Parerea clientilor Isabelle Popescu (10 pareri)

Adauga parerea ta
11.03.2016

Cojocaru Corina

Ii multumesc d-nei Isabelle Popescu pentru modul prompt si profesional in care a raspuns solicitarii noastre de cumparare a unui apartament, totul rezolvandu-se in 4 zile.O recomand cu caldura tuturor celor care vor sa-si gaseasca locuinta potrivita lor si nu numai.

03.07.2015

Badea Cristina

Am avut o colaborare excelenta cu Isabelle Popescu care a dat dovada de un profesionalism desavarsit in colaborarea pe care am avut-o pentru inchirierea unui apartament. O recomand tuturor celor care au nevoie de o persoana serioasa ,prompta si eficienta!

04.05.2015

Corina Stefan

Cu ajutorul doamnei Izabela Popescu mi-am gasit un apartament de inchiriat intr-un timp foarte scurt, acesta fiind chiar ceea ce imi doream. Mi-a prezentat tot ceea ce era nevoie dand dovada de multa rabdare si perseverenta, dar mai ales de experienta pe care o are in acest domeniu! Am fost si sunt multumita in continuare de serviciile oferite si as apela oricand la dumneaei daca as avea nevoie! Ii multumesc!

21.11.2014

Dorica Ilie

Buna ziua! Ma numesc Dorica Ilie si locuiesc in England de foarte multi ani .As vrea sa-I multumesc pe aceasta cale D-nei Isabella Popescu pentru ajutorul dat la vinzarea celor 2 apartamente pe care le-am avut in Tirgoviste (intr-un an) . Aceasta este un agent de exceptie (5 stele) si a dat dovada de un profesionalism desavirsit .O recomand tuturor pentru implicarea si atitudinea de care a dat dovada .FELICITARI D-NA I POPESCU

28.10.2014

Mitrescu Georgiana

Am avut placerea de a o cunoaste pe doamna Isabelle Popescu si-am ramas placut impresionata de caldura profesionalismul si promtitudinea cu care m-a intampinat. A fost o tranzactie rapida in cateva zile totul a decurs foarte bine fara sa ma deplasez si a face drumuri inutile. Va recomand cu caldura si mare incredere pe doamna Isabelle Popescu daca aveti o tranzactie importanta.Va multumesc si mult succes .

27.10.2014

Iulian Nastase

Colaborez cu dna Isabelle de 2 ani si vreau sa ii multumesc pt profesionalismul, promtitudinea si increderea de care a dat dovada pana in momentul de fata. Am inchiriat 2 apartamente cu ajutorul dumneaei si de fiecare data am fost extrem de multumit de persoanele recomandate. Eu va recomand cu incredere sa colaborati cu aceasta dna. Va multumesc inca o data.

22.10.2014

miclea florica loredana

Toata stima doamnei Isabelle Popescu prin care am inchiriat un apartament cum mi-am dorit in timp record.mi-a inteles imediat gusturile si cerintele cu rabdare si profesionalism.ma surprins faptul ca din greseala am contactato in timpul prinzului in pauza de masa iar dansa a preferat sa amane totul pentru a ma servi imediat.am economisit timp si sunt foarte incantata ca am colaborat cu astfel de oameni.felicitari,mult succes in continuare.Sunt convinsa ca ve-ti avea un viitor stralucit in acest domeniu.Multumesc ISABELLE POPESCU

21.10.2014

Eliza CRETU

Am colaborat si am finalizat rapid o tranzactie importanta cu d-ra Isabelle Popescu. Intr-un timp relativ scurt mi-a dovedit ca este un bun profesionist si un agent imobiliar talentat; are fler si inteligenta, intuieste oamenii, stie sa aleaga exact oferta adecvata cerintelor clientului, economisindu-i acestuia timp si energie. Are clasa si inspira incredere. Stilul, eleganta, rabdarea si respectul de care da dovada fata de oricine, nu doar de clienti, disponibilitatea de a raspunde solicitarilor la orice ora, chiar si in week-end si in zilele de sarbatori legale, ii garanteaza un viitor stralucit in domeniu. Multumesc Isabelle Popescu, mult succes!

24.09.2014

Andreea G

Am colaborat cu Isabelle Popescu, atat la cumpararea apartamentului in care am locuit ani de zile, cat si la vanzarea lui. Am fost foarte multumita in ambele ocazii. Profesionalismul, eficienta, perseverenta si rabdarea da care da dovada face orice colaborare cu ea o placere. Ii multumesc pentru tot ajutorul si o recomand cu incredere.

08.07.2014

Anca Gheorghiu

In urma colaborarii cu agentul imobiliar Isabelle Popescu consider ca am beneficiat atat de profesionalismul, cat si de seriozitatea acesteia si am apreciat eforturile depuse in vederea gasirii unui apartament care sa intruneasca toate calitatile necesare unei sederi confortabile. Apreciez indeosebi disponibilitatea, promptitudinea, dar si punctualitatea de care a dat dovada dumneaei.Adauga parerea ta

Trimite cererea ta
Sus Afiseaza Telefon Email