Despre agent imobiliar Daniela Ghinea

GLX295B.Daniela Ghinea

GLX295B.Daniela Ghinea
Dintotdeauna mi-a placut  ideea de a ajuta oamenii sa-si implineasca visele... La un moment dat  am luat-o in serios, asa ca am trecut la actiune. In general cand iti doresti ceva, acel ceva are un pret...si prima intrebare care iti vine in minte este: De unde fac rost de bani? Asa ca am devenit broker de credite la cea mai mare (si prima de acest gen) Companie: Gemini Capital Consult, devenita ulterior Kiwi Finance. Am avut  sansa sa cunosc foarte multi oameni care isi doreau o casa a lor... Insa eu nu puteam decat sa ii ajut sa obtina banii necesari pentru a obtine acea casa la care visau. Pentru a o gasi, trebuia ori sa se descurce singuri,ori sa apeleze la agentiile imobiliare. Cu timpul am inceput sa ma implic mai mult si le cautam si case. Astfel ca am ajuns in cativa ani, partener la cea mai mare,agentie, la numarul 1 in Romania, Compania GALAXY IMOB.
Spuneam mai devreme ca orice ti-ai putea dori, are un anumit cost...dar nimic nu se compara cu satisfactia si bucuria pe care o simti cand ajuti oamenii sa isi vada implinit visul de a avea propria casa! Fie ea apartament , garsoniera, vila sau doar un teren! Aceasta este inestimabila, nu are un anume pret...
Doriti sa vindeti/cumparati/inchiriati o casa sau vila, apartament, teren sau spatiu comercial/industrial  in Sectorul 3 dar nu numai ? Aveti nevoie de o consultanta imobiliara GRATUITA ? Este nevoie de cadastru, intabulare, ori certificat de performanta energetica ? Sau actele nu sunt complete ?
Raspund cu drag la telefon 0758.098.591.  Va asigur ca pentru mine, cuvantul "IMPOSIBIL" nu exista !!!
Sus Afiseaza Telefon Email