Parerea clientilor Mahu Ramona (6 pareri)

Adauga parerea ta
07.08.2019

Anca Narcisa

Doamna Ramona intruneste toate calitatile unui agent imobiliar, avand in primul rand capacitatea de a intelege pe deplin nevoile clientilor. Comunicarea facila, amabilitatea si disponibilitatea au reprezentat temelia colaborarii nostre de succes. Concret, ne-a ajutat in procesul de inchiriere a imobilelor, oferind si suport ulterior pentru acomodarea chiriasilor. Cu siguranta vom apela si pe viitor la seviciile doamnei Ramona Mahu si o recomandam cu toata increderea clientilor de pe piata imobiliara.

17.07.2019

Calin

Doamna Mahu a fost prima persoana la care m-am gandit atunci cand am dorit sa-mi inchiriez apartamentul, dupa o alta experienta pozitiva cu dumneaei intr-o situatie similara. Am apreciat profesionalismul desavarsit, evaluarea corecta a apartamentului, serviciile imobiliare aditionale propuse si nu in ultimul rand punctualitatea la minut. Simtul umorului si atitudinea pozitiva fac ca interactia profesionala sa fie si foarte agreabila. Recomand cu incredere!

20.05.2018

Catalina

Profesionalism, seriozitate, flexibilitate, negociere, orientare pe solutii adaptate la nevoile si bugetul clientului - reprezinta cateva dintre abilitatile pe care dna Ramona Mahu le are, ajutandu-ma sa-mi gasesc o locuinta in zona pe care am dorit-o. Am primit raspunsuri clare la intrebari si am avut suport pe tot parcursul procesului de cautare si vanzare-cumparare. Recomand cu incredere!

19.05.2018

Ion Babisen

Ramona fiind un agent imobiliar profesional cu experiență de mulți ani cu clienții, are o aură pozitivă ce o ânconjoară. Mulțumesc frumos pentru tot suportul oferit.

24.08.2017

Petronela DB

Termene scurte, bugete exacte, locatii putin flexibile, posibilitate de deplasare minimala. Acestea au fost unele din cerintele venite din partea noastra cand am inceput colaborarea cu d-na Mahu. Promptitudine, putere de negociere, prezentare corecta a lucrurilor, flexibilitate, disponibilitate sunt doar cateva din beneficiile care ne-au fost oferite de d-na Mahu. Pentru afaceri acest tip de colaborare este cel mai des cautat insa cel mai rar intalnit. Ne bucuram ca noi avem parte de asa ceva si ca acum suntem colaboratori de incredere. Multumim!

24.08.2017

Monica Popa

Buna ziua, atunci cand clientul isi doreste ceva anume insa nu cunoaste piata si detalii specifice, sa ai un astfel de agent imobiliar este ideal. Intradevar nu toata lumea apreciaza aceleasi lucruri, insa eu am apreciat onestitatea si dorinta de a ma face sa inteleg diferenta dintre poza si realitate in piata. Pana la urma, pentru ca mi-am ascultat si instinctul si agentul :) am gasit ceea ce aveam nevoie chiar daca nu era ceea ce imi doream, insa ce ne dorim nu este neaparat ceea ce avem si nevoie. Multumesc pentru intelegere si pentru rabdare, dar mai ales pentru ca mi-am gasit locuinta de care deja ma bucur. Exact cum spuneai, comisionul nu a fost degeaba. Sa aiba si altii norocul, rabdarea si intelegerea sa te asculte. Multumesc!Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email