Parerea clientilor Mihaela Damian (9 pareri)

Adauga parerea ta
30.03.2014

Fam. Ceau

Am avut ocazia de a o intalni pe doamna Damian in cautarea noastra de apartament din 2013. Este o adevarata profesionista, ne-a fost alaturi pe tot parcursul cautarii pana la semnarea contractului. Ne-a oferit informatii utile despre constructia blocului si despre celalalte cladiri din zona, lucru care ne-a ajutat in a lua o decizie. O recomandam cu incredere tuturor celor care vor sa-si achizitioneze o casa noua! Este o doamna de nota 10 !!!

08.02.2013

TETOIANU

Multumesc doamnei Mihaelei Damian pentru colaborare;s-a dovedit f.f. rabdatoare,amabila,prezentand totul intr-un mod extrem de corect si cu profesionalism;inca odata multumesc si toata stima mea!

12.06.2012

Lidia B.

Vreau sa multumesc firmei, dar in mod deosebit doamnei Mihaela Damian pentru sprijinul acordat in actiunea intreprinsa. Datorita calitatilor dumneaiei diplomatice dar si umane, am facut cea mai buna alegere.

30.01.2012

Carmen

Am apelat la agentia dvs de imobiliare si am ramas placut surprinsa de d-na Damian Mihaela. Primul contact a fost in jurul orei 21:00, iar modul in care dansa mi-a raspuns la aceea ora precum si informatiile complete pe care mi le-a oferit m-au facut sa-mi dau seama ca am intalnit o persoana care face aceasta meserie cu om pasiune deosebita.Am constat in timp ( am cumparat o casa in zona Titulescu si am si inchiriat-o) ca este o persoana serioasa, amabila, cu putere de convingere bazata pe argumente pertinente , care se implica cu responsabilitate in rezolvarea problemelor ce conduc la incheierea cu succes a tranzactiei . De cate ori am prilejul o recomand tuturor cunoscutilor cu o deosebita placere. In ultimii ani am mai lucart si cu alte agentii imobiliare, dar de cand am intalnit-o pe d-na Damian pot sa spun ca nu mai am nevoie sa mai apelez la alti agenti imobiliari pentru ca stiu ca dansa va rezolva orice cerere pe care o voi ridica.

-

Andra Bradu

Doresc sa multumesc doamnei Mihaela Damian si domnului Mihai Bezdedeanu, care m-au ajutat sa inchei foarte rapid o tranzactie imobiliara mai complicata din punctul meu de vedere. Doamna Damian si domnul Bezdedeanu ne-au fost alaturi tot timpul, ne-au sustinut si au rezolvat cu succes toate problemele pe care le-a implicat tranzactia. Sunt cei mai buni agenti imobiliari pe care i-am cunoscut si cu siguranta vom mai colabora si pe viitor.

-

ERH TOTAL MANAGEMENT SRL

Multumiri si apreciere la superlativ Doamnei Mihaela Damian, care a fost un sprijin real in finalizarea unei tranzactii imobiliare pentru Compania noastra. Este o persoana serioasa, amabila, cu putere de convingere bazata pe argumente pertinente , care se implica cu responsabilitate in rezolvarea problemelor ce conduc la incheierea cu succes a tranzactiei . O sa recomandam cu placere Galaxy Imob partenerilor nostri de afaceri si vom colabora si in viitor cu dumneavoastra.

-

Antoaneta Cojanu

Desi nu sunt (sau nu eram) un 'fan' al agentiilor imobiliare in general, ma declar un client foarte multumit al agentiei Galaxy Imob, datorita profesionalismului doamnei Mihaela Damian. Eu si sotul meu am reusit sa gasim apartamentul perfect, in conditiile in care aveam criterii destul de specifice si de stricte, legate de: locatie, tip de bloc, suprafata, pret, calitate a executiei, impartirea spatiului interior, existenta garajului. Doamna Mihaela Damian a fost un consultant desavarsit, gasind casa perfecta pentru noi intr-un timp scurt, dupa ce cautaseram cateva luni singuri, fara succes. Si pe langa faptul ca e un profesionist foarte bun, care cunoaste piata si psihologia cumparatorilor si a vanzatorilor foarte bine, doamna Damian este si o persoana deosebita, cu care este foarte usor si placut sa lucrezi. Intotdeauna disponibila pentru informatii, face tot posibilul sa raspunda cerintelor clientilor, chiar ajutandu-i sa-si formeze asteptarile cele mai potrivite. Profesionalismul dumneaei este evident si in modul cum isi trateaza clientii - cu aceeasi amabilitate si eficienta - indiferent de bugetul disponibil, de varsta sau de conditia sociala. O recomand oricui este interesat de orice tip de tranzactie imobiliara, in special in zona de Nord a Bucurestiului. Pe scurt, ii multumesc doamnei Mihaela Damian si ii doresc multa sanatate si succes pe toate planurile!

-

Adrian R

Pentru mine, un client solicitant, riguros, selectiv si suspicios, dvs Doamna Damian Mihaela , ati fost o surpriza [placuta] in peisajul intermedierilor imobiliare suprapopulat de nechemati. Inteleg rolul intermediarului in general si de aceea platesc serviciul facut, in particular. Comisionul asociat tranzactiei intermediate de dvs este singurul comision de intermediere imobiliara pe care l-am platit cu placere.

-

DECORPORATE MEDIA

Pentru noi, ca experienta de business pana la urma, n-a fost vorba de Galaxy Imob in mod explicit. E o perceptie. Companiile sunt reprezentate de oameni, astfel ca - pentru noi - colaborarea excelenta (de nota 10) cu Galaxy Imob a fost meritul doamnei Mihaela Damian. Este o persoana extrem de rabdatoare, serviabila, foarte atenta la amanunte, cunoaste bine piata si cunoaste la perfectie ceea ce vinde/intermediaza, este selectiva atat in privinta ofertelor pe care le promoveaza cat si in privinta acelora cu care colaboreaza. Per total pentru noi a fost win/win de 2 ori. Pana azi, septembrie 2011, am finalizat 2 contracte de inchiriere. Dupa o astfel de experienta placuta... ii platesti cu drag factura de comision. Se intampla destul de rar sa ajungi sa gandesti asa (nu sa o spui), dar in cazul nostru s-a intamplat prima data si s-a confirmat a doua oara. Felicitari si mult succes pe mai departe dumneaei si companiei pe care o reprezinta!Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email