Parerea clientilor Elena Draghia (8 pareri)

Adauga parerea ta
04.02.2020

Andrei

Avand in vedere experienta Elenei in ceea ce priveste piata imobiliara locala, ea a reusit sa estimeze corect pretul chiriei pentru apartamentul meu si, in consecinta a reusit sa inchiriez apartamentul in timp record - evident, tranzatie intermediata de ea.

09.03.2012

Mihaela Dumitrescu

Sincere felicitari pentru cum a decurs colaborarea cu echipa GalaxyImob, in special cu domnul Ionut Dragne care a dat dovada de profesionalism si dedicatie.

30.01.2012

Irina

Prin intermediul domnului Ionut Dragne, agent al GalaxyImob, am avut sansa de inchiria un apartament de 2 camere in zona Drumul Taberei. Desi au intervenit considerente de ordin economic ce au impedicat finalizarea, colaborarea a fost excelenta, cu o implicare deosebita a domnului Dragne care a dat dovada de o foarte mare disponibiliatate ceea ce m-a facut sa va recomand mai departe. Voi apela cu incredere din nou!

-

Dan P.

Buna seara! Doresc sa multumesc firmei dumneavoastra pentru sprijinul acordat ,in special domnului Dragne Ionut si domnului Diaconu Dan de care a fost asistat.Promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada a avut ca rezultat inchirierea unui apartament de 3 camere in zona Ghencea. Pentru faptul ca mi-au oferit toate detaliile cerute, mi-au castigat increderea si voi recomanda firma GalaxyImob tuturor . Va multumesc!

-

Burghina Alexandru

Am avut ocazia, care pana la urma s-a dovedit a fi si norocul, de a-mi fi intermedata vanzarea apartamentului de catre un agent al Galaxy. Madalin Oprea, asistat de Ionut Dragne, au reusit sa faca tranzactia un succes si o placere. Impecabili atat din punct de vedere profesional, cat si al relatiei interumane. Ii voi recomanda fara ezitare de cate ori se va ivi ocazia!

-

Iuliana Andrei

Am avut ocazia sa colaborez cu un agent din cadrul companiei d-voastra pe nume Dragne Ionut in vederea inchirierii unui apartament de 2 camere pe Drumul Taberei.Am ramas placut impresionata de promtitudinea de care a dat dovada, am fost constant informata de ofertele existente pe zona de care eram interesata si am avut o intelegere deosebita cu dansul.Din pacate nu am reusit sa inchiriez cu dansul deoarece sotul meu a inchiriat un apartament pe zona Crangasi printr-o cunostinta dar am ramas placut impresionata de serviciile companiei Galaxy, respectiv agentului Dragne Ionut si cu aceasta ocazie va doresc sa o tineti tot asa, mult succes de acum inainte si va voi recomanda cu caldura mai departe.Multumesc.

-

Razvan

Buna seara, Vreau sa va felicit pt serviciile foarte bune oferite. O echipa de agenti bine inchegata si cu experienta in domeniu isi spune cuvantul. Am lucrat cu ag . Ionut Dragne, de care am fost placut impresiont, mai ales de rapiditatea cu care mi-a gasit ceva la pretul si zona dorita. Desi am fost foarte pretentios mi-a gasit exact ceea ce cautam. Bv!! tineti-o tot asa !!!!

-

dan stefan

Buna ziua,numele meu este Dan Stefan,si tin sa ii multumesc lui Dragne Ionut pentru profesionalismul si promptitudinea de care a dat dovada in clipa in care am apelat la serviciile firmei galaxyimob pana in momentul in care am inchiriat garsoniera din strada Cara Anghel, Ghencea. Multumesc Galaxyimob, multumesc Dragne Ionut.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email