Despre franciza Galaxy Imob agent imobiliar Lungeanu Doru

GLX9362B.Lungeanu Doru

GLX9362B.Lungeanu Doru
Cand spun Galaxy Imob, primele cuvinte cu care o asociez sunt: familie, echipa, unitate.

Galaxy Imob nu este doar numele unui brand recunoscut pe piata imobiliara, ci este, pentru multi dintre noi, acasa, acel spatiu de siguranta si de crestere care ne potenteaza energia si ne ghideaza performanta.

Inca de mic, am fost fascinat de necuprinsul galaxiei noastre, dorindu-mi sa pot calatori printre stele, sa le pot explora, sa le pot atinge. Am visat acea calatorie, fara sa ma gandesc prea mult ca intr-o zi ea s-ar putea concretiza. Azi am sentimentul ca s-a realizat. Sunt in plina calatorie si am atins stelele. Daca va intrebati cum este posibil acest lucru, am sa va spun ca aceste stele sunt oamenii alaturi de care lucrez, in sistemul carora ma integrez, propulsati de propria motivatie in jurul unei axe comune.

Ce mi-a adus valoros Galaxy Imob?
Apartenenta la o familie extinsa cu experienta relevanta in domeniul imobiliar, a carei axa o constituie un nucleu comun de valori: respect, loialitate, suport, empatie, profesionalism, cooperare, bucuria lucrului bine facut, in contextul unei echipe unite.

Ceea ce imi doresc sa impartasesc cu intreaga familie Galaxy Imob, dincolo de frumoasa experienta profesionala, este un sentiment de profunda recunostinta si admiratie, sperand sa pot aduce, la randul meu, valoare.
Sus Afiseaza Telefon Email