Parerea clientilor Mihnea Dobrescu (16 pareri)

Adauga parerea ta
24.09.2021

Mahe claire

Je suis étudiante française à l'école de Bucarest. J'ai fait les démarches pour une location avec Mihnea Dobrescu depuis la france et, son serieux et son professionnalisme a permis de finaliser rapidement le dossier. Il reste toujours disponible en cas de besoin et toujours à l écoute. Je vous le recommande. CM

19.05.2021

Andrei Moroianu

Despre Mihnea Dobrescu nu pot vorbi decât la superlativ. Pe tot parcursul colaborării noastre a facut dovada unui profesionalism desăvârșit, cum nu credeam ca exista in România. A fost extrem de serviabil cu tatăl meu care se deplasează mai greu, și s-a ocupat personal de toate problemele administrative. Turul virtual pe care l-a realizat a contribuit din plin la succesul vânzării apartamentului pe care i l-am încredințat. Sper sa colaboram in continuare, și îl recomand cu caldura oricărei persoane care dorește sa vândă, sa cumpere sau sa închirieze un apartament.

13.02.2021

Iliescu Simona

Pe tot parcursul achizitionarii unui apartament si inclusiv dupa achizitionare, Mihnea a dat dovada de seriozitate, profesionalism, sprijin si raspuns prompt la orice intrebare, ceea ma face sa il recomand pe viitor tuturor celor care isi doresc calitate si rapiditate. Cu aceasta ocazie doresc sa ii multumesc !

07.08.2020

Oana Cojocarasu

Suntem foarte multumiti de modalitatea de lucru a lui Mihnea Dobrescu, de seriozitatea si profesionalismul sau. Ne-a acompaniat pe toata lungimea procedurii de achizitie la distanta a unui bun imobiliar: comunicare si contact, alegere in functie de criteriile noastre, rezervare cu antecontract, punerea in legatura cu vanzatorul, procedurile notariale si administrative. Asa ca totul devine simplu si placut. O colaborare a pastra si a dezvolta!

31.07.2020

Alex Grosu

Plecand de la turul virtual bine facut, pana la atentia pentru a asigura ca toate actele sunt in regula si la timp, toata experienta a fost linistita si a decurs perfect.

31.07.2020

popescu ovidiu

salut, well.... Mihnea e un tanar cu multa perspectiva in domeniu. foarte flexibil ca persoana. profesional ... turul virtual in apartament m-a impresionat. tehnica a ajutat mult sa imi vand apartamentul, la un pret apropiat de cel dorit. overall, procesul de vanzare a durat foarte putin, a mers repede, a avut grija de toate aspectele. Eu voi mai lucra cu Mihnea, garantat

22.06.2020

Dumitrascu

Mihnea este serios, punctual, raspunde imediat si lasa tot timpul impresia ca are lucrurile sub control si o solutie la orice.

20.06.2020

Aliz HORATAU

Ca orice proprietar care crede ca le stie pe toate, am incercat in prima faza sa imi postez singura apartamentele, gandindu-ma ca ce poate fi atat de greu sa inchiriezi un apartament, mai ales ca se afla in centrul Capitalei. Dupa cateva intalniri esuate, timp pierdut si multi nervi, am hotarat sa apelez la o agentie si o prietena mi l-a recomandat pe Mihnea. Mi-a placut din prima faptul ca era pregatit cu tehnologie de tur virtual si cu poze de calitate pe care eu nu as fi putut sa le fac niciodata. I-am predat cheile si, o saptamana mai tarziu cele 3 apartamente din centru erau inchiriate unor chirasi cu profilul dorit de mine, oameni de calitate si profesionali asa cum este si Mihnea. Ulterior i-am incredintat si un apartament spre vanzare si desi l-am vandut inainte de pandemie, cand ma apuca nostalgia pot inca sa imi vizitez la distanta apartamentul, datorita turului virtual super profesional facut cadou de Mihnea. Asa cum prietena mea mi l-a recomandat cand ma aflam intr-o situatie fara iesire, asa si eu il recomand celor care isi doresc servicii profesionale, la standarde inalte de calitate.

