Inchiriere apartament 3 camere Universitate bloc nou Maria Rosetti

419 afisari
Actualizat la: 10 Noiembrie 2020
ID Oferta: GLX72B101 de inchiriat Salveaza in favorite Fa o oferta
Universitate, Bucuresti 419 afisari
Actualizat la: 10 Noiembrie 2020
700 EUR

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
apartament
Tip Operatiune:
de inchiriat
Anul constructiei:
2016
Suprafata Utila (mp):
100
Suprafata Totala (mp):
100
Confort:
1
Compartimentare:
decomandat
Nr. Camere:
3
Nr. Bai:
2
Nr. Balcoane:
1
Etaj:
3
Nr. Etaje:
5
Parcare:
Perimetral
Locuri de parcare:
1
Incalzire:
Centrala proprie

Harta

Descriere proprietate

Inchiriere Apartament 3 camere Maria Rosetti bloc nou

Ma tot gandeam cum sa te fac sa dai click pe oferta asta :)
Stiu ca un apartament gol este foarte greu de prezentat intr-o descriere, dar as putea sa te provoc sa facem un execitiu de imaginatie. As putea sa iti dau cateva ideei de cum ai putea personaliza locul asta indiferent de ce vrei sa faci in el 🙂 hey nici chiar asa � :))) ma gandeam la locuinta, sau la birouri. La categoria birou e putin mai greu deoarece daca ai ales zona asta sigur activitate ta este una care are pretentii (avocat, notariat, proiectare etc) si deci in mod sigur vei alege spatiul strict dupa suprafata de care ai nevoie.

Hai sa vezi ce iti propun pentru locuinta, asta in cazul in care esti in cautarea unu loc pe care sa il faci dupa sufletul tau.
Suprfata generoasa a acestui apartament aproximativ 88 mp utili, te provoaca pur si simplu sa iti faci de cap cu amenajarea 🙂
Compartimentarea acestuia este de tip decomandat, impartirea lui fiind vagon, cu un hol imens in forma L, la intrare pe partea stanga avem primul grup sanitar cel in care ai cabina de dus. Prima incapere a apartamentului de cum intri este dormitorul matrimonial care are in componenta sa cel de al doilea grup sanitar cu cada aici iti pot spune ca ai loc pentru un pat de 2 metri si un dressing in care sa iti depozitezi hainele suficient (suprafata acestuia fiind de 15 metri patrati). Urmatoarea incapere este cel de-al doilea dormitor pe care il poti folosi fie ca spatiu de lucru fie ca spatiu pentru copii (camera copilului) da e mai mare dupa cum vezi in schita are 17 metri patrati si crede-ma ca te poti juca cu mobilierul intr-o incapere asa mare 😛 iti spun la vizionare mai multe.
Si in sfarsit ajugem in spatiul unde iti vei petrece cel mai mult timp LIVING ROOM-ul. Acesta este open space cu bucataria pe stil American, iesire catre terasa care are o suprafata de 7 mp. Nu ti-am spus suprafata Living-ului asai ?! eee aici chiar poti jongla mult deoarece suprafata de 32 de mp iti permite multe, poti imparti spatiul in zona de zi cu zona de dinning si bucataria in acelasi loc 🙂. Eu personal nu as incarca cu foarte mult mobilier ca sa nu ma simt inghesuita, spatiile largi iti ofera confort si liniste, cum care liniste, aia de care ai nevoie cand ajungi acasa 🙂.

Am uitat sa mai spun ca apartamentul este pozitionat la etajul 3 al unui imobil cu 5 nivele, imobil ce a fost finalizat anul trecut (2016), are o suprafata utila de 89 de mp (fara terasa), 2 dormitoare, living room, 2 grupuri sanitare dar asta cred ca ti-a dat seama din descrierea de mai sus si bine inteles un LOC de PARCARE acoperit (la parterul blocului, vei aprecia asta iarna cand afara e zapada de 3 metri :)) ), CENTRALA PROPRIE, AER CONDITIONAT, PIATRA NATURALA(travertin). Imobilulu este dotat cu LIFT, accesul in cladire se face pe baza de cartela.
Localizarea imobilului fiind pe strada Maria Rosetti intr-o zona plina de istorie mai exact in zona Protejata 17. Zona plina de verdeata, in imediata vecinatate a Gradinii Icoanei si a Muzeului, Grigore Vasile, foarte aproape de Bulevardul Magheru si strada Vasilie Lascar. Piata Galati la doar 6 minute de mers pe jos. De asemenea ai acces facil catre mijloacele de transport in comun, numeroase magazine alimentare, unitati bancare, farmacii, scolii, licee, gradinite atat particulare cat si de stat.
Zona pot spune ca este una din cele mai frumoase din Bucuresti.
Daca cele scrise mai sus te-au convins atuncti hai la VIZIONARE.
Ce am uitat sa iti spus este ca apartamentul poate fi mobilat la cerere.
PRET inchiriere NEMOBILAT � 780de euro, doar bucataria mobilata si utilata lux(mobexpert, franke).Totul nou !!!!!
Modalitate de inchiriere 1 luna AVANS + 1 luna GARANTIE.



Informatii eficienta energetica
Clasa energetica:
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Dotari

Acces internet:
Cablu
Amenajare strazi:
Asfaltate, Pietruite, Mijloace de transport, Iluminat stradal
Bucatarie:
Mobilata, Utilata
Climatizare:
Aer conditionat
Contorizare:
Contor curent electric, Contor gaz, Apometre
Dotari imobil:
Lift, Interfon
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Izolatii termice:
Exterior, Interior
Mobilat:
Nemobilat
Pereti:
Faianta, Vopsea lavabila
Podele:
Parchet, Piatra naturala
Servicii imobil:
Administrare, Supraveghere video
Sistem incalzire:
Calorifere, Centrala proprie
Stare interior:
Renovat
Usa intrare:
Metal
Usi interior:
Lemn
Utilitati generale:
Curent, Apa, Internet, CATV, Gaz, Canalizare

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email