Parerea clientilor Karola Galaxyimob (23 pareri)

Adauga parerea ta
27.04.2021

CSU Brasov

Multumim doamnei Karola pentru profesionalismul de care a dat dovada pentru inchirierea unui spatiu, pentru desfasurarea activitatii administrative a clubului nostru din Brasov.

13.05.2016

Gurgui Alina

Va multumesc, Dna Karola, pentru profesionalismul de care dati dovada! Ne-ati ajutat sa obtinem exact ceea ce ne-am dorit si asta conteaza enorm. Cu siguranta vom apela numai la serviciile dumneavoastra! Echipa Revo Design

14.04.2016

Alexandra Irovski

Prin aceasta cale ii multumesc doamnei Gulianu Karola si agenției Galaxyimob deoarece cu ajutorul doamnei am putut închiria un spațiu imobiliar pe republicii, o doamna cu foarte mult bun simt, rabdare si înțelegere, va recomand cu ce-a mai mare incredere, Multumesc.

27.01.2016

EMILIA VASILE

Un agent și un om extraordinar. Foarte bine informată, inteligentă, devotată acestei vânzări pentru care a fost solicitată până la rezolvare, un partener de excepție, rar întâlnit până acum. Îi mulțumesc din partea vânzătorilor pentru această intermediere, pentru că a fost tot timpul prezentă la întâlnirile și discuțiile cu eventualii cumpărători, pentru delicatețea cu care expunea plusurile și minusurile proprietății, pentru sfaturile bune. De remarcat atenția dumneaei asupra unor aspecte, datorită căreia am fost salvați de la o plată nejustificată, la un moment dat. Vă mulțumim simplu, dar din toată inima. Vom recomanda cu mare încredere pe doamna Karola Gulianu tuturor celor ce vor avea nevoie de dânsa în imobiliare.

18.08.2015

Lazar Adrian

Gulianu Karola, Director Vanzari,excelenta colaborare! Fara alte comentarii! Un profesionist in acest domeniu!

02.05.2014

Floria

Multumim pentru seriozitate, implicare, corectitudine. Recomandam serviciile Galaxy Imob din Ploiesti.

18.03.2014

CORINA Stefan

Profesionalism,transparenta, seriozitate si rezolvarea cerintei in scurt timp acesta este feedback pentru agentul Karola. Multumim ca existati.

19.12.2013

IRINA DAMASCHIN

Multumim doamnei Karola pentru grija pe care a avut-o fata de noi, sa ne gaseasca cea mai buna varianta, cel mai potivit spatiu comercial pentru activitatea desasurata de noi, pentru atitudinea cu adevarat profesionista, dar si pentru transparenta de care a dat dovada. O recomandam cu toata increderea.

04.12.2013

Gheorghiu Octavian

Multumum pentru promptitudine si profesionalism. Recomandam a se colabora cu d-na Karola, este o pesoana care isi tine clientii informati in permanenta cu noutatile de pe piata. Octavian Gheorghiu Reprezentant zona Db, Ph - Bijuteria Teilor

25.09.2013

Magdalena Calin

buna ziua, recomand pentru inchiriere in exclusivitate spatii comerciale pe dna director Karola datorita profesionalismului dovedit. Datorita acesteia am inchiriat un spatiu in municiupul Ploiesti.

24.04.2013

Luminita Ionescu

Doamna Karola este o persoana foarte simpatica, totodata, foarte serioasa,nu face promisiuni desarte,este un om de cuvant. Gaseste solutia potrivita la momentul potrivit. Este un foarte bun consilier. Voi recomanda intotdeauna cu placere agentia condusa de doamna Karola. Va multumesc.

16.04.2013

Vali Istrate

Mii de multumiri pentru profesionalism. Am gasit locul ideal in Ploiesti pentru afacerea mea dadorita Doamnei Karola.Apelati cu incredere la aceasta agentie.

04.10.2012

Gabi Catalin

Am avut o buna colaborare cu Karola Gulianu, care mi-a gasit o solutie de spatiu comerciala ideala pentru activitatea noastra.. O recomand cu toata increderea.