27.04.2020

Mihai

Apelați cu încredere, merită sa colaborați cu el! Am găsit o garsoniera spațioasă și încă din prima seara ma simt ca acasă! Mulțumesc pentru ajutor și pentru seriozitate!

23.04.2020

Iulia Rugină

L-am întâlnit pe Mihnea Dobrescu în cea mai dificilă perioadă pentru a da spre închiriere o locuință – stare de urgență Covid-19. Garsoniera pe care o deținem a rămas brusc fără chiriaș, cererea a scăzut, vizionările au devenit extrem de dificil de organizat. Profesionalismul și optimismul lui Mihnea ne-au ținut motivați. Vizionările s-au întâmplat online, prin turul virtual făcut de el, impecabil realizat, atât de fidel realității și atât de eficient, încât ne-am întâlnit cu actualul chiriaș doar pentru a semna contractul. Vom apela la Mihnea cu cea mai mare încredere de fiecare dată când va fi nevoie. Suntem și proprietari și chiriași în același timp, iar un agent precum Mihnea Dobrescu e necesar ambelor părți și un model despre cât de bine poate funcționa relația cu un agent imobiliar. Îl vom recomanda tuturor prietenilor noștri.

09.03.2020

Alina

Am colaborat cu Mihnea, in urma cu un an, cand cautam cea mai buna solutie pentru proiectul familial pe care doream sa il incepem. Bun cunoscator al pietei si atent la cerintele noastre, dupa prima vizionare programata cu Mihnea, am hotarat sa ne mutam intr-un apartament spatios, luminos si care era cel mai aproape de cerintele noastre. Apartament situat intr-un complex rezidential nou. Ulterior, tot cu ajutorul si implicarea lui, am finalizat vanzarea apartamentului nostru vechi, prin urgentarea vanzarii apartamentul anterior al cumparatorilor apartamentului nostru. Pe scurt, pentru noi, Mihnea a fost agentul potrivit: atent, serios, onest, pe cat de rabdator, pe atat de rapid

14.02.2020

Bryan Cronin

Mihnea was exceptionally helpful in walking us through the buying process. Being foreigners in Romania and the sellers living abroad, the deal was fairly non-standard. We had to plan many dates and execute a highly communicative process for the deal to be successful. Mihnea did a great job with his professionalism and patience throughout the process. He knows the market and obsticals well and will guide you through the process. I highly recommend him. Thanks Mihnea!

28.09.2015

Anton Aksenov

IMHO Mihnea Dobrescu did a great job for me. He found me the exact apartment I want to for a good price in just 2 weeks. Especially I noted his knowledge of local market, negotiation skills and willing to aim with any problems raised. I highly recommend him.

27.09.2015

Leonid Zelentsov

As a result of cooperation with Mihnea Dobre I found a very nice apartment in the center of Bucharest for my family for one week. Many thanks to him for the very good job. The deadline was really critical for me and we meet it. I really appreciate his diligence, professionalism, responsiveness and willingness to help with any questions. I highly recommend this expert!

12.09.2014

Adela Lungu

In urma cu o saptamana, cu ajutorul lui Mihnea am reusit sa gasesc garsoniera perfecta pentru mine. Tin sa mentionez ca a dat dovada de rabdare, interes, seriozitate, calm. Il recomand cu toata increderea, mai ales ca nu sunt genul de client usor de multumit. El a reusit sa isi dea seamana ce fel de garsoniera imi doresc si in urma a aproximativ 10 vizualizari, am gasit ceea ce imi doream. Nu ezitati sa il contactati!

11.09.2014

Apostu Tasia

In urma colaborarii cu Mihnea Dobre am gasit apartamentul pe care ni-l doream. A dat dovada de rabdare , interes si seriozitate.Recomand cu toata increderea!Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email