Despre Mine

5.11.2015

   Salut, numele meu este Sorin Voinea și am o experiență în aria vânzărilor de aproximativ 3 ani de zile. Am devenit agent din pasiune pentru acest domeniu și visez ca într-o bună zi să am propriul meu apartament dar până atunci vreau să vă ajut pe voi să vă găsiți locuința mult visată și liniștea de care aveți nevoie.
  
În afară de imobiliare mai am un business în domeniul vestimentației pentru bărbați, mai exact costume, sacouri și accesorii și din acest motiv știu cât de mult înseamnă îmbinarea calității produsului cu prețul. Dacă va fi să colaborăm să știți că valoarea pe care o prețuiesc cel mai mult este integritatea, altfel spus, vă stau la dispoziție cu informații cât mai sincere și precise. 

 Cred că punctul forte pe care îl am este colaborarea cu încă un partener cu o experiență de 2 ani în imobiliare.Faptul că facem doi munca unui singur agent ne ajută să fim mai productivi și cu o experiență cumulată mai mare. Cu alte cuvinte un full-time de succes. 


 Vă mulțumesc pentru că ați avut curiozitatea să aflați puțin despre mine și vă aștept să facem lucruri      frumoase împreună. 

Contact: 0722225529

Sus Afiseaza Telefon Email