Parerea clientilor Cristian Jula (19 pareri)

Adauga parerea ta
07.09.2021

Mihaela

Sunt foarte multumita de colaborarea cu Cristian. Mi-am dus la indeplinire toate planurile din punct de vedere imobiliar. Ii multumesc pe aceasta cale si il voi recomanda cu drag la alte persoane.

26.07.2021

Constantin

Buna ziua, Multumesc Domnului Cristian pentru ceea ce face . O experienta despre oameni deosebiti, mai departe de detaliile vanzarii. Sunt supermultumit si am capatat un prieten!

04.06.2021

Lucian

Am colaborat și colaborez cu Dl Cristian foarte bine. Este un profesionist care caută cele mai bune soluții și ma bucur ca l-am cunoscut. Imediat îți dai seama de experiența profesională de care da dovada.

17.08.2020

Nicolae

Am colaborat foaete bine cu Dl. Cristi,pareri realiste si oneste. Am apreciat munca depusa de dinsul. Succes tuturor.

15.05.2020

Alina

Este pentru a doua Iara când colaborez cu domnul Cristian Jula ,este un adevărat profesionist ,îl voi recomanda cu mare drag și cu siguranța vom mai colabora pe viitor

06.02.2020

Coman Oana

Am avut plăcerea sa colaborez cu dl.Cristian,am fost mai mult decât mulțumită ,a reușit sa îmi închirieze apartamentul in doar câteva zile! Un adevărat profesionist,multumesc!

24.04.2019

Dumitru Popescu

Buna ziua, Am colaborat cu succes la vânzarea unei vile din 1 Mai - Domenii. Multumesc Cristian Jula.

09.04.2019

Simona M

Sincere felicitări pentru seriozitatea si răbdarea dumneavoastra. Merita sa lucrați cu Dnul Cristian.

14.03.2019

Alina

Am avut plăcerea sa colaborez cu dl.Cristian,am fost mai mult decât mulțumită ,a reușit sa îmi închirieze apartamentul in doar câteva zile! Un adevărat profesionist,multumesc!

01.11.2018

Gabriela Ignat

Sunt foarte multumita de colaborarea cu dl.Cristian Jula, L-as recomanda orcarei cunostinte si as apela oricand. Multumesc mult!!!

13.09.2018

Florin

Dupa ce am terminat tranzactia cu Cristi si el mi-a cerut sa-mi descriu experienta pe site, m-am simtit onorat de acest lucru. Intreaga procedura a decurs relaxat si pe Cristi l-as recomanda oricand, oricarui prieten.

25.07.2018

ADRIAN IOVAN

Seriozitate, dedicatie si profesionalism a demonstrat Cristian in relatia cu mine. Se vede experianta pe care o are in acest domeniu. Multumesc!

20.07.2018

Alexandru Mitrita

Cristian este o persoana deosebita. M-a ajutat din toate punctele de vedere (au fost mai multe acte gresite) sa vand apartamentul meu. Multumesc mult si ilrecomand tuturor cunostintelor mele.

27.10.2017

Vlad

Am colaborat cu Dl. Jula pe parcursul mai multor ani. Cu ajutorul sau am realizat vanzarea a doua proprietati si de doua ori la rand inchirierea unui apartament. Seriozitate, punctualitate si mai presus de toate tratarea problemelor clientilor ca pe ale sale personale, iata ce-l caracterizeaza pe dl. Jula. Evident il recomand cu incredere oricui, comisionul platit este meritat si muncit si reprezinta o buna investitie pentru cine are nevoie de servicii imobiliare.

22.10.2017

Florin Nicolescu

Colaborare perfectă, promptă, fără promisiuni neonorate. Aş apela oricînd şi l-aş recomanda oricărui prieten.

23.08.2017

Iulia

Apreciem promptitudinea dl Cristian, a răspuns solicitărilor noastre foarte rapid și am rezolvat foarte repede, comparativ cu alti agenți imobiliari care au promis și nu s-au tinut de cuvânt.

16.08.2017

Diny

Sunt foarte multumimita de dl Jula. M-a ajutat cu inchirierea apartamentului dorit. A fost foarte prompt si serios. Multumesc!

19.07.2017

Denis Predescu

Sunt foarte multumit de colaborarea cu domnul Cristian Jula. Promptitudine, seriozitate si dedicare in gestionarea cat mai eficienta a colaborarii noastre. Il voi recomanda cu siguranta tuturor cunoscutilor care doresc servicii in aria imobiliara. Mii de multumiri.

26.04.2017

Dan

Sunt multumit de colaborarea cu Dl. Cristian Jula. Il voi recomanda catre orice cunoscut care doreste servicii imobiliare de calitate.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email