Despre agent imobiliar Cosmin Olinici

GLX128B.Cosmin Olinici

GLX128B.Cosmin Olinici

Cu si despre oameni... asa a inceput, in februarie 2005, o poveste frumoasa de imobiliare in Romania, care se numeste Galaxy Imob.

De-a lungul anilor, povestea a continuat cu capitole ample, cu peste 1000 de oameni formati pentru aceasta cariera grea, dar frumoasa, de broker imobiliar, cu reinventare continua, perfectionare pana la limita imposibilului, mereu inaintea pietei, mereu deschizatori de drumuri, mereu campioni.

incepand cu 2013, am dezvoltat sistemul de franciza individuala, bazat pe ani de dezvoltare si implementare de modele de business de succes, adaptate perfect pietei momentului, pe recomandarile pe care le primim zilnic din piata, de la clienti, pe un brand puternic, stabil si in continua crestere, si - nu in ultimul rand - pe oamenii de calitate care au facut posibila aceasta ascensiune organica, stabila si continua.

Dupa 2 ani de succes, va prezentam cu mandrie un produs finit, in continua dinamica si perfectionare si - fara falsa modestie - de neegalat la ora actuala in piata:

------------ FRANCIZA IMOBILIARA GALAXY IMOB -----------------

 

Franciza imobiliara GALAXY IMOB - un model de business care se adreseaza atat agentilor imobiliari cu experienta, cat si persoanelor care sunt in cautarea unei cariere de succes in domeniul vanzarilor.

De-a lungul celor 11 ani de existenta, in familia GALAXY IMOB au intrat si s-au format ca si agenti imobiliari de succes sute de persoane, cu profile personale si profesionale, ambitii si calitati diferite, provenind din absolut toate domeniile socio-profesionale.

Sistemul GALAXY IMOB a fost conceput, dezvoltat, rafinat, de-a lungul anilor, astfel incat sa ofere un set de instrumente si suport, la care, de-a lungul anilor, s-a adaugat si un brand in continua crestere, de recunoastere nationala, care, impreuna, au facut posibila integrarea rapida a noilor veniti in aceasta zona atat de frumoasa si provocatoare care este domeniul imobiliar.

Daca nu va gasiti locul in jungla societatii de consum, aveti ambitia si determinarea de a reusi prin munca, va asteptam sa va explicam cum puteti sa aveti, cu costuri minime si maxim de premize de succes, propria Dvs. afacere in domeniul imobiliar, in cadrul marii familii care este franciza imobiliara GALAXY IMOB.

 

Date statistice din domeniul bancar:

Din totalul tranzactiilor imobiliare finalizate si finantate prin programul Prima Casa in Romania, peste 40% sunt in Bucuresti/SAI.
Aproximativ 30% din ele sunt tranzactionate prin intermediul unei agentii imobiliare. 
Singura intrebare care se impune este:

Unde vreti sa va situati?

1. In acel segment, destul de onorabil de altfel, de 30%, pe care il veti imparti cu toate celelalte agentii

sau

2. In acel segment de 70%, o piata imensa, virgina, formata din consumatori de imobiliare care nu au gasit, inca, suficienta plusvaloare in serviciile unei agentii imobiliare si prefera sa tranzactioneze singuri?

Raspunsul este doar la Dvs.

GALAXY IMOB - Franciza Imobiliara va pune la dispozitie instrumentele si know-how-ul necesar pentru accesarea segmentelor de piata considerate pana acum inaccesibile de catre majoritatea agentilor imobiliari, in vederea lucrului intr-o piata enorma, care functioneaza dupa alte reguli decat cele cu care ati fost obisnuiti pana acum.

Conform datelor furnizate de piata si confirmate inclusiv de instrumentele noastre de analiza si statistica, peste 95% dintre consumatori aleg mediul online pentru satisfacerea unei nevoi in domeniul imobiliar.
In acest sens, GALAXY IMOB - Franciza Imobiliara va pune la dispozitie cel mai performant set de instrumente pentru promovarea online, la preturi fara concurenta, impreuna cu tutorialele si instructiunile necesare, astfel incat sa invatati sa folositi la maxim puterea Internet-ului pentru cresterea afacerii si brand-ului Dvs.

