Despre agent imobiliar Mihaela Damian

GLX01.Mihaela Damian

GLX01.Mihaela Damian
         De formatie profesionala inginer, am lucrat multi ani in cercetare. De aici, poate si obisnuinta de a studia cu atentie orice problema, fara a neglija detaliile.

        Dupa revolutie, am luat-o de la zero in domeniul imobiliar, in Galaxy Imob, firma aflata la inceput de drum. Cu multa munca, tenacitate, abnegatie si avand un foarte iscusit coordonator in persoana fondatorului, am reusit ca astazi, dupa 9 ani de activitate, sa pot spune cu mandrie ca lucrez intr-o companie mare, de succes.

       Sunt o persoana careia ii place sa respecte anumite principii in viata, printre care  este si respectul fata de profesiune, dorinta de a ma apropia cat mai mult de perfectiune. Imi fac munca cu pasiune, zambesc chiar si atunci cand imi este greu si   ce este foarte important,  comunic cu usurinta, cu placere – construiesc in fiecare client increderea, pentru ca totdeauna pun onoarea mai presus decat profitul.  Etica este cea care sta la baza intregii mele activitati.     
      Reusita mea in domeniu se bazeaza in principal pe autoperfectionare  si  pe aceea ca sunt foarte atenta la latura umana .                                                                                                                Ascult cu atentie clientul, pentru a-i intelege cererea in cele mai mici detalii si pentru  a nu-i risipi timpul pretios.    
Relatia mea cu clientul se bazeaza pe onestitate si transparenta – ofer totdeauna informatii complete.
         Veti gasi la mine respect, seriozitate, promptitudine, disponibilitate, indiferent de statutul    social, sau de dificultatea si complexitatea tranzactiei.                                                                    -Cunosc legislatia in domeniu, pentru a oferi clientilor mei suportul si  explicatiile necesare,  pentru a  oferi un sprijin real.                                                                                                                                    Perfectionarea  si informarea sunt tinte pe care nu le neglijez, indiferent cat de ocupata as fi;  urmaresc indeaproape ofertele disponibile, evolutia preturilor,orientarea prioritara a pietei, pentru a veni in sprijinul dumneavoastra;

     Segmentul pe care activez este acela de vanzari terenuri, case- vile si apartamente in imobile noi, precum si de inchirieri case vile, birouri, in zona de Nord a Bucurestiului, Piata Victoriei, Aviatorilor, Kiseleff,  Ion Mihalache( 1 Mai), Domenii, Calea Grivitei.                                                      Mi-e draga zona pe care activez; cunosc fiecare strada, povesti ale imobilelor interesante pe langa care trec…. E greu sa decizi care este cea mai frumoasa strada din Bucuresti pentru ca sunt multe si ne "atasam" de cele care ne starnesc amintiri, emotii si trairi intense. Insa majoritatea este de acord ca soseaua Kiseleff si Bulevardul Aviatorilor,ocupa  locuri de frunte daca ar fi sa alcatuim un top.  In stanga lor, Cartierul 1 Mai, in jurul Bulevardului Ion Mihalache, arie preponderenta de case si multe vile noi, incluzand si zona verde din jurul Arcului de Triumf si a Bisericii Casin, cu vile maiestoase si strazi umbrite de arbori stufosi ce-si impletesc coroanele de pe o parte pe cealalta parte a drumului- zona Domenii.

Stimati cumparatori  (sau potentiali chiriasi) Daca aceasta este zona in care doriti sa cumparati, sau sa inchiriati un imobil, nu ezitati sa ma contactati .   Sunt exact persoana in masura sa rezolve cererea dumneavoastra.

 Stimati  proprietari   Daca aveti de vanzare, sau disponibil pentru inchiriere un imobil in aria mentionata, puteti primi de  la mine un sfat de valoare si o reprezentare eficienta, care sa va ajute in rezolvarea corecta si cat mai rapida a problemei.

Sus Afiseaza Telefon Email