Parerea clientilor Daniela Ghinea (10 pareri)

Adauga parerea ta
09.04.2020

Bogdan

Doamna Ghinea ne-a ajutat foarte mult în vederea achiziționării unui apartament prin credit ipotecar. Odată găsit apartamentul, ea s-a ocupat de tot. Ne-a făcut legătura atât cu banca, cât și cu notarul, și s-a asigurat că procesul birocratic decurge cât mai repede, astfel încât să putem achiziționa apartamentul. Este disponibila 24/ 24, ne-a răspuns cu promptitudine la toate întrebările, iar de fiecare dată când a apărut o problemă în procesul de achiziție a rezolvat-o în favoarea noastră, motiv pentru care recomand serviciile dânsei cu căldură.

12.10.2019

Simona

Doamna Ghinea m-a ajutat foarte mult de-a lungul colaborării noastre și a răspuns prompt la întrebările avute, deloc puține la număr. De asemenea, este de apreciat și atitudinea prietenoasă a dumneaei.

01.07.2019

Eugen Vidu

O super doamna si o super profesionista , in egala masura ! Am avut sansa de a colabora cu dansa si am fost foarte multumit ! O recomand posibililor clienti pentru promtitudine , daruire si profesionalism in afacerile imobiliare !

22.05.2019

Geoargiana

Am avut placerea de a colabora cu dna Ghinea, la cumparare unui apartament, o recomand din suflet, este o persoana devotata, desteapta, competenta, care se implica maxim. Va voi ramane recunoascatoare toata viata. Va pup!

21.02.2019

Andrei Mateescu

Cea mai buna nota pentru un serviciu imobiliar de competenta maxima. Am avut placerea de a o cunoaste si de a colabora cu doamna Ghinea, cu ocazia vanzarii apartamentului. Este o persoana foarte activa, implicata in ceea ce face, dand dovada de foarte mult profesionalism si totodata oferind foarte multa incredere clientilor in ea ca persoana, dar si in firma pe care o reprezinta. Este o adevarata placere sa lucrezi cu o persoana competenta, onesta si integra. Recomand cu caldura atat agentia, cat si pe doamna Ghinea.

03.11.2018

Catalina Voixu

Daniela este cel mai bun agent imobiliar, se lupta si se asigura ca tot ceea ce va doriti si mai mult sa primiti. Un om care pune tot sufletul pentru a satisface clientul. multumim

29.08.2018

Carmen Bucur

Felicitari pentru hotararea si capacitatea de a rezolva repede si bine tot ceea ce este de rezolvat.

29.08.2018

Rogojan Liviu

Daniela este un adevarat profesionist in vanzari care intelege foarte bine nevoia clientului (sau a partilor) si livreaza la timp rezultatele dorite. S-a implicat total in tranzactia noastra si a dus-o la bun sfarsit fara probleme, desi au aparut unele complicatii pe parcurs. Felicitari!

25.04.2017

Irina Simionescu

Un agent cu multa intuitie care a stiut din prima clipa ce ne dorim. Ne-a gasit apartamentul perfect. O recomand cu incredere , veti reusi sa achizitionati casa pe care vi-o doriti!

16.09.2015

Madalina Manescu

Cel mai tare agent!Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email