 3 camere Aleea Istru Drumul Taberei cu LOC DE PARCARE

NOU TUR VIRTUAL
Oferta exclusiva GALAXY IMOB!
Avem cheile PROPRIETATII!

Nu stiu cati dintre voi ati trecut prin experienta unei inchieri, dar daca te afli in aceasta barca atunci iti spun ca oferta asta pe langa faptul ca arata SUPER bine are si niste proprietari foarte DRAGUTI. Crede-ma ca este foarte important ca cel care detine casa in care tu vei locui sa fie un OM "misto" asa cum se spune pe roamaneste, un OM care sa inteleaga ca daca ai un animalut in dotare nu te poti debarasa de acesta daca te muti intr-un loc nou. Da da, ai citit bine apartament pet friendly.

Avem deci, un apartament ce are o suprafata de aproximativ 65 mp, cu o compartimentare de tip semidecomandat, format din 3 camere (1 Living room + 2 dormitoare), bucatarie, debara (spatiu de depozitare), balcon,baie.

Apartamentul este pozitionat la etajul 4 al unui Imobil cu 4 nivele si este situat in Drumul Taberei mai exact pe Aleea Istru, nr. 2. Daca iti cauti in aceasta zona sti deja ca vei avea parte de foarte multa verdeata, care sincer intr-un oras in plina dezvoltare asa cum este Bucurestiul e foarte important ca spatiile verzi sa fie prezente pe langa casa in care locuim, chiar si chiriasi fiind avem nevoie de spatii verzi, parcuri, aici vei avea parcul Drumul Taberei care este la distanta de 16 minute de mers pe jos (ce sa mai o plimbarica seara pana in parc nu strica nimanui, nu-i asa?) asta legat de ce vei avea in apropierea imobilului, as mai aminti aici scoala Gimnaziala 279, Gradinita 230, Sectia de politie 25.

Ne vom intalni in fata blocului si vom urca impreuna cele 4 etaje si promit sa te las cateva minute sa iti tragi sufletul inainte sa iti deschid usa, fac asta pentru ca nu as vrea sa ratezi sentimentul primului pas facut in noua ta casuta :). Vei simti clar ce am simtit si eu cand am intrat, caldura. Asta emana acest apartament si faptul ca la amenajarea acestuia s-a pus suflet se vede in fiecare coltisor, mobilier, perete pictat manual etc.

HOL - in partea dreapta langa usa de la intrarea este debaraua iar pe partea stanga a fost montat mobilier tipic pentru hol cu o multime de spatii de depozitare. Tot pe partea dreapta cu intrare din acest hol este si bucataria.

BUCATARIE - mobilata cu mobilier suspendat si pe podea la fel cu foarte multe spatii de depozitare. Aceasta este utilata cu PLITA PE GAZ, CUPTOR ELECTRIC, HOTA Telescopica, MASINA DE SPALAT VASE . As vrea sa mentionez ca bucataria este inchisa adica are USA :).

LIVING ROOM - ce imi place aici este peretele pictat... poate doar parere personala dar geniala ideea de a avea aceasta pata de culoare. Mobilat cu o canapea extensibila, un fotoliu, mobilier media pe care in cazul in care ai nevoie se va aduce un TV si utilat cu un AER CONDITIONAT care dupa spusele proprietarei face fata pentru a acoperii si cele doua dormitoare.
Livingul este camera prin care vei trece pentru a ajunge in zona dormitoarelor si a baii, accesul in acestea se face dintr-un al doilea hol micut in care a fost montata MASINA DE SPALAT RUFE.

DORMITORUL 1 - sau dormitorul matrimonial are in dotarea lui un IMENS DRESSING, pat matrimonial cu saltea, 2 noptiere si o comoda, din acesta ai acces in balcon care este inchis cu tamplarie PVC si geam termopan.

DORMITORUL 2 - acesta are un pat de o persoana care se poate face mare adaugandu-i bineinteles o saltea. Aici nu ai dulap deoarece fiind camera de copil a fost un mobilier specific care a fost luat.

BAIA - ei da vei avea cada nu dus :) ceea ce zic eu ca este din nou punct ochit.

IMOBIL REABILITAT TERMIC ceea ce inseamna costuri reduse la intretinere.

ZONA PLINA DE VREDEATA

LOC DE PARCARE INCHIRIAT ADP.

Ce iti poti dori mai mult?
Apeleaza numarul de telefon si HAI la VIZIONARE
Hai ca m-a prins muza creatiei si uitam sa scriu ce e cel mai important PRETUL :)

PRET 300 euro/luna
MODALITATE de inchiriere 1 luna AVANS + 1 luna GARANTIE + COMISION

Daca te afli pe un site care nu suporta TURUL VIRTUAL este suficient sa imi spui la telefon unde ai vazut anuntul si iti voi trimite eu LINK-ul baza al Turului.



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica: B
Consumul de energie primara: 180,36
Indicele de emisii echivalent CO2: 29.85
Consum de energie din surse regenerabile: 0

Dotari

Acces internet:
Cablu, Fibra optica
Alte spatii utile:
Anexe, Spatiu depozitare
Amenajare strazi:
Asfaltate, Betonate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Bucatarie:
Utilata, Mobilata
Climatizare:
Aer conditionat
Contorizare:
Repartitoare, Apometre, Contor curent electric
Dotari imobil:
Interfon
Electrocasnice:
Aragaz, Frigider, Hota, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Izolatii termice:
Exterior
Mobilat:
Complet
Pereti:
Vinarom, Faianta
Podele:
Parchet, Gresie
Servicii imobil:
Administrare
Sistem incalzire:
Termoficare, Calorifere
Stare interior:
Buna, Renovat
Usa intrare:
Metal
Usi interior:
Lemn, Celulare
Utilitati generale:
Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Internet

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email