Parerea clientilor George Ceoranu (6 pareri)

Adauga parerea ta
02.07.2016

Chavannes

In cautarea unui apartament in Bucuresti am luat legatura cu d-nul George Ceoran care, cu o ENORMA eficacitate s-a implicat pentru a ne oferi ceea ce ne-am dorit.O persoana de mare incredere si profesional,va multumim si mult succes,

11.04.2016

Adriana TIRIS

Multumesc pentru tot sprijinul acordat la incheierea contractelor de inchiriere. In general, dupa o scurta cautare pe internet alegeam la intamplare primele variante afisate de site-urile de specialitate, fara a vorbi cu o persoana dedicata. Cu Dl George Ceoreanu a fost un inceput surprinzator din toate punctele de vedere. Am fost impresionata de pregatirea, implicarea si entuziasmul lui pe tot parcursul colaborarii. Am solicitat oferte de apartamente si am obtinut un pachet de informatii bine structurate, documentate si personalizate, explicate cu multa rabdare si profesionalism. Felicitari pentru strategie si siguranta care o oferi clientilor!

01.04.2014

Bratiloveanu Ileana Doina

Va transmit prezentul mesaj ca semn de apreciere, recunostinta si multumire pentru ajutorul pe care mi l-a acordat dl George Ceoranu in gasirea apartamentului perfect. Am colaborat foarte bine, este un adevarat profesionist. Merita pe deplin functia de director de vanzari. Felicitari GalaxyImob pentru felul in care va tratati clientii si va asigur ca pe viitor atentia mea se va indrepta tot catre agentia dumneavoastra. O sa recomand cu incredere si cunostintelor mele, colaborarea cu dl George Ceoren si cu firma Galaxi Imob. Va multumesc!

14.01.2014

Daniel

Totul a decurs perfect. Agentul care mi-a fost alocat s-a dovedit a fi foarte prompt si orientat catre solutii.

03.09.2013

Irina N., Vladimir C

Am apreciat entuziasmul si rabdarea domului George Ceoranu, care ne-a ajutat sa gasim apartamentul potrivit spre inchiriere, intr-un complex rezidential din Bucuresti. Ne-a impresionat spiritul de echipa din Galaxy si modul profesionist in care dl. Ceoranu alaturi de colegul Alexandru Huzar (un agent cu multa experienta) au negociat tranzactia finala. We are grateful to Galaxy for assisting us in finding the right apartment for our family, in a residential complex in Bucharest. As expats, we appreciated particularly the discretion, professionalism and enthusiasm of the Galaxy team, in particular of Mr. Ceoranu and Mr. Huzar.

09.02.2013

Alina Boioglu

II multumesc domnului George Ceoranu pentru profesionalismul de care a dat dovada, intelegand doleantele noastre la inchirierea unui imobil si prezentandu-ne exact genul de imobil pe care il doream.Recomand cu caldura!Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email