Oferta a fost vanduta/inchiriata

Inchiriere Garsoniera Calea Vitan

1213 afisari
Actualizat la: 17 August 2022
ID Oferta: GLX118B07221 Prezentare Video de inchiriat Exclusivitate Salveaza in favorite Fa o oferta
Vitan, Bucuresti 1213 afisari
Actualizat la: 17 August 2022
250 EUR

Prezentare video

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
garsoniere
Tip Operatiune:
de inchiriat
Anul constructiei:
1980
Suprafata Utila (mp):
33
Suprafata Totala (mp):
36
Confort:
1
Compartimentare:
semidecomandat
Nr. Camere:
1
Nr. Bai:
1
Nr. Balcoane:
1
Etaj:
3
Nr. Etaje:
10
Parcare:
Perimetral
Incalzire:
Termoficare

Harta

Descriere proprietate

Inchiriere Garsoniera Calea Vitan

NOU TUR VIRTUAL
OFERTA EXCLUSIVA GALAXYIMOB
AVEM CHEILE PROPRIETATII

Asa cum procedez la majoritatea proprietatilor pe care le preiau in portofoliu incerc sa descriu in cateva cunvinte prima mea impresie legata de loc, spatiu, localizare etc.
Mi-as fi dorit sa fi vazut spatiul asta inainte de renovare ca sa poti avea aceiasi reactie de WOW pe care am avut-o eu cand intrat pentru a face turul virtual.
Stiti povestea Albei ca Zapada care pentru a se ascunde de regina cea rea a nimerit in coliba celor 7 pitici si a transformat-o in CASA calda si primitoare? Ei bine fix asa se intampla si in povestea noastra de azi, doar ca nu avem o Alba ca Zapada ci un proprietar care dupa multe experiente negative cu chiriasi care nu au stiut aprecia locul, a luat decizia a renova si mobila pentru a doua oara de cand este proprietarul acestei garsoniere.
Ce a schimbat? Pai cam 70% din locul asta a fost schimbat, de la intrarea in garsoniera unde a ales sa schimbe gresia, a creeat spatiul suspendat sub care a montat dulapul. In baie nu sunt schimbari majore, aici nici nu era nevoie decat de un var pe tavan si eventual o curatenie temeinica.
BUCATARIA, aici s-a ales schimbarea TOTALA a mobilierului, culoarea deschisa a mobilierului face ca spatiul asta sa nu para mic, parte din electrocasnice au fost evident schimbate asa ca vei fi primul chirias care va folosi PLITA pe GAZ, CUPTORUL ELECTRIC si HOTA acestea sunt la prima utilizare, FRIGIDERUL si MASINA DE SPALAT RUFE nu sunt noi dar nici vechi acestea au fost achizitionate in urma cu aproximativ 2/3 ani. In LIVING ROOM a fost adus un pat de 1,60/2 NOU, in fata patului a fost pastrat mobilerul media care are cateva spatii de depozitare si pe care este pus TV-ul. Tot aici in living room a fost creeat in fata bucatraiei locul de luat masa prin montarea unei mese cu 2 scaune. BALCONUL care este open space a fost eliberat de numeroase obiecte de mobilier ce se aflau aici (in tercut) iar faptul ca au fost scoase iti da senzatia de spatiu, ma bucur ca a ales sa lase acel soldat cu polite pentru ca sigur iti va fi folositor sa pui cateva ghivece cu flori sau de ce nu il poti muta unde vei vrea tu, si unde crezi ca iti va fi de folos. Ai vazut spatiile de depozitare suspendate pe balcon? Da, acolo poti ascunde lucruri pe care le folosesti rar.
Imobilul in care se afla este situat pe Calea Vitan nr. 218,la fix 2 minute ai statia STB OLIMPIA linia STB 123, 135, 223, sau poti alege sa mergi cu metroul care este la distanta de 12 minute de mers pe jos statia MIHAI BRAVU. Cat despre cumparaturi poti merge 4 minute pe jos pana la AUCHAN VITAN sau poti merge la PIATA BOBOCICA si multe alte numeroase magazine alimentare, unitati bancare si farmacii, Scoala Gimnaziala Mihai Botez.

Da pot spune cu mana pe inima ca locul asta iti poate fi pentru urmatoarea perioada CASA, aceasta se inchiriaza exact asa cum este prezentata in fotografii si turul virtual.
Pozitionata la etajul 3 intr-un imobil ce are 10 nivele, reabilitat termic, contorizat apa, electric si caldura.
Desi este o garsoniera de aproximativ 33 mp, prima impresie de cum vei intra v-a fi ca este mai mare, faptul ca nu este incarcata cu mult mobiler dar suficient pentru 2 persoane iti da senzatia de SPATIU.

DOTARI: Masina de spalat rufe, plita pe gaz, hota, cuptor electric, aer conditionat, televizor.

In cazul in care te afli pe un site care nu suporta TURUL VIRTUAL este suficient sa imi dai un mesaj cu textul "GARSONIERA VITAN" oferta si iti voi trimite link-ul baza!
Pentru mai multe informatii nu ezita sa apelezi numarul de telefon afisat.

Pret: 250 euro/ luna
Modalitate de inchiriere: 1 Luna AVANS + 1 Luna GARANTIE + 50% Comosion



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica: B
Consumul de energie primara: 220,3
Indicele de emisii echivalent CO2: 32
Consum de energie din surse regenerabile: 0

Dotari

Acces internet:
Cablu, Fibra optica
Alte spatii utile:
Dressing
Amenajare strazi:
Asfaltate, Betonate, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Bucatarie:
Utilata, Mobilata
Climatizare:
Aer conditionat
Contorizare:
Repartitoare, Apometre, Contor curent electric
Dotari imobil:
Interfon, Lift
Electrocasnice:
Aragaz, Frigider, Hota, Masina de spalat rufe, TV
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Izolatii termice:
Exterior
Mobilat:
Complet
Pereti:
Faianta, Vinarom
Podele:
Parchet, Gresie
Servicii imobil:
Administrare, Supraveghere video
Sistem incalzire:
Termoficare, Calorifere
Stare interior:
Buna
Usa intrare:
Metal
Usi interior:
PVC
Utilitati generale:
Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email