Despre agent imobiliar Constantin Manuel

GLX2342B.Constantin Manuel

GLX2342B.Constantin Manuel


   Achiziția unei locuințe este o experiență aparte, diferită de oricare altă cumpărătură pe care o faci. Cu peste zece ani în domeniul vânzărilor și acreditare de broker imobiliar, sunt partenerul potrivit în tranzacționarea unui imobil. Te pot ajuta cu rapiditate să vinzi sau cumperi locuința mult visată.

   Cum te pot ajuta în mod concret:

1. Te consiliez pentru a alege prețul corect pe baza unei analize de estimare a prețului proprietății. 

2. Aduc la vizionari clienți interesați cu adevărat să cumpere.

3. Îți promovez oferta pentru cea mai bună vizibilitate în piață de imobiliare prin multichannel marketing. 

4. Negociez cu inima dar și rațiunea, pentru ca finalitatea procesului de vânzare-cumpărare să fie una benefică pentru ambele părți.

5. Te asist la fiecare pas. Indiferent dacă ești vânzător sau cumpărător, te ghidez și însoțesc către autoritățile competente care îți pot elibera actele de care ai nevoie într-un mod eficient, pentru a elimina grijile că ai putea pierde timp sau energie căutând informații și persoane de care ai nevoie.

6. Cu o baza de date extinsă găsesc cumpărătorul potrivit într-un timp scurt.

 

   Sunt onest, apreciez comunicarea deschisă, pentru a lua decizia corectă în orice tip de tranzacție imobiliară. În concluzie e bine să știi că te sprijin pe tot parcursul colaborării, cu sfaturi și cunostin
țe acumulate de-a lungul unei cariere pline. Apelează cu încredere la serviciile mele, profesioniste, transparente și de caliate, care te vor scuti de mulți bani și timp pierdut pentru a găsi casă visurilor tale. Înțelegerea nevoilor și intereselor tale sunt o prioritate pentru mine.

   Colaborăm cu succes!

 

Sus Afiseaza Telefon Email