Despre agent imobiliar Mihnea Dobrescu

GLX326B.Mihnea Dobrescu

GLX326B.Mihnea Dobrescu

Imobiliarele sunt un stil de viata care patrunde in sange si creeaza dependenta. Lucrand cu oamenii si proprietatile lor, nu numai ca iti dezvolti abilitatile pe care le ai si dobandesti in timp, dar inveti sa gasesti intotdeauna portitele de iesire din situatii neprevazute, sa tratezi cu calm, respect, transparenta si profesionalism situatiile tehnice intampinate, indiferent daca te afli in timpul job-ului sau in orice alta situatie. Iar pe langa placerea de a oferi servicii de calitate, obtii, in afara banilor pe care ii poti castiga, ceva ce nu se poate masura cu niciun fel de aparat: SATISFACTIA INFINITA pe care o vezi in ochii unui client MULTUMIT de achizitia facuta!!!

 

Cu o experienta de peste 9 ani in domeniul imobiliar, din care 8 ani in cadrul FAMILIEI GalaxyImob, formata din peste 200 de parteneri, va ofer cu placere, profesionalism, implicare, transparenta si promptitudine urmatoarele servicii de Broker Imobiliar acreditat :

 

  • preluarea, evaluarea si promovarea ofertelor dumneavoastra specifice.

 

  • TUR VIRTUAL 3D*(clientul se poate plimba prin proprietate in realitatea augmentata generata de turul virtual, astfel oferta are o prezentare de cea mai buna calitate. Turul poate fi vizionat de oriunde, oricand si de cate ori doriti, de pe plaja, de la bar, birou sau in metrou, de pe orice dispozitiv.)

  • Prin intermediul parteneriatului cu GalaxyMedia va putem pune la dispozitie, contracost, un plan al traseului electric, termic si sanitar complet al vilei sau cladirii pe care doriti sa o achizitionati sau sa o modificati! Un circuit electric intrerupt intr-o fabrica sau hala? Inexistenta unui plan de traseu electric, sanitar sau termic al casei pe care urmeaza sa o achiziționați?! Rapid si eficient aceasta problema se rezolva cu aparatura din dotare: LEICA GEOSYSTEMS. Cadastrul gata in mai putin de 2h!!

  • prezentarea completa si comparativa a ofertelor din piata, structurate pe categorii de pret, suprafete, zone, raport pe ultimele 3 luni de tranzactionare;

  • sprijin in elaborarea si propunerea unor strategii potrivite de ofertare si negociere;

  • verificarea valabilitatii / completitudinii actelor / inscrisurilor juridice, indentificarea legislatiei incidente in speta, informarea cu privire la taxele /impozitele aplicabile;

  • reprezentare in vederea tranzactionarii unui imobil;
  • suport in obtinerea: documentatiei de cadastru / publicitate imobiliara, certificatului energetic, unui credit bancar, inscrierea pe rol a proprietatii, etc.
  • Property management.

 

Astept cu drag apelul/emailul/sms-ul/whatsapp-ul/ dumneavoastra pentru a va consilia in domeniul, uneori magic, imobiliar!


Sus Afiseaza Telefon Email