Parerea clientilor Andra Mirea (16 pareri)

Adauga parerea ta
28.03.2024

Joica

Recomand cu toata increderea pe Andra.O persoana foarta serviabila,cu simt de raspundere si foarte devotata .Am inchiriat cu ea un apartament foarte bun si la pret foarte ok.Succes in tot ce faci pentru ca meriti.

09.01.2024

Florina S

Am avut fericita ocazie de a cunoaste si lucra cu un agent imobiliar devotat, profesionist și cu mult simț de raspundere. Se numeste Andra Mirea și o recomand cu drag!

08.01.2024

Oana

Bună ziua! Am lucrat cu Andra Mirea este o persoana serioasa, implicată și foarte prietenoasa. M-a ajutat sa aleg cel mai frumos apartament! Recomand cu încredere.

08.01.2024

Teaca

Andra o persoana caldă si cu mult bun simt, care mi a inspirat încredere de la prima întâlnire. Profesionalismul dansei m a determinat sa apelez și a doua oara. Recomand cu toată încrederea, m-a ajutat sa scap de toate bătăile de cap avand in vedere ca suntem din Cta si numai drumurile ne ar fi costat timp si bineinteles bani Chiar dacă a noastră colaborare contractuala s a finalizat am continuat sa apelez și cum a fost de așteptat m a ajutat cu promptitudine. Recomand din toată inima Este fix persoana de care aveți nevoie !

08.01.2024

Nadia maiorescu

Am lăsat cheile Andrei pentru a se ocupa de tot procesul de inchiriere al apartamentelor mele! Recomand cu toată încrederea, m-a ajutat sa scap de toate bătăile de cap care vin la pachet cu inchirierea. Tot ce am făcut, a fost doar sa ma prezint la semnarea contractului! Este o persoana extrem de deaguta, calda, prompta cu foarte mare bun simt! Nu am ce reproșa! Inc-o data, recomand!

08.01.2024

Cosmina

O persoană foarte calmă, prietenoasă, care a dat dovadă de fiecare dată de profesionalism. Am colaborat cu ea, fără nici un fel de probleme. O recomand cu drag!

08.01.2024

Ștefănescu Andrei

O persoana educata, cu foarte mult bun simt, optimista si comunicativa: sunt câteva calități care o reprezintă pe Andra. Pentru ca mi a inspirat foarte multă încredere, i am predat apartamentul pentru a l inchiria. S a ocupat de absolut tot si mi a găsit niste chiriasi extraordinari( citește foarte bine oamenii). O recomand din toată inima!

08.01.2024

Mariana

Nu am avut ce să îi reproșez domnișoarei Andra, deși sunt o persoana destul de pretentioasa. Cu ajutorul ei am gasit apartamentul mult visat. O sa apelez la ea si pe viitor. Multumesc inca o data pentru tot ajutorul oferit. O recomand cu mare drag.

08.01.2024

Lorena

Am avut norocul sa colaborez cu Andra Mirea, o persoana extraordinar de implicată in ceea ce face. A dat dovada de profesionalism pe toată perioada colaborării, tinandu ma la curent cu toate schimbările apărute. Este o persoana atenta la detalii, având experienta in domeniul pe care îl activează. O recomand cu mare încredere!

08.01.2024

Violeta

O recomand cu toată încrederea pe Andra! M-a ajutat sa îmi găsesc proprietatea potrivită intr-un timp foarte scurt! Este foarte empatica și foaaaarte educata! Asculta, înțelege și a ținut cont de toate cerintele pe care le-am avut! Apelați cu încredere la ea, eu am recomandat-o tuturor cunoștințelor mele, la fel de multumiți și ei!

08.01.2024

Florin Lupescu

Am colaborat cu andra Mirea de câteva ori și de fiecare dată a fost foarte atentă, amabilă și a răspuns prompt la cerințele mele.Recomand !

08.01.2024

Elgin

Educata, ambitioasa, realista, talentata, implicata, perseverenta, muncitoare, curajoasa, comunicativa, sufletista, de incredere si frumoasa. Aceasta impresie mi-a lasat Andra Mirea decand am cunoscut-o atunci cand m-a ajutat cu inchirierea unui imobil. O recomand cu toata increderea!!!!!!!!

08.11.2023

Judy Florescu

Recomand colaborarea cu Andra care m-a impresionat prin etica profesională, persverență, consecvență, precum și educație și bun-simț. Comunicarea a fost eficientă și la obiect, calitatea umană este cea mai importantă în toată această aventură a imobiliarelor, de aceea e important să colaborați cu profesionistul potrivit și desăvârșit.

21.06.2021

Mariana Marcu

Am avut o colaborare in exclusivitate cu Andra, in ciuda faptului ca a fost prima colaborare si nici nu mi fusese recomandata, dar mi a inspirat încredere de la primul apel telefonic pentru ca este o persoana calda, educata si cu extrem de mult bun simt, calități pe care le a demonstrat de fiecare data pe parcursul colaborării, la care mai pot adauga si implicarea. Intr un cuvant este o profesionalista pe care o recomand cu drag.

18.06.2021

Radu Simion

Am colaborat excelent cu Andra de 2 ori pentru inchirierea unor apartamente. Andra e o fire prietenoasa si comunicativa, m-a ajutat de fiecare data cu sfaturi si recomandari si m-a tinut la curent cu fiecare pas al procesului. Lucreaza rapid si eficient, o recomand cu caldura!

16.06.2021

Catalin

Buna seara, am lucrat cu Andra si sunt f multumit, mi-a gasit ce tip de apartament imi doream in mai putin de o sapt si cautam de ceva luni (sunt pretentios). Foarte profi, f finuta si implicata. Multumesc din suflet. Recomand.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email