Parerea clientilor Daniel Ionescu (5 pareri)

Adauga parerea ta
13.09.2017

mihaela vaduva

Mr. Daniel Ionescu - reliable, attentive at details, trustworthy, polite and efficient. I am sure that all his clients will be nicely impressed by his professional services. Thank you.

21.08.2017

Catalin

Un agent de excepție a rezolvat în 24 de ore 9 persoane în București în locații bune la un preț acceptabil.

23.02.2017

boicescu eugenia

Un f.bun profesionist.

22.08.2015

Mihaela

Buna Ziua.Doresc sa va felicit cu aceasta ocazie si mai precis pe Dl.Daniel Ionescu salariat cu care cred ca va mandriti.Este calm,perseverent, corect si deosebit de parolist.Indiferent de ora,conditii sau modul de a reactiona al clientilor Dlui este calm.Personal ii multumesc.Tin sa precizez ca daca nu insista in rezolvarea situatiei mele ziua urmatoare s-au ivit inca 2 oferte concrete.Deci cinste Dlui.Am fost placuti impresionati si de sediu si modul de primire .Multumim si FELICITARI.

12.08.2015

Nicolae Florea

Am optat sa apelez la serviciile dlui Daniel Ionescu pentru inchirierea apartamentului si sunt bucuros sa constat ca am facut o alegere buna. Deja l-am recomandat pe domnul Daniel Ionescu unei cunostinte care vrea sa realizeze o tranzactie imobiliara, si voi continua sa fac acest lucru atunci cand am ocazia. De aceea pastrez cu grija cartea de vizita a dansului.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email