Parerea clientilor Ionescu David (17 pareri)

Adauga parerea ta
21.07.2021

Camelia

Am apreciat foarte mult atentia, ajutorul si consultanta profesionista oferite in achizitionarea unui apartament. Dnul. Ionescu a inteles exact termenii tranzactiei, iar disponibilitatea si promptitudinea dansului au fost ongoing pe toata durata. Tranzactie incheiata cu succes, client fericit. Multumesc si pe aceasta cale!

08.01.2021

Andreea G

Am colaborat cu domnul Ionescu in gasirea unui client in vederea inchirierii apartamentului pe care il detin. Am apreciat cel mai mult profesionalismul de care a dat dovada, faptul ca mi-a oferit consultanta in privinta acestei tranzactii raspunzand cu rabdare si prompt la toate intrebarile pe care le-am avut, dar si rapiditatea cu care a gasit un client interesat de apartament. Totul s-a miscat extrem de rapid. Asadar, il recomand pe domnul Ionescu pentru suportul profesional oferit.

19.09.2020

Carmen Popescu

Colaborarea cu David Ionescu a fost la superlativ. A avut mana buna si fler atat la achizitionarea unei case cat si vanzarea unui apartament. Le-a gandit si le-a aranjat pe toate in asa fel incat toata lumea sa fie multumita. Pur si simplu, toate s-au legat perfect. Este o persoana serioasa, empatica si atenta la nevoile clientilor. Multumim pentru ajutorul nesperat si pentru rezolvarea atator probleme incalcite. Il recomandam cu caldura!

13.05.2019

Acan

It was the shortest flat hunt we ve ever had, and we end up with great one. Thanks to David !

30.10.2018

Victor

Un agent serios, metodic, foarte profesionist, cu care se poate lucra usor. Am reusit sa gasim rapid un client care sa corespunda cerintelor noastre. Este organizat si face follow up pentru a vedea care este feedback-ul clientilor, respectiv al proprietarilor dupa fiecare vizionare. De mare ajutor in perspectiva unei viitoare colaborari. Unul dintre agentii pe care ii recomand pe o piata foarte volatila, unde este nevoie de persoane cat mai capabile!

30.10.2018

Calota Mariana

Corect, punctual, serios si, mai ales, orientat catre ambii parteneri din eventualul contract. La mine a fost vorba despre un contract de inchiriere. Atat prima oara cand am colaborat, cat si a doua oara, a fost mai mult decat pot scrie in cuvinte. I-as recomanda oricand serviciile cu INCREDERE.

23.10.2018

Carmen J.

Am colaborat extrem de bine cu dl. David la cumpararea unui apartament tip PH si vanzarea altor doua intre Martie si August 2018. Extrem de versat in piata imobiliara romaneasca, dl. David m-a ajutat sa cumpar si sa vand in conditiile in care nu am fost in permanenta in tara. Prompt in comunicare si extrem de rabdator cu clienti care (ca si mine...) vor totul ieri, dl. David este o 'rara avis' printre agentii imobiliari.

13.07.2018

Monica si Florin

David este o persoana amabila, deschisa la cerintele clientului. Isi cunoaste bine proprietatile pe care le ofera. Recomand

30.05.2018

Emanuela Kertesz

David este o persoana placuta, rabdatoare care incearca sa gaseasca mereu solutii. Stie sa se apropie de client si sa il ajute sa gaseasca exact ceea ce isi doreste.

17.05.2018

Cem

David is very helpful and professional. He has deep knowledge on the properties and tries to find the best options based on your needs. highly recommended !

15.05.2018

Adrian S

Am lucrat cu David pentru achizitia si apoi inchirierea unui apartament in complexul rezidential Upground. Demersurile au fost eficiente, am beneficiat de sfaturi pertinente si contacte pentru rezolvarea rapida a tuturor problemelor. Voi mai face apel si cu alte ocazii.

16.03.2017

Chirita Daniel

Profesionist , atent la detaliile clientilor si nu se lasa pana nu rezolva fiecare situatie favorabil. Voi apela pe viitor si l voi recomanda si altora.

15.03.2017

Liviu David

Punctual. Empatic. Rapid si flexibil. Serios dar si cu simtul umorului. Atent si cu nevoile proprietarului, si ale chiriasului, ca sa fie toata lumea multumita. David Ionescu este exact genul de profesionist cu care ai vrea sa ai de-a face mereu in tara asta. Semneaza: un client extrem de multumit.

13.02.2017

Sulaiman

David was extremely helpful and prompt. Knowing that we are foreign buyers he made sure everything was organized before time, hence no time was wasted. Great service and highly recommended. Thanks David

30.01.2017

Marius Grosu

Laurentiu David Ionescu a fost un colaborator profesionist care a stiut sa medieze o negociere intre mine (vanzator) si cumparator astfel incat tranzactia sa aiba loc. A fost prezent ori de cate ori a fost solicitat dand dovada de flexibilitate si disponibilitate privind ora sau ziua intalnirii. Recomand tuturor celor care au nevoie de servicii de calitate pe piata imobiliara.

28.01.2017

IOANA CIMPEANU

Am colaborat foarte bine cu David Ionescu,a raspuns in timp util la toate solicitarile in vederea achizitionarii unui apartament in Bucuresti.Prezinta cu profesionalism ofertele pe care le doreste clientul si in cazul meu chiar a contribuit la decizia finala. Recomand serviciile lui.

17.01.2017

Carmen Cucul

Am colaborat foarte bine si eficient cu David pentru achizitionarea unui apartament in zona de Nord a Bucurestiului. Am apreciat in mod deosebit obiectivitatea / neutralitatea cu care mi s-au prezentat ofertele (avantaje dar si dezavantaje). Recomand serviciile.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email