Servicii agent imobiliar Serban Vlad

GLX9358B.Serban Vlad

GLX9358B.Serban Vlad
  Va ofera gama completa de servicii imobiliare - consultanta si intermediere vanzare, cumparare si inchiriere proprietati imobiliare , apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, hale etc. 
Sunteti oricand bineveniti sa apeleti la serviciile noastre !Cumpararea unei propietati  este un proiect a carui realizare implica o suma de elemente si de criterii importante in egala masura, iar neglijarea unuia sau a mai multor aspecte poate avea ca efect final incheierea unei tranzactii imobiliare paguboase. Dincolo de servicii precum promovarea profesionista a ofertei sau cererii, cautarea si selectarea ofertelor publicate in ziare si pe internet este dificila daca nu este facuta de un agent imobiliar cu experienta si cunoscator al evolutiei pietei.Atuurile unei agentii imobiliare.

Agentia GALAXYIMOB detine o baza de date a ofertelor de vanzare / cumparare si mai ales stie care dintre ele sunt reale si actuale. De aceea selectia  ofertelor potrivite pentru cumpararea sau vanzarea unui apartament, pe baza informatiilor clientului (pretul/bugetul de care dispune, zona preferata etc.) se face rapid si corect.

De ce sa optez pentru serviciile unei agentii imobiliare?
Daca un cumparator nu stie exact ce anume cauta, agentia GALAXYIMOB ii poate oferi si servicii de consiliere, astfel incat acesta sa poata cumpara un apartament care sa-i ofere confortul si facilitatile maxime raportate la bugetul de care dispune. De exemplu, ii poate face o prezentare a cartierelor Bucurestiului, cu avantajele si dezavantajele fiecareia (mijloace de transport, magazine, piete, parcuri, locuri de joaca, locuri de parcare etc.).

Servicii imobiliare: rolul agentului imobiliar
Pe lista serviciilor asigurate de agentia imobiliara se inscrie si “organizarea” tranzactiei imobiliare: agentul imobiliar contacteaza proprietarii/vanzatorii si cumparatorii, stabileste intalnirile pentru vizionari, verifica veridicitatea actelor de proprietate si negociaza pretul, pe baza unor argumente concrete.De asemenea, agentul imobiliar este in masura sa estimeze pretul corect al apartamentului, tinand cont de toti factorii, de la zona in care se afla la anul de constructie al blocului sau starea imobilului.

Cumpararea sau vanzarea unui apartament pe cont propriu, fara a apela la o agentie imobiliara, este recomandata celor care au spirit de aventura si dispun de rabdare si timp !

Sus Afiseaza Telefon Email