21.09.2012

Ciprian Popescu

Am gasit in persoana dnei Karola Gulianu modul de lucru pe care ar trebui sa si-l insuseasca toate agentiile imobiliare. Multumiri si felicitari pt. profesionalism si eficienta!

21.09.2012

CLAUDIA ZAIM

Multumesc pentru efortul si consecventa de care a dat dovada doamna Karola Gulianu si nu in ultimul rand de inaltul profesionalism care pe mine sincer m-a incantat si mi-a facut o reala placere sa o cunosc.

13.09.2012

Georgescu Valentin

Multumesc d-nei Karola pentu profesionalism, dar remarcabil este faptul ca in lipsa mea(plecat din localitate),a negociat ,a facut contractul si a incasat, totul fiind la superlativ.Va multumesc si felicitari agentiei angajatoare.

11.09.2012

iuliana ionescu

De fiecare data cand cineva imi solicita un contact pt o tranzactie imobiliara, recomand fara sa imi mai consult agenda pe doamna Karola Gulianu. Pentru ca stiu ca poate sa intuiasca nevoia oricarui client f repede si oricand are o solutie "magica". Pentru calitatea serviciilor sale ii acord nota 10. Multumesc!

18.07.2012

Constantin Doina

Recomand tuturor sa apeleze la serviciile unei agentii imobiliare;colaborind cu Galaxy Imob,am beneficiat de rapiditatea,eficienta si foarte buna pregatire profesionala a dnei agente Karola Gulianu.MULTUMESCpe aceasta cale d-nei!

22.06.2012

MIHAELA MIHAI

Am evitat sa caut la o agentie imobiliara ceea ce imi doream sa inchiriez pentru ca auzisem multe pareri de rau despre agntii imobiliari.In cele din urma am decis sa apelez totusi la un specialist care sa-mi gaseasca spatiul potrivit pentru afacerea mea...Nu am primit nicio informatie in timp util de la nicio agentie imobiliara din Ploiesti,desi eu sunam zilnic sa verific daca a aparut ceva.Singura persoana care m-a luat cu adevarat in serios este doamna Karola Gulianu care mi-a raspuns imediat pozitiv si m-a chemat la intalnire in aceeasi zi.A insistat chiar ea sa vad cat mai multe locuri si sa aleg ce e mai bine pentru mine.Ba mai mult singurul spatiu care mi-a placut nu se incadra in bugetul meu,iar dansa a facut tot posibilul sa il pot avea.Apreciez enorm promptitudinea atunci cand am nevoie de ea,si o felicit pe doamna Karola pentru felul in care isi trateaza clientii.

-

Creteanu Alin

buna seara! vreau si eu sa multumesc cu aceasta ocazie doamnei Karola Gulianu care m-a ajutat sa inchiriez un restaurant in Ploiesti, acordandumi toata disponibilitatea. A fost foarte prompta, si m-a ajutat sa inchei contractul intr-un timp foarte scurt. nici eu nu ma asteptam la asta dar am avut un gram de noroc. va multumesc si sper sa mai colabaram si in viitor

-

Adrian R.

Sunt genul de client pretentios, dificil, greu de anticipat, astfel ca mi-au trebuit multe vizionari pentru a ma decide. Am avut ocazia de a face comparatie intre profesionalism, reprezentat cu succes de doamna Karola Gulianu si agenti ai firmelor concurente in imobiliare. Prin prisma atentiei, intelegerii necesitatilor si promptitudinii care o caracterizeaza o recomand cu caldura!

-

Neagu Romulus

IMOBILIAR NETWORK 2002 SA multumeste pe acesta cale firmei GALAXY IMOB, in special d-nei Karola pentru serviciile oferite firmei noastre si speram intr-o colaborare eficineta pe termen lung.

-

CORNELIU STROE

Apreciez profesionalismul si promptitudinea de care doamna Gulianu Karola a dat dovada in relatiile pe care le-am avut pana acum.Multumesc!Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email