Parerea clientilor Luminita Muresan (13 pareri)

Adauga parerea ta
16.04.2021

Nicolae Cristian

Tocmai am finalizat o vanzare la putin peste o saptamana dupa ce am apelat la agentie. A apela la serviciile Doamnei Luminita a fost cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac. Recomand cu toata caldura!

19.10.2020

Mihaela

Super mulțumita ,am colaborat foarte bine, recomand .

12.10.2020

Doda Gabriela

Sunt Gabriela si atunci cand ma gandesc la planuri de viitor,siguranță ,seriozitate,incredere,mă găndesc la DOAMNA LUMINIȚA MUREȘAN. Am avut o garsonieră,Doamna Luminița mi-a găsit cumparător mai repede decat ma așteptam,a oferit un sfat competent atunci cănd i l-am cerut,a ajutat mai mult decat intra in atribuțiile de agent imobiliar,a gestionat cu succes vănzarea bunului meu. Vă mulțumesc!

05.10.2020

Gabriela

Colaborez cu Luminita de peste 5 ani.Este un om de cuvânt,un profesionist,este o persoana foarte implicata si bine organizata,se vede experiența ei in domeniu.Tranzactia a fost rapidă și fără probleme. Multumesc din suflet Luminita Muresan!

02.10.2020

Tivga

Profesionalism, competenta, amabilitate, proptitudine si lista ar putea continua. E o bucurie sa intalnesti astfel de oameni. Felicitari doamnei Luminita Muresean!!!

30.09.2020

Adytza

Un agent deosebit Luminița foarte profesionala , eficienta și a fost într-un timp ff scurt ceea ce contează cel mai mult pt mine a fost timpul pt k sa achiziționat repede și fără dureri de cap. Dacă nu am stiut ceva am întrebat a fost foarte deschisa pe aceasta tema și răbdătoare.

10.01.2020

Teodora

Colaborarea cu Luminița a fost minunata. Este un profesionist, dedicata muncii ei iar asta a făcut sa fie foarte simplu pentru mine întreg demersul de achiziție a unui apartament. Am economisit timp iar Luminița mi-a oferit permanent toate informațiile și sfaturile de care am avut nevoie.

29.11.2019

Bogdan

Doamna Luminița Vlad, un bun profesionist, un bun organizator, un om de cuvânt, maxim interes pentru clienți, toți ne dorim să întâlnim un om să facă în totalitate ce zice că face, astfel reducând la aproape zero partea noastră de efort în realizarea și finalizarea unei tranzacții, eu personal îi mulțumesc. Bogdan

18.11.2019

Nicolae Ion

Am apelat la Doamna Luminita Vlad pentru vânzarea unui apartament și pot spune că sunt foarte multumit.A făcut făcut totul cu profesionalism,tranzacția a fost făcută rapid și în condiții de siguranță maximă.Deci recomand Luminița Vlad și implicit Galaxyimob.Apelați cu încredere.Mulțumesc Luminița Vlad,muțumesc Galaxyimob

17.11.2019

Anton Maria Cristina

Bună seara! Deși nu m-am dat în vânt după agențiile imobiliare, crezând că este mai ușor și mai puțin costisitor pe cont propriu, într-un final am apelat totuși la agenția imobiliară Galaxy Imob pentru vânzarea a două garsoniere. Am rămas plăcut surprinsă de profesionalismul doamnei Luminița Vlad, care în mai puțin de două săptămâni de la postarea anunțului a reușit să-mi vândă unul dintre imobile și totodată să se ocupe de toate actele necesare .... inclusiv adeverințele cerute la notariat. Recomand cu drag... este o persoană sinceră, care își dă tot interesul să fie totul în regulă atât pentru vânzător cât și pentru cumpărător... Mulțumesc din suflet...

17.11.2019

Radulescu robert constantin

Bună seara,numele meu este Rădulescu Robert,am cumpărat un apartament cu ajutorul Doamnei Luminița Vlad și am rămas plăcut surprins de profesionalismul ei.Un om minunat căruia îi place meseria pe care o practică. Îi doresc mult succes în continuare !!!!

04.10.2016

Lazaroiu Elena

Bună,am colaborat cu Luminița Vlad de aproxima tiv 4 ani .Am mers pe încrederea ei deoarece ea întotdeauna ma ajuta sa aleg ceea ce îmi plăcea.Nu de mult timp îmi achiziționasem un apartament cu 3 camere,zona nu era ceea ce vroiam ,dar în momentul acela era bun din cauza ca proprietari m-au lăsat sa îl plătesc în rate.După achitarea mai în gluma mai în serios l-am pus la vânzare,am rugat-o pe Luminița sa ma ajute cu vânzarea prin agenție.Mmmm slabe șanse....bucătărie mica ,zona proasta .Dar cu ajutorul ei ce credeti am reușit sa îl vând.Prețul super.Mulțumesc mult,Luminița!!!

04.10.2016

luiza gabriela hogea

Buna ziua , numele meu este Luiza , am vàndut un apartament cu ajutorul Luminitei Vlad si am fost foarte multumita de colaborare , dat fiind faptul ca locuiesc in afara tàri dumneaie ma ajutat cu acte, adeverinte, notariat ,o persona foarte bine organizata, muncitoare si implicata , sunt foarte multumita de colaborare si o recomand cu toata increderea.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email