Parerea clientilor Mihnea Dobrescu (8 pareri)

Adauga parerea ta
27.04.2020

Mihai

Apelați cu încredere, merită sa colaborați cu el! Am găsit o garsoniera spațioasă și încă din prima seara ma simt ca acasă! Mulțumesc pentru ajutor și pentru seriozitate!

23.04.2020

Iulia Rugină

L-am întâlnit pe Mihnea Dobrescu în cea mai dificilă perioadă pentru a da spre închiriere o locuință – stare de urgență Covid-19. Garsoniera pe care o deținem a rămas brusc fără chiriaș, cererea a scăzut, vizionările au devenit extrem de dificil de organizat. Profesionalismul și optimismul lui Mihnea ne-au ținut motivați. Vizionările s-au întâmplat online, prin turul virtual făcut de el, impecabil realizat, atât de fidel realității și atât de eficient, încât ne-am întâlnit cu actualul chiriaș doar pentru a semna contractul. Vom apela la Mihnea cu cea mai mare încredere de fiecare dată când va fi nevoie. Suntem și proprietari și chiriași în același timp, iar un agent precum Mihnea Dobrescu e necesar ambelor părți și un model despre cât de bine poate funcționa relația cu un agent imobiliar. Îl vom recomanda tuturor prietenilor noștri.

09.03.2020

Alina

Am colaborat cu Mihnea, in urma cu un an, cand cautam cea mai buna solutie pentru proiectul familial pe care doream sa il incepem. Bun cunoscator al pietei si atent la cerintele noastre, dupa prima vizionare programata cu Mihnea, am hotarat sa ne mutam intr-un apartament spatios, luminos si care era cel mai aproape de cerintele noastre. Apartament situat intr-un complex rezidential nou. Ulterior, tot cu ajutorul si implicarea lui, am finalizat vanzarea apartamentului nostru vechi, prin urgentarea vanzarii apartamentul anterior al cumparatorilor apartamentului nostru. Pe scurt, pentru noi, Mihnea a fost agentul potrivit: atent, serios, onest, pe cat de rabdator, pe atat de rapid

14.02.2020

Bryan Cronin

Mihnea was exceptionally helpful in walking us through the buying process. Being foreigners in Romania and the sellers living abroad, the deal was fairly non-standard. We had to plan many dates and execute a highly communicative process for the deal to be successful. Mihnea did a great job with his professionalism and patience throughout the process. He knows the market and obsticals well and will guide you through the process. I highly recommend him. Thanks Mihnea!

28.09.2015

Anton Aksenov

IMHO Mihnea Dobrescu did a great job for me. He found me the exact apartment I want to for a good price in just 2 weeks. Especially I noted his knowledge of local market, negotiation skills and willing to aim with any problems raised. I highly recommend him.

27.09.2015

Leonid Zelentsov

As a result of cooperation with Mihnea Dobre I found a very nice apartment in the center of Bucharest for my family for one week. Many thanks to him for the very good job. The deadline was really critical for me and we meet it. I really appreciate his diligence, professionalism, responsiveness and willingness to help with any questions. I highly recommend this expert!

12.09.2014

Adela Lungu

In urma cu o saptamana, cu ajutorul lui Mihnea am reusit sa gasesc garsoniera perfecta pentru mine. Tin sa mentionez ca a dat dovada de rabdare, interes, seriozitate, calm. Il recomand cu toata increderea, mai ales ca nu sunt genul de client usor de multumit. El a reusit sa isi dea seamana ce fel de garsoniera imi doresc si in urma a aproximativ 10 vizualizari, am gasit ceea ce imi doream. Nu ezitati sa il contactati!

11.09.2014

Apostu Tasia

In urma colaborarii cu Mihnea Dobre am gasit apartamentul pe care ni-l doream. A dat dovada de rabdare , interes si seriozitate.Recomand cu toata increderea!Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email