Despre agent imobiliar Gradinaru Ilie

GLX359B. Gradinaru Ilie

GLX359B. Gradinaru Ilie
 Retrospectiv vorbind,am avut doua mari esecuri.
 Primul ca nu am avut parte de binefacerile unei societati, ca alternativa la capitalism, pe care si-au  ,,dorit-o" antecesorii,implicit faptul ca nu am reusit sa iau partea mea de constructie a socialismului.
Mi-au trebuit 25 de ani sa inteleg ca ,,misecuvenismul" nu a functionat la fel pentru toti.
Al doilea a fost pe piata financiara -- dereglementata,instabila si cu mare apetit pentru escrocherii,pentru care eu,ca si alti creduli,nu eram pregatiti.
De la piata financiara la cea imobiliara nu este decat un pas,mai ales ca granitele nu sunt foarte exacte.
De altfel piata imobiliara nu este cuprinsa in manualele de economie,desi ea a bulversat lumea pana la nivelul marilor crize financiare recente,cu efecte desprinse dintr-o dialectica perpetua.
Mi-a atras atentia stilul de lucru al acestei firme,in primul rand al patronului sau si sistemul original de franciza,in care exista larghete si libertate de miscare.
Am vazut ca exista si ierarhii: consilieri,brokeri,directori,realtori.
Nu-mi doresc sa ajung Director.Nici nu cunosc criteriile,dar imi propun sa fiu un bun Relationship
Manager. Sunt pentru parteneriat in relatiile create de activitatile imobiliare.Cred ca nici Patronul nu mai crede in invechitul,pagubosul si ipocritul dicton ,,Clientul nostru,stapanul nostru".La urma urmei nici un antreprenor adevarat nu-si cheltuie ,,ultimul" ban ca sa-si gaseasca un stapan.Cred ca lumea a evoluat,iar tehnicile de manipulare ale asa-numitului Marketing modern sunt pe masura.
Mai cred ca in cuvantul pret,fara de care piata imobiliara nu exista, sunt implicate prea multe interese,
iar optimizarea lor trebuie sa fie preocuparea permanenta a Agentului imobiliar,deci si a mea.Altfel o sa credem ca inteligenta este plicticoasa si numai ignoranta gaseste noi cai de a surprinde.


Sus Afiseaza Telefon Email