Parerea clientilor George Lungu (9 pareri)

Adauga parerea ta
06.09.2023

Adriana Munteanu

Domnul Lungu este un adevarat profesionist si un om minunat. A dat dovada de omenie, a fost intotdeauna dispus sa ajute, a fost intotdeauna disponibil la orice Ora si implicat. Recomand cu cea mai mare incredere

06.09.2023

Cătălina C.

Am întâlnit mulți agenti imobiliari înainte de dl. Lungu cu care am avut experiențe mai mult sau mai puțin plăcute având în vedere că eram o fata care își căuta apartament și care nu prea era luată în serios. Apoi l-am întâlnit pe acest domn care a venit la ce ora puteam eu la vizionare, care mi-a prezentat apartamentul în cel mai mic detaliu, care a fost dispus să meargă la apartament și să mă sune cu video ca să mă asigur eu de niște chestii pe acolo de mai multe ori, care a negociat cu proprietarii să îmi mai lase din preț și care mi-a spus că dacă nu voi putea să îl cumpăr pe acesta, vom mai cauta împreună! Știu că asta e jobul lui, dar s-a văzut implicarea, profesionalismul și dăruința. Felicitări! Recomand cu încredere!

06.09.2023

Mircea Moldovan

Un agent cum rar intalnesti, ofera servicii rapide si complete, are multe cunostinte din piata, ajuta la instalarea cat mai usoara a noului proprietar in locuinta achizitionata. Consider ca am ramas mai mult decat amici in urma colaborarii.

06.02.2022

Mihaela

Dl Lungu este un profesionist deosebit, dar în primul rand este un Om cum rar întâlnești

24.11.2020

Georgiana Dragan

Am apreciat profesionalismul, rabdarea, decenta si amabilitatea Domnului George Lungu caruia ii multumesc! Il recomand cu cu incredere oricarui apropiat, cunostina.

09.11.2020

Tarsoaga Larisa

Colaborarea cu agenția dvs.a fost una foarte eficientă , cu un agent serios,amabil și preocupat permanent în rezolvarea problemelor ( atât la închiriere cât și la vanzare). Felicitări dl. George Lungu.

20.10.2020

Zega Viorica

Un bun profesionist si un exemplu de onestitate.Il recomand cu caldura celor care sunt in cautarea unui agent imobiliar serios

05.04.2019

Andreea Ganea

George Lungu este un om deosebit. Un agent implicat, care își duce munca la bun sfârșit, ținând cont de dorințele și așteptările clientului. Recomand cu încredere!

05.04.2019

Magda Ganea

Domnul George Lungu este un agent de încredere care tine cont de dorințele clientului.Recomand cu încredere serviciile dumnealui.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email