Parerea clientilor Sabin Tanase (23 pareri)

Adauga parerea ta
31.08.2021

Moșoiu Robert

Mulțumesc domnului Sabin Tănase care cu o corectitudine , operativitate și un profesionalism desăvârșit m-a ajutat în vinderea unui apartament și găsirea unei case de vacanță . Vă felicit firma GALAXY pentru acest angajat deosebit și totodată vă doresc la cât de multe tranzacții imobiliare în firma dumneavoastră de prestigiu !!!

06.10.2020

Rosu Ionut

Anunturile nu sunt sterse sau modificate ca fiind indisponibile, nici macar la cativa ani de la vanzarea imobilului. Imi dau seama ca nu veti publica pareri negative, dar poate macar i le aduceti la cunostinta si poate isi reevalueaza atitudinea.

06.11.2016

IONUT

Multumesc d lui SABIN ! Colegul d voastra va reprezinta cu cinste in piata imobiliara. Sunt din Bucuresti si in urma cu 2 saptamani mi a acordat sprijinul necesar si profesionist in vederea identificarii si inchirierii a unei locuinte de serviciu.Tot respectul si felicitari GALAXY .

14.04.2016

stefan

Impreuna cu sotia mea si dl Sabin Tanase ,care ne a indrumat si sprijinit total am reusit sa achizitionam prin programul PRIMA CASA locuinta mult visata. Sincer partenerul d voastra a fost tot timpul langa noi,pana la incheierea tranzactiei.Felicitari si multumiri.Este un om care face aceasta munca cu placere,responsabil si serios ! Numai bine Galaxy...de la el am aflat ca sunteti o FAMILIE MARE.

26.07.2015

costin

Un mic salut oficial cu greutate.El(agentul dvs) actual vecin si cunostinta de o viata.Eu client al pietei imobiliare,cam pretentios si fitos.In urma cu 3 saptamani ne am intalnit ocazional in cartier dupa mai multe intrevederi oficiale,ocazie cu care am reusit impreuna imposibilul;in cateva ore am si vandut si cumparat. Incredibil. Au urmat doar formalitatile,cand el profesionist(era vorba de ipoteci,credite...),le a asezat si a iesit. Un vecin de isprava si un talent castigat pentru voi .El este Sabin Tanase iar eu Costi Cojocaru ambii din PITESTI. Sa fiti sanatosi in acest brand puternic GALAXYIMOB.

27.06.2015

Roxana Lee

In urma cu 2 luni am venit in tara impreuna cu familia.Prin recomandare l am cunoscut pe reprezentantul dvs,pentru noi deja prieten,SABIN, care ne a fost aproape in tot acest timp,si cu sprijinul caruia am facut mai multe achizitii de apartamente in conditii excelente pentru noi.O persoana care si a meritat pe deplin comisioanele,si care va reprezinta cu cinste .Acest mesaj va fi cunoscut prin intermediul sotului meu si peste Ocean. Multumiri si felicitari.

14.06.2015

claudia

Am vandut o proprietate in Pitesti cu ajutorul reprezentantului dvs SABIN T. Foarte serios ,corect ,remarcabil de la inceput pana la final.Recomand cu caldura,cinci stele***** GALAXY&SABIN

15.05.2015

Bogdan

Multumesc din suflet domnului Sabin Tanase pentru ajutorul acordat! In timpul colaborarii l-am simtit ca pe un prieten de-o viata, foarte devotat si atent la orice detaliu. Exista si oameni frumosi in adevaratul sens al cuvantului! Felicictari si un 10+!

21.04.2015

Popa

Prin intermediul d lui Tanase Sabin am vandut o proprietate in Pitesti,care intr adevar a necesitat prezenta unui profesionist. Calea a fost destul de anevoioasa,si fara detalii tehnice si juridice ,asezate bine in context ,asigurand incredere si suport moral pentru toate partile implicate tranzactia nu stiu daca s ar fi realizat. Felicitari si succes in continuare .

21.04.2015

Marius

Intr un an de zile este a treia tranzactie de achizitie a unui imobil cu dl SABIN TANASE. A devenit agentul familiei noastre.Aprecierile sunt maxime si recomand fara ezitare acest OM. Galaxy sa stiti ca este omniprezent in Pitesti

09.04.2015

Radulescu

am revenit cu nr de telef. Inca odata felicitari si succes.

09.04.2015

Radulescu

Din Pitesti pentru toata tara,il recomand pe profesionistul Tanase Sabin. Sincer ,este un om de care aveti nevoie.Personal pe aceasta cale tin sa i adresez mii de multumiri pentru sprijin.

09.04.2015

Soare Marin

Multumesc oficial domnului Sabin Tanase,pentru serviciile acordate .Cu rabdare si tact m a ajutat sa identific ceea ce doream.Multumesc.

24.01.2015

Client

Ciao! Am venit din Italia,am sunat la Galaxy,si dl Sabin a rezolvat treaba. Fain.Toata lumea fericita.

27.12.2014

Diaconescu

Felicitari Sabin Tanase.Rapid,prompt,serios,eficace.In timp record am cumparat,am renovat,am inchiriat impreuna.Ce sa mai spunem.Tine-o asa nostru.La multi ani

27.12.2014

Bebe Mihai

SC Berra Edilsistem Pitesti,adreseaza multumiri si felicitari d lui Tanase Sabin ,reprezentatul companiei dvs pentru modul in care am colaborat pe parcursul acestui an,si mai ales in ultima luna! La multi ani si succes in continuare si in anul 2015

27.12.2014

Raileanu Cornel

Sunt reprezentantul ERCOLI IMMOBILLARE BENTIVOGLIO 1507,si doresc sa l felicit pe partenerul dvs Sabin Tanase,pentru modul profesionist in care a colaborat cu noi. I am acordat exclusivisitate iar rezultatele au fost extraordinare. Pe aceasta cale dorim sa va adresam felicitari pentru faptul ca sunteti o companie de prestigiu cu oameni de calitate. LA MULTI ANI

26.12.2014

ana maria

Buna ziua. Pe aceasta cale doresc sa aduc multumiri publice d lui Sabin cu care am reusit sa rezolv problema imobiliara in acceasi zi in care mi a fost recomandat de o cunostinta. Similar voi proceda in continuare ,un om de baza,corect si...deosebit

26.12.2014

badea

Am avut o locuinta in Pitesti,prin recomandare l am cunoscut pe dl Tanase Sabin care in mod profesionist a intermediat vanzarea.Sincer este ce trebuie in domeniu.Toate respectele mele.

26.12.2014

client sorin

Prin partenerul dvs Sabin Tanase in luna decembrie am reusit sa mi achizitionez un apartament deosebit.Tot respectul.

31.10.2014

Ion

Multumita d-lui Sabin am vandut apartamentul in conditii excelente de negociere si finalizare a tranzactiei.Ii multumesc si il asigur ca il voi recomanda de fiecare data.

15.10.2014

Marcela

Prin intermediul domnului Tanase Sabin,am reusit sa vand in timp relativ scurt casa fiicei mele plecata in strainatate.Prin recomandare l am cunoscut,cu placere o sa l recomand mai departe.Multumesc din suflet OMULUI Sabin Tanase.

15.10.2014

Buciu

Tot respectul pentru domnul SABIN,operativ si profesionist,ne a oferit vila ideala.Un om de incredere,care intelege doleanta clientului.Felicitari Galaxy si Sabin>Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email