Despre agent imobiliar Mirela Ionescu

GLX330B.Mirela Ionescu

GLX330B.Mirela Ionescu
"In umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile a cel putin 10 000 de oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui este: "Cum ii voi influenta?"

Buna ziua!

Pentru inceput sa facem cunostinta: Numele meu este Ionescu Mirela, am 34 de ani, de profesie economist, in acest domeniu am activat 6 ani. Ma caracterizez ca fiind o persoana pozitiva, onesta, atenta la detalii, receptiva la nevoile celor din jurul meu , dar mai ales la nevoile celor care imi solicita ajutorul. Pe parcursul anilor de studentie am lucrat in domeniul imobiliar, iar dupa terminarea facultatii am decis sa aplic cunostintele mele, "proaspat culese", in domeniul economiei. Zis si facut...am lucrat intr-o firma de transporturi...Poate dvstra ziceti:"asa si?" Eiiii, nu-i chiar asa...fascinant sa stai inchis intr-o incapere apoape 10 ore pe zi, printre rafturi pline cu dosare...acte...si sa-ti piuie urechile de zgomotul calculatorului care abia mai poate rula din cauza faptului ca este aglomerat cu tot felul de de toate. Pana si el este trist. Prin urmare am facut o schimbare. Care? Ei bine: am revenit la prima "dragoste" - imobiliarele.
Sunt 4 ani de atunci si nu-mi pare rau. Sunt 4 ani in care am intalnit oameni, ca de exemplu pe dumneavoastra cei care acum a-ti luat o pauza pentru a citi aceste randuri, oameni diferiti, cu nevoi si cerinte diferite, oameni care m-au ajutat sa ma perfectionez si datorita carora sunt aici, oameni carora le-am inteles nevoile si am reusit sa-i ajut in alegerea unei locuinte perfecte pentru ei, fie ca au ales sa inchirieze, fie sa cumpere.

Pentru dumneavoastra dragi clienti, ofer:
-preluarea proprietatilor
-evaluarea lor in vederea vanzarii si/sau inchirierii
-promovarea proprietatilor pe site-uri de specialitate
-verificarea actelor, informare cu privire la taxe
-recomandare catre : inginer de cadastru, auditor energetic, consilier bancar, birou notarial
-asistare pana la finalizarea tranzactiei

Mirela Ionescu 0758098342
email: mirela.ionescu@galaxyimob.ro
Disponibilitate 24h/7 zile
Broker imobiliar Inchirieri-Vanzari
Rezidential apartamente-case-vile Bucuresti
Sus Afiseaza Telefon Email