 

Franciza imobiliara GALAXY IMOB din punctul de vedere al antreprenorului / proprietarului de agentie imobiliara; avantaje si dezavantaje:

Avantaje:

1. Operati sub umbrela unui brand de recunoastere nationala;
2. Desi sub aceasta umbrela, va puteti cultiva si creste in continuare brand-ul propriu;
3. Primiti de la noi un set de instrumente ultra-performante, cel mai avansat din Romania, care va permite sa obtineti un control total asupra afacerii Dvs, eliminand timpii morti alocati acum verificarii agentilor, contorizarii activitatii si performantei acestora, calculele de rentabilitate si profitabilitate ale companiei, facturari si alte activitati operationale diverse
4. In conditia in care aveti un numar redus de agenti, va punem la dispozitie solutii care va permit sa renuntati la biroul actual si sa folositi birourile noastre din Cotroceni, complet utilate si echipate la standarde europene, cu costuri reduse fata de solutia actuala
5. Va reducem drastic costurile de promovare/marketing imobiliar pe majoritatea portalurilor mari din Romania, si in acelasi timp va oferim solutia de promovare unica in soft-ul pus la dispozitie de noi, de unde pleaca prin datafeed catre portalurile mentionate mai sus, scutind timpul agentilor Dvs
6. Comisionul Dvs este de 100%, ca si pana acum, deci solutia de lucru in franciza nu va afecteaza incasarile firmei, ci doar va reduce drastic costurile

Dezavantaje:

.............................. suntem convinsi ca exista, dar nu le-a descoperit nimeni............ inca.

Nu renuntam, inca le mai cautam...

 

-----------------10 MOTIVE PENTRU A ALEGE-------------------------
------------ FRANCIZA IMOBILIARA GALAXY IMOB -----------------

De ce franciza GALAXY IMOB?

 

1. Brand de recunoastere nationala, cu rezultate verificate in piata si portofoliu impresionant, activ la nivelul maxim in Romania, incepand cu anul 2005
2. Cea mai ieftina solutie de business din piata actuala (10 Euro + TVA/luna)
3. Desi este foarte ieftin, raportul calitate-pret este de neegalat
4. Vorbim despre un sistem de business verificat de-a lungul anilor, perfect functional la ora actuala pentru multi brokeri imobiliari, si nu despre experimente 
5. Va oferim o afacere la cheie, pentru desfasurarea careia nu este nevoie sa cunoasteti imobiliare; de-a lungul anilor, sute de oameni au intrat in pepiniera Galaxy Imob fara experienta anterioara si au devenit, in scurt timp, brokeri de succes; 
6. Va punem la dispozitie un set impresionant de instrumente de business, datorita carora timpul Dvs, cel mai pretios capital, va putea fi dedicat strict activitatilor productive, si nu celor administrative; un set de software, cel mai performant din piata la ora actuala, in care se va regasi toata afacerea Dvs, de la clienti, contracte, materiale promotionale, oferte promovate, pana la plati si facturare.
7. Preturi de neegalat pentru promovarea ofertelor din portofoliu, atat pe portalul www.galaxyimob.ro, cat si pe portalurile cele mai mari din Romania.
8. Un set la fel de impresionant, la preturi cu mult sub piata, de instrumente optionale, atat operationale cat si de promovare(birouri la standarde europene in Cotroceni, cont de e-mail, minisite personalizat, materiale promotionale, etc)
9. Acces permanent la educatie: cursuri, materiale educative, training, coaching, mentoring, bazate pe realitatea pietei momentului; 
10. Ultimul, dar, cu siguranta, nu cel din urma: esti PROPRIUL TAU STAPAN si incasezi TOT comisionul tau, deoarece, in franciza GALAXY IMOB, comisionul brokerului partener este de 100%.


 

Sus Afiseaza Telefon Email