Parerea clientilor Gabriel Cojocaru (20 pareri)

Adauga parerea ta
17.05.2024

Vlad Stănescu

Am fost mulțumiți de interacțiunea cu domnul Gabriel Cojocaru (foarte "imobiliare-profi"), de aceea suntem convinși că vom mai colabora și în viitor.

21.04.2024

Sorina Popescu

Am cumpărat un apartament cu ajutorul d-lui Cojocaru, intr-un timp relativ scurt. Am apreciat atenția pentru detalii și promptitudinea cu care a adresat orice întrebare și cerință legata de documente. Totul a fost prezentat clar de la început, iar comunicarea a fost serioasa pe tot timpul colaborării. Multumim!

17.04.2024

Gabriela Bucur

Un profesionist desavarsit, atent la detalii, intotdeauna informat, deschis, prietenos si gata sa ajute, il recomand cu mare drag pe d-l Gabriel Cojocaru. Am fost foarte multumita de colaborarea noastra, totul a decurs perfect

16.01.2024

Florina Stanciu

În urma unei recomandări am ales sa colaborez cu această firma. Recomand cu încredere pe Gabriel Cojocaru. A dat dovada de mare profesionalism, promptitudine și corectitudine. Mulțumesc mult !

01.10.2023

Dumitru N.

Domnul Cojocaru Gabriel, a dat dovada de mult profesionalism, promptitudine, corectitudine. O colaborare foarte bună, cu o eficiență extraordinara în rezolvarea problemelor, de la vizionare pana la tranzacția imobilului. Mulțumim frumos

20.06.2023

Andrei B

O colaborare fara repros, serios si profesionist. Personal asteptarile mi-au fost depasite, recomand.

05.04.2023

Costea Bogdan

În calitate de cumpărător, am fost plăcut surprins de seriozitatea, profesionalismul și dedicarea domnului Gabriel Cojocaru. Fără intermedierea dânsului ar fi fost mult mai dificil pentru ambele părți. De fapt, am fost atât de impresionat încât acum apelez tot la dânsul pentru închirierea apartamentului.

26.05.2022

Pastin Stefan

Remarcabila prestația dlui. Gabriel Cojocaru in cazul intermedierii vânzării/cumpărării unui apartament 2 camere in cartierul Dr. Taberei . A găsit in timp rezonabil un client tânăr , cu forța de mobilizare pentru modernizarea necesara a apartamentului ,a propus ajustarea de preț in trepte pentru finalizarea contractului si a dovedit o relaționare perfecta cu notariatul. Dl. Cojocaru se afla pe calea cea buna pentru un agent imobiliar de calitate.

18.03.2022

Ciprian

Ciprian, Am vandut cu ajutorul d-lui Gabriel Cojocaru un apartament, profesionist 100%.

17.03.2022

Sabina D

dl. Gabriel Cojocaru este cel mai minunat agent imobiliar cu care veti comunica! Este foarte punctual, atent, stie orice procedura si va poate oferi indrumare pe orice plan in achizitionarea sau chiar si inchirierea unui apartament. Personal, am fost extrem de multumita de toata experienta de cumparare a unui apartament, iar daca va mai trebui sa o fac inca o data, tot prin el mi-as dori sa se intample. Multumesc foarte mult pt ajutor! ☺️

06.03.2022

Doina Teodorescu Arghezi

Vânzarea unui apartament este un proces stresant, uneori descurajant ce necesita timp și multă răbdare. Din fericire, am reușit sa trec cu ușurintă peste temerile ce le-am avut și am vândut apartamentul int-un termen relativ scurt, gratie profesionalismului și seriozității domnului Gabriel Cojocaru. Acesta a avut disponibilitatea de a-mi da informații relevante ce au ținut cont de nevoile și dorințele mele pe parcursul colaborării, fiind o persoana onesta, atenta la detalii și responsabila. Recomand cu încredere!

03.02.2022

Corneliu P

Domnul Cojocaru a intermediat vanzarea unui apartament intr-un mod eficient. A reactionat extrem de rapid la toate intrebarile, a intocmit o campanie realista pentru vanzarea apartamentului si m-a sfatuit din experienta dansului pe piata imobiliara. Multumesc si mult succes pe mai departe

23.01.2022

IR

O colaborare perfecta. Pe scurt, seriozitate si profesionalism! Multumim pentru tot!

21.01.2022

Mihai Butucaru

a fost o colaborare excelenta. evaluarea proprietății a fost foarte realista, dovada fiind și rapiditatea cu care s-a realizat tranzacția. relația foarte directa și prompta. comunicare foarte buna și fundamentata profesional.

21.05.2020

Popescu Stefan

O persoanã diferitã intr-o lume ciudatã Precum o insulã diferitã in mijlocul acestei jungle de pseudocaractere

13.12.2019

Sandulescu Dana

Am fost foarte multumita de profesionalismul si de amabilitatea d- lui Gabriel Cojocaru. Il recomand cu caldura celor interesati.

03.12.2019

Katya Serban

Am ramas foarte placut surprinsa de profesionalismul, seriozitatea, energia, sinceritatea, optimismul si amabilitatea de care a dat dovada domnul Gabriel Cojocaru in cadrul colaborarii. Recomand!

26.09.2019

HAS LEONTINA

AM DAT UN ANUNT DE VANZARE , SOARTA MI A SURAS CAND D UL COJOCARU GABRIEL M A CONTACTAT TELEFONIC SI MI A PROPUS O COLABORARE ......EU FIIND IN TIMISOARA IAR DANSUL IN BUCURESTI....MI A FOST DE UN REAL FOLOS , AM TRIMIS PRIN MESAJ COPII IAR DANSUL A UMBLAT CU MARE FOLOS DUPA ACTELE NECESARE VANZARII.....FRT CORECT , PUNCTUAL ,SPRINTEN.....A FOST O REUSITA COLABORAREA NOASTRA .....IL RECOMAND CU INCREDERE SI SERIOZITATE PE D UL GABRIEL COJOCARU.....SA FIE SI PE VIITOR ,SANATOS , VOIOS , VOINIC ..

14.02.2019

Irina S.

Multumesc domnului Gabriel Cojocaru pentru implicarea si profesionalismul de care a dat dovada pe parcursul colaborarii pentru achizitia propriei locuinte. Il recomand pe domnul Cojocaru drept un agent imobiliar cu o punctualitate exemplara, foarte atent atat la nevoile clientilor sai dar si la aspectele referitoare la toti pasii de parcurs in cumpararea unui imobil. M-a impresionat in mod placut faptul ca empatizeaza cu clientii sai si isi da tot interesul astfel incat rezultatul este intotdeauna peste asteptari.

26.01.2018

Simona Tabacaru

Domnul Gabriel Cojocaru este un profesionist adevarat. Ne-a ajutat sa gasim in timp record un cumparator serios pentru proprietatea pe care doream sa o vindem si a fost alaturi de noi in tot procesul de vanzare, pana la finalizare. Expertiza si amabilitatea dansului ne-au facut o foarte buna impresie. Daca aveti nevoie de un agent imobiliar care sa va ajute cu adevarat, sa nu va duca cu vorba si sa va fie un sprijin constant in tranzactia pe care doriti sa o faceti, domnul Cojocaru este acela!Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email