Parerea clientilor Gabriel Cojocaru (6 pareri)

Adauga parerea ta
21.05.2020

Popescu Stefan

O persoanã diferitã intr-o lume ciudatã Precum o insulã diferitã in mijlocul acestei jungle de pseudocaractere

13.12.2019

Sandulescu Dana

Am fost foarte multumita de profesionalismul si de amabilitatea d- lui Gabriel Cojocaru. Il recomand cu caldura celor interesati.

03.12.2019

Katya Serban

Am ramas foarte placut surprinsa de profesionalismul, seriozitatea, energia, sinceritatea, optimismul si amabilitatea de care a dat dovada domnul Gabriel Cojocaru in cadrul colaborarii. Recomand!

26.09.2019

HAS LEONTINA

AM DAT UN ANUNT DE VANZARE , SOARTA MI A SURAS CAND D UL COJOCARU GABRIEL M A CONTACTAT TELEFONIC SI MI A PROPUS O COLABORARE ......EU FIIND IN TIMISOARA IAR DANSUL IN BUCURESTI....MI A FOST DE UN REAL FOLOS , AM TRIMIS PRIN MESAJ COPII IAR DANSUL A UMBLAT CU MARE FOLOS DUPA ACTELE NECESARE VANZARII.....FRT CORECT , PUNCTUAL ,SPRINTEN.....A FOST O REUSITA COLABORAREA NOASTRA .....IL RECOMAND CU INCREDERE SI SERIOZITATE PE D UL GABRIEL COJOCARU.....SA FIE SI PE VIITOR ,SANATOS , VOIOS , VOINIC ..

14.02.2019

Irina S.

Multumesc domnului Gabriel Cojocaru pentru implicarea si profesionalismul de care a dat dovada pe parcursul colaborarii pentru achizitia propriei locuinte. Il recomand pe domnul Cojocaru drept un agent imobiliar cu o punctualitate exemplara, foarte atent atat la nevoile clientilor sai dar si la aspectele referitoare la toti pasii de parcurs in cumpararea unui imobil. M-a impresionat in mod placut faptul ca empatizeaza cu clientii sai si isi da tot interesul astfel incat rezultatul este intotdeauna peste asteptari.

26.01.2018

Simona Tabacaru

Domnul Gabriel Cojocaru este un profesionist adevarat. Ne-a ajutat sa gasim in timp record un cumparator serios pentru proprietatea pe care doream sa o vindem si a fost alaturi de noi in tot procesul de vanzare, pana la finalizare. Expertiza si amabilitatea dansului ne-au facut o foarte buna impresie. Daca aveti nevoie de un agent imobiliar care sa va ajute cu adevarat, sa nu va duca cu vorba si sa va fie un sprijin constant in tranzactia pe care doriti sa o faceti, domnul Cojocaru este acela!Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email