Despre agent imobiliar Postole Andrei

GLX95B.Postole Andrei

GLX95B.Postole Andrei
 Ma numesc Andrei Postole, sunt nascut si crescut in Bucuresti, sectorul 4, zona pe care activez de mai bine de 5 ani. Vorbesc fluent limba Engleza iar la nivel mediu limba Franceza.
Am absolvit Colegiul National Octav Onicescu la profilul Sportiv cu diploma de merit si ulterior am urmat cursurile academice la Universitatea de Educatie Fizica si Sport - Spiru Haret ( EFS - USH )
In timpul studiilor am facut sport de performanta, iar acest lucru m-a ajutat foarte mult sa inteleg ceea ce inseamna echipa, ceea ce inseamna colaborare si nu in ultimul rand ce inseamna disciplina.
Fara disciplina nu ajungem nicaieri.
            Ulterior am lucrat in domeniul de Marketing ca si trainer pentru cateva luni . Acest lucru m-a invatat sa comunic foarte bine atat cu echipa cat si cu clientul, aici avand primul contact cu cel din urma.
         In cele din urma am luat contact cu domeniul imobiliar la recomandarea unor prieteni foarte buni. Pot spune ca m-am indragostit din prima clipa de mediul de lucru de la Galaxy Imob si de echipa. La inceput, sincer sa fiu a fost foarte greu pentru mine deoarece trebuia sa invat sa respect un sistem bine pus la punct de catre fondatorul francizei, dar am fost disciplinat, perseverent si am ajuns cel mai bun agent din zona Berceni cu cei mai multi clienti fericiti! Acum nu ma mai vad facand altceva si nu trece o zi in care sa nu ma gandesc cum sa absorb mai multa informatie, sa cunosc si sa ajut cat mai multi clienti.
 
Sper ca ofertele mele sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra si sa putem avea o colaborare de succes! Pot sa va asigur ca am cele mai bune oferte din zona in raport calitate/pret.
 
Daca si dumneavoastra vreti sa lucrati cu un Broker 100% profesionist va invit la o intalnire la biroul nostru sau sa ma contactati la numarul de telefon: 0785.345.583.
 
Cu deosebita consideratie,
Andrei Postole
Sus Afiseaza Telefon Email