Parerea clientilor Georgian Draghia (3 pareri)

Adauga parerea ta
05.04.2022

Oana

Recomand cu caldura colaborarea cu Dl Draghia. A dat dovada de profesionalism pe toata perioada colaborarii cu dumnealui, de la vizionare pana la achizitionarea imobilului. Multumesc pentru sprijin!

12.09.2018

Rodica

Multumiri domnului Giorgian Draghia pentru modul in care a solutionat vinzare a apartamentului meu. Fiind in strainatate domnul Giorgian s-a ocupat pentru gasirea unui client si a pregatit demersurile pentru vinderea imobilului in cele mal bune conditii,atit pentru mine cit si pentru cumparator.Il recomand cu incredere:este foarte bin profesional!

04.02.2013

Nicoleta M

Multumesc domnului Draghia Georgian, agent in cadrul agentiei dumneavoastra pentru promptitudinea, profesionalismul de care da dovada pe parcursul colaborarii noastre. Este un agent de vanzari care isi da intr-adevar interesul in meseria dumnealui.. Dintre toate agentiile cu care am luat legatura intr-o perioada de 6 luni, firma GALAXY a fost singura agentie imobiliara care mi-a demonstrat ca respecta clientul si il ajuta sa rezolve problema unei vanzari-cumparari imobiliare.Oricand il recomand cu placere pe domnul Draghia si agentia GALAXY.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email