ANSAMBLU VILE TREI CORPURI CLADIRE LOCURI DE PARCARE 12 MASINI

69 afisari
Actualizat la: 18 Noiembrie 2021
ID Oferta: GLX164B10180 de vanzare Salveaza in favorite Fa o oferta
Calea Calarasilor, Bucuresti 69 afisari
Actualizat la: 18 Noiembrie 2021
1,600,000 EUR   6,800 EUR

Detalii proprietate

Tip Proprietate:
casa vila
Tip Operatiune:
Vanzare-Inchiriere
Suprafata Utila (mp):
1000
Suprafata Totala (mp):
1285
Suprafata Teren (mp):
1030
Confort:
lux
Nr. Camere:
31
Nr. Bai:
12
Nr. Etaje:
3
Parcare:
In Curte
Locuri de parcare:
12
Incalzire:
Centrala proprie

Harta

Descriere proprietate

ANSAMBLU VILE STIL NEOROMANESC MONUMENT ISTORIC RESTAURAT

TREI CORPURI DE CLADIRE SEPARATE AMPLASATE PE ACEEASI PROPRIETATE

Monument istoric reprezentativ pentru patrimonial cultural local

Suprafata teren: 1030 mp. din care suprafata 491 mp. libera de constructii

Suprafata construita: 1285 mp

C1 (CORP A) " regim de intaltime P+M " s.construita la sol 354mp., s.desfasurata 708mp.

C2 (CORP B) " regim de intaltime S+P+E1+M �s.construita la sol 185mp., s.desfasurata 577mp.

Suprafata totala utila constructii: 968 mp." 31 camere, 12 bai/grupuri sanitare, 4 bucatarii si curte interoara, crama, subsol 8 camere depozitare, 8 cai de acces.

C1 (CORP A) " regim de intaltime P+M " suprafata utila totala 556 mp" 14 camere, 2 bucatarii, 5 bai/grupuri sanitare, 4 cai de acces.

Parterul are o suprafata utila toala de 276 mp. si este compus din 6 camere, 1 bucatarie, 4 bai/grupuri sanitare, 3 holuri, 4 intrari separate.

Mansarda are o suprafata utila totala de 280 mp si este compusa din 8 camere, 1 baie, 1 bucatarie, spatiu depozitare. Accesul la mansarda se poate realiza prin intrarea separata amplasata langa scara interioara direct din curte sau pe la parter.

Accesul in Corpul C1 de cladire se poate realiza din strada prin doua curti complet separate, dispuse pe ambele laturi ale acestui corp de cladire.

C2 (CORP B)" regim de intaltime S+P+E1+M" suprafata utila totala 412 mp. 17 camere, 7 bai/grupuri sanitare, 2 bucatarii, 3 subsoluri din care 1 crama, curte interioara, 4 cai de acces.

Parterul are o suprafata utila toala de 134 mp. si este compus din 6 camere, 1 bucatarie, 2 bai/grup sanitar, curte interioara (curte lumina).

Etaj 1 are o suprafata utila toala de 63 mp. este compus din 3 camere, 1 baie, 1 balcon.

Mansarda are o suprafata utila toala de 138 mp. este compusa din 8 camere, 4 bai/grupuri sanitare, 1 bucatarie, 1 balcon.

Subsolul cu aerisire naturala (geam) are o suprafata utila toala de 77 mp. si este compus din 1 crama (3 camere), 5 camere de depozitare, grupate in 3 spatii distincte.

Finisaje: Parchet, marmura, faianta, gresie. Stare interior foarte buna. Ferestre si usi; ferestre cu inaltime de 2m din lemn, velux; usi intrare lemn masiv cu stucatura-restaurate, termopan, lemn.

Iluminat: lampi, spoturi, aplice, lumina naturala.

Contorizare: contoare independente de apa, curent si gaze pe fiecare corp de cladire, Aer conditionat, alarma cu senzori, sistem monitorizare video 24h supravegheat in permanenta de firma paza si securitate, Cablare interioara pentru server propriu. Sistem incalzire: centrala proprie pe fiecare corp de cladire, calorifere cu termostat de reglare a temperaturii pe zone.

Teren liber de constructii: suprafata de 491 mp. compus din 2 curti cu acces din strada si o curte interioara separata. Suprafata permite parcarea unui numar de 10-12 autoturisme in curtea imobilului.

Proprietatea este imprejmuita cu gard si porti din fier forjat. Curtea este pavata si are amplasate lumini nocturne, camere video, alarme perimetru.

Imobilul a fost renovat integral pastrandu-se geometria, textura si culoarea fatadelor, geamurilor si usilor. Arhitectura constructiilor a fost pastrata, elementele arhitecturale neoromanesti au fost restaurate dupa cele originale.

In contextul actual, imobilul reprezinta o alternativa pentru spatiile de birouri, prin multitudinea cailor de acces, spatiilor generoase ale camerelor, inaltimea tavanelor, distrubutia camerelor pe nivel.

Pret vanzare: 1 euro
Pret inchiriere: 6800euroInformatii eficienta energetica
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Dotari

Bucatarie:
Mobilata
Dotari imobil:
Acoperis, Curte, Interfon
Ferestre cu geam termopan:
PVC
Izolatii termice:
Exterior, Interior
Mobilat:
Partial
Servicii imobil:
Administrare
Sistem incalzire:
Centrala proprie
Stare interior:
Renovat
Usa intrare:
Metal
Usi interior:
Lemn
Utilitati generale:
Curent, Apa, Canalizare, Gaz

Oferte similare


Sus Afiseaza Telefon